28 Martie 2009, ora 8:30pm, Earth Hour

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Si cei ce n-au vazut meciul,n-au pierdut mare lucru.

Mai bine inchideam si televizorul!

Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Noi am stins lumina dar se uita la meci...mai bine stingeam si televizorul ca se uita degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Bine a fost pe intuneric cu lumanarelele parfumate aprinse! :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

la noi mai e mun pic mai mult de jumate de ora pana la Ora Pamantului. Pe mine m-au convinsa astia cu o excursie sa vad ursii polari, asa ca m-am inscris si am inscris si hasbandu!
Primadata am zis sa mergem in parc, da apoi ne-am razgandit, aprindem lumanari si citim, toti 3 (spre teroarea brotacului)

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

A trecut si Ziua (sau Ora) Pamantului...
Prilej de distractie in diferite orase mari, sau mai mici...
Numaratoare inversa entuziasta, ca de Anul Nou...
Primarul din Manila, parca, "a tras heblul" cu manutza lui...
Jocuri de umbre si lumini...
Oameni care au aprins tot soiul de lmanarele si festile, ca la Inviere...
De azi, va incepe cineva sa crute energia la el acasa sau altundeva, ca urmare a "sarbatoricii" de ieri seara? nu prea cred...
Planeta, personajul principal, cu mediul ei cu tot, va fi mai fericita de azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

daca in strainatate le mai pasa de PLANETA si incearca sa se educe copii de mici in acest principiu de colectare , selectare a gunoiului si sa fie mai economi in privinta curentului , sau chestii econimicoase de salvare a curentului

pana ajunge romania la acest stadiu mai trec cel putin 30 ani ( inca o generatie cel putin asa in mod optimist )

asa ca asta e valabila si cat de cat functionala in lume , in ro mai rar asa ceva

cei care sunt ecologisti , numarul lor procentual este prea mic si de multe ori sunt femei , barbatii hulesc asta

pana la mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Noi am stins lumina, insa nu si TV-ul. Ma gandeam insa,la concertul de la Bucuresti organizat cu ocazia/in timpul acestui eveniment (au aratat azi dimineata la stiri): oare cata energie electrica a consumat (si a "incalzit" planeta) toata instalatia aia de sonorizare?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Noi am stins lumina, insa nu si TV-ul. Ma gandeam insa,la concertul de la Bucuresti organizat cu ocazia/in timpul acestui eveniment (au aratat azi dimineata la stiri): oare cata energie electrica a consumat (si a "incalzit" planeta) toata instalatia aia de sonorizare?

Miki... sigur ca e nevoie de energie si atunci cand vrei sa stingi tot! . Marea majoritate a oamenilor depind quasitotal de energia electrica, de energie fabricata, in general.

Chiar si pentru a economisi curent, iti trebuie in cele din urma tot curent .

"... eee-hei... economisitul asta nu e asa simplu cum crede lumea", ca sa il parafrazez pe 'matache macelaru'

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

daca in strainatate le mai pasa de PLANETA si incearca sa se educe copii de mici in acest principiu de colectare , selectare a gunoiului si sa fie mai economi in privinta curentului , sau chestii econimicoase de salvare a curentului

pana ajunge romania la acest stadiu mai trec cel putin 30 ani ( inca o generatie cel putin asa in mod optimist )

asa ca asta e valabila si cat de cat functionala in lume , in ro mai rar asa ceva

cei care sunt ecologisti , numarul lor procentual este prea mic si de multe ori sunt femei , barbatii hulesc asta

De acord cu cele scrise (cu verde )... dar uite, noua ne-au pus in cartier tomberoane de plastic unde putem arunca gunoaie sortate - platic, sticla, nu stiu ce... am vazut ca vine lumea la ele. Si eu ma duc cand am mai multe.
Au mai bagat si ecotaxa pe pungi de plastic, lumea incepe sa cumpere sacose de rafie sau de carpa...

dar asa e... in Ro mai dureaza pana cand va parea firesc sa sortezi gunoaiele. Si mai ales sa nu lasi resturile gramada cand mergi la picnic . Ce-o fi asa greu, frate, sa le bagi in pungi si sa le iei in portbagak, sa le dai la ghena acasa??

Doar o nedumerire am, Cinezee: majoritatea ecologistilor sunt femei?? barbatii hulesc gesturile ecologiste?? curios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Super pozele
http://www.earthhour.org/home/

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput