Este normal...Takko!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Urmaream mereu topicul vostru( ca si altele de fapt...) si ieri am intrat in Takko ca sa verific cele spuse de voi pe aici.
Sincer: vanzatoarele mi s-au parut ok, inclusiv era si un domn/domnisor vanzator acolo, f amabil, unele haine cu pret bun.
Eu i-am luat lui taica-miu care are 110 kg -niste bluze, un pulover masura mare, chiar erau reduse la pret, am vazut si blugi de dama la pret bun ( 40 lei) masuri xxxxl...
Din catalogul curent, niste colanti pt fii-mea de 4 ani la 13 lei( in alte parti sunt 16 lei, 20 lei) si o rochita mov la 20 lei. Rezonabil am zis.
La CASA, vanzatoarea mi-a dat si un loz razuibil( am capatat 10 % reducere la un produs la alegere), nu e mult, nu e semnificativ, dar e funny

Asa ca ori ati nimerit voi in zile mai proaste, ori eu sunt nintel mai indulgenta.
Si nu...nu fac reclama, nu lucrez acolo( lucrez in spital), nu cunosc pe nimeni care lucreaza acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Citat:
Replica lui: ce ranjesti ca proasta-n targ,da-mi si mie 2 placinte

Si nu i le-ai tuflit intre ochi?
Asa vorbea si taicamiu cand era alcolizat !(acu nu stiu ca nu avem contact)
La asa o atitudine eu as refuza sa servesc clientul.
Am lucrat aici ca vanzatoare la o bijuterie ieftina si am avut o clienta cu gura foarte mare, iar sefa mea deja se gandea sa o pofteasca afara si sa cheme politia. Am potolit-o eu dar din cand in cand o mai vedea pe sefa se mai rastea la ea.
Deci parerea mea e ca sunt si vanzatoare acre dar si clienti acri. Daca ai 5 clenti acri intr-o ora, clar ca la al 6-lea nu mai poti zambi si il iei la rost. Ar fi frumos daca toti ar fi educati si ar vb respectuos, dar mai e mult pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

A fost Family Day cu multe reduceri, am primit acasa cupon cu reduceri.
Sunt multe lucruri de calitate, imi place magazinul.

Mergi la inceput