Este normal...Takko!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Citat:
citat din mesajul lui mariaandreea
......

La atitudinea pe care o ai, eu n-as intra intr-un magazin in care lucrezi tu, m-as duce la concurenta .

Good things happen to good people.

Pai asta ne si invita sa facem.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra33

crede-ma ca nu faci nicio onoare nimanui prin faptul ca intra in magazin....cu sau fara contributia ta magazinul merge si salariile sunt aceleasi...chiar nu inteleg ce atata bataie de cap nu te obliga nimeni sa intri....daca vrei intri daca nu la revedere.....magazinul functioneaza dupa reguli proprii nu dupa regulile altora

Poate o onoare nu-ti face clientul care intra in magazin.Dar din incasarile de pe cumparaturile lui magazinul ala isi plateste chirie, salarii, isi asigura rulajul de marfa.
Oi fi tu suparata pe clienti in general, dar ei sunt motorasul care face orice magazinas sa functioneze. Fara banii lor magazinele alea ar functiona dupa propriile reguli ca..... MUZEU!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AKEzatu
[La locul de munca se face curatenie la sfarsitul programului desteapt o !! din cauza clientilor ca si TINE suntem cum suntem noi ca si angajati... pt ca trebuie sa va suportam mofturile si fitele.. de VIP ce le aveti.. asa ca laso mai moale.. pt ca un magazin nu sta intr`un client ca si tine.. din contra, ai grija ca risti sa fi scoasa afara..

Daca tot folosesti mai multe conturi macar incearca sa adaptezi ortografia, ca daca o folosesti peste tot pe aceeasi (fraze fara sfarsit, masjuscule...oha, cratime in plus unde nu e cazul si lipsa unde ar trebui plus cele 3 puncte de impresie artistica din loc in loc) risti sa se prinda lumea ca esti una si aceeasi persoana.
Eu propun sa-ti faci un nick reprezentativ: vanzatoare_de_top :) ca sa nu existe nici un dubiu.
Cand o sa intelegi ca datorita celor care intra si cumpara din magazin iti iei tu salariul la sfarsitul lunii probabil ca o sa te gandesti de doua ori inainte sa ameninti cu datul afara pe usa.

Edit: cred ca postarea pe care am citat-o demonstreaza o atitudine, poate izolata dar totusi o atitudine nelalocul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui AKEzatu
La locul de munca se face curatenie la sfarsitul programului desteapt o !! din cauza clientilor ca si TINE suntem cum suntem noi ca si angajati... pt ca trebuie sa va suportam mofturile si fitele.. de VIP ce le aveti.. asa ca laso mai moale.. pt ca un magazin nu sta intr`un client ca si tine.. din contra, ai grija ca risti sa fi scoasa afara..

Moamaaa...ce atitudine de vanzatoare amabila si draguta !!!
Si iote cum se trezeste clientul injurat ca a indraznit sa deranjeze vanzatoarea din treburi sau visari.
Vanzatoarea aiasta falimenteaza magazinul omului fara sa se gandeasca ca ramane si ea fara loc de munca.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade383 spune:

Buna!
Eu cumpar pentru baietel haine numai de la Takko fiindca acolo ii gasesc pantaloni care sa-i vina la talie.In fine, ce vreau sa spun este ca azi am fost sa cumpar ceva pentru baiat si am vazut niste blugi la 30 lei care sunt in colectia care intra din 25 martie(ii vazusem in catalog).Erau asezati frumos pe umerase intr-un colt si era specificat ca sunt din noua colectie.Ideea e ca vanzatoarea mi-a pus deoparte o pereche pentru ca nu are voie sa vanda acum si ma duc pe 25 sa-i iau.Nu e mare scofala, nu stiu de ce facea cineva atata caz, cred ca a vorbit urat cu vanzatoarea ca altfel nu-mi explic.E normal ca nu se pot vinde acum pentru ca in catalog apar valabile din 25 martie si daca le vinde pe toate azi si maine in 25 ciu-ciu colectie noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mie nu mi se pare deloc normal sa ai un pordus pe umeras si sa refuzi sa-l vinzi. De ce nu-l scot din magazie pe 25 si sa-l puna atunci la vanzare? E o aberatie, dupa parerea mea...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ma bag si eu ca musca-n ciorba! Sa va povestesc ceva...
Eu pana sa nasc am fost numai vanzatoare : in patiserie,fast food,autoservire si in final un supermarket de cartier. Aici am lucrat ultimele 11 luni.Chiar inainte cu cateva zile sa intru in concediul prenatal,a venit o clienta cu capsa pusa la ora 7.20dimineata,programul inceput cu 20 de minute mai devreme,magazinul aproape pustiu. Doamna in cauza(blonda la vre-o 55 de ani,cu parul mot in varful capului,multe bratari gablonz la o mana,imbracata ptr plaja,ca doar eram in august)vrea sa cumpere sprot( un fel mic de peste,unii ii mai spun si chefal),si in lada respectiva gaseste o punguta fara eticheta.Specific ca noi primeam pestele la bax de 10 kg,si o fata il punea in pungute mai mici,de aproximativ 1 kg,cu eticheta cu numele pestelui,seria cutiei si data expirarii. Asaaaa,deci gaseste punguta de sprot fara eticheta si se ratseste la fata de la mezeluri :
Doamna- asta e sprot sau puiul sprotului?
Fata-sprot doamna...
D- dupa ce iti dai seama,ca nu are eticheta,poate sa fie hamsie,ca aveti si de-aia...
F- este mai mare decat hamsia si are alt aspect,dar daca nu are eticheta haideti sa luam una care are,si pe asta sa o ducem in spate,la sefa de magazin,sa o vada,stie dansa ce este de facut...
D-nuuu,ca eu o vreau pe asta... si vine la mine,la casa,si imi pune aceeasi inrebare,daca stiu ce peste este ala.Eu ,cu burta mare,dar cam nevazuta in spatele sortului,ma ridic de pe scaun si dau sa ii explic cu sta treaba,si sa o indemn sa luam alta punga de peste,la care vine replica ei : "ca eu vreau sa stiu ce mananc,sa nu ajung oparita la gura ca tine "Eu am tacut si m-am facut ca nu aud,ies de la casa si incerc sa o fac sa inteleaga ca se mai intampla,ambalam multe dimineata si s-a sarit o eticheta,nu este asa o tragedie... Eeeei,si a luat foc,m-a facut maimuta,m-a facut oparita,nespalata( citez " nu te speli pe fata,vii aici mozolita sa imi faci mie scarba").Aici am cedat,si zambind dar uitandu-ma urat i-am spus ca la varsta ei de fosila nici nu mai are cum sa fie "oparita" pe fata din motivul din care sunt eu.Sefa de magazin,o doamna aproape iesita la pensie,cand a vazut cat este de nervoasa doamna ii spunea doar : aveti dreptate doamna... Si dreptatea mea,unde era? Eu ca vanzatoae trebuia sa imi mentin calmul,sa ii zambesc si sa ii spun " va mai asteptam pe la noi" pentru ca asa spunea seful,nu? In cazul asta,cum reactionati in locul meu,cele care se simt agasate de vanzatoarele care nu ranjesc laaarg.
A ,si inca ceva,cand lucram la patiserie,aveam un sef dragut,ne lua mereu apararea,si ne facea sa radem.Dupa o repriza de ras,intr-o zi mai libeara,vine un client care probabil avea ceva necaz,si ma vede zambind. Replica lui: ce ranjesti ca proasta-n targ,da-mi si mie 2 placinte...

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Poate nu au spatiu de depozitare, oricum erau puse intr-un colt mai ferit.Mie nu mi se pare o tragedie sa-i pun deoparte si sa imi misc fundul pe 25 sa-i iau.Cumpar de mult timp de la Takko si n-am avut probleme niciodata cu vanzatorii.Au fost mereu amabili.Imi place ca pot sa ma uit o ora la un produs fara sa ma streseze cineva.Sunt haine moderne si de calitate la preturi mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Lali_mete m-ai facut sa rad. Ai si tu dreptate. Eu n-as fi acceptat jigniri din partea nimanui. E greu sa fii zi de zi in contact cu publicul. Cred ca as rezista doar daca as fi sedata. Toti avem si zile mai bune si zile mai rele, insa tonul civilizat n-ar trebui sa ne lipseasca.

Mergi la inceput

Am dezlegat si misterul produselor care intra in noua colectie din data de si totusi le vezi in magazin.Pe 23 am fost la takko, am cumparat ceva si asa cum am mai zis intr-un colt erau cateva produse din noua colectie.Am vazut blugii i-am rezervat pentru data de 25.Bun, am fost pe 24 la takko pentru ca erau reduceri iar produsele din noua colectie nu mai erau pe nicaieri.Am fost pe 25 la takko si noua colectie era in magazin majoritatea la special price(blugii pt copil care i-am luat cu 30 lei din 29 martie se fac 60 lei.Problema e simpla, aranjeaza si ei noua colectie pe umerase cand au putin timp liber dupa care o pun in depozit si o scot in ziua respectiva(in cazul de fata 25 martie).Hai sa lasam aerele de dive si sa fim rezonabili.Daca ar sta dupa program ar insemna sa munceasca 24 de ore si in fond de ce i-ar conveni unui director ca angajatii sa stea degeaba in timpul programului(lipsa de clienti de ex) si sa ii cheme la ore suplimentare pe care va trebui sa le plateasca?Pentru cateva dive care bat cu piciorul in podeaua magazinului in loc sa rezolve problema cum face toata lumea(rezerva produsele).

Mergi la inceput