28 Martie 2009, ora 8:30pm, Earth Hour
Raspunsuri - Pagina 2
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana
Fix asta ma gandeam si eu sa postez Nu sting nimic, foarte tare George Carlin. Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
Pacat de Carlin ca s-a dus, asta vara :(
Sorana, motto-ul tau e unul din cele mai reusite de pe DC . De-aia l-am bolduit, poate il citeste lumea
Ar trebui sa facem un top al motto-urilor, serios!
Cel mai neinteles motto (pt. mine) e:
"Nu exista dragoste. Exista doar dovezi de dragoste (J.Cocteau) .
... asha, shi
Carmen_M spune:
Multumesc pentru informatie. Nu stiam nimic de asta.
Pentru binele planetei si viitorul copiilor nostri ma bag si eu.
Bezna totala sa fie!!!
Kitty spune:
Cel putin 5 minute simbolic...sau pana incepe meciul cine nu poate mai mult.
Uite, am intrebat sotul de meci si a spus "imi pare rau, inseamna ca nu vad prima repriza"....cred ca o sa fim romantici in 4... o cina la lumina lumanarii.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Qamar spune:
turn off your lights!
Emma INVINGE cancerul!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
anangel_lexi spune:
Eu nu m-am uitat la ceas si am stins luminile acum vreo 10 minute deja. Doar tv-ul si computerul sunt aprinse.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!
kay spune:
mi se termina bateria la pisi... si in casa la mine e aprins un bec, ca cica nu se vede domne... doooh... iar barbatu e la meci, s-a dus pe coclauri unde e lumina
beeeei, ce fac cu bunatatile pe care le-am gatit toaaaata ziulica? sa se strice bunatate de tochitura? si lasagna lui Noe? ce facem cu ea??? maaai, eu imi scot muraturile pe geam, ca mi-e ca se strica !!!
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Qamar spune:
si la noi merge doar TV-ul cu desenele Biei , asta al meu e pe baterie
in rest, lumanari si lampile solare in curte
din pacate, suntem singurii din cartier care au stins macar 10 minute luminile...
Emma INVINGE cancerul!
kay spune:
lasa noie, ca la voi acolo cred ca sunteti pe generator... sau au tras cabluri electrice? :O
luv iu
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Qamar spune:
nu, draga, pedalam cu randul la o bicicleta conectata la un generator
maine e randul meu
Emma INVINGE cancerul!
RAMONELLA spune:
Eu am incercat.Acum e aprins doar televizorul.Mai devreme era aprinsa lumina de la baie si mergea cd-ul cu muzica,pentru ca doar asa imi adoarme fetita.Laptopul e pe baterie.
Sa speram ca cat mai multa lume a stins lumina,cat a putut.
Si cei ce n-au vazut meciul,n-au pierdut mare lucru.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)