FIV la Cluj 16

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

in camera alaturata, s-a auzit o bufnitura...oare a cazut sotul meu din pat? de suparare sau de concentrare maxima..? oare sa ma duc sa vad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

pa georgetani,..noapte buna!!!!!
sa stii ca, cu Bucurestiul, si eu am avut o mare dezamagire si mi-am spus de-ar fi ultimul centru spitalicesc din tara, si nu as mai calca pe acolo..cand voi avea mai mult timp linber o sa povestesc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

denisule cineva trebuie sa dea tonul la bebici si in primavara asta asa ca vei sparge tu gheata ca noi sa-ti urmem exemplul . gandim pozitiv si vom primi lucruri pozitive ok? trebuie sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare denisule!
mamicule, darga, stai cumintica in patut si....adu-ti aminte de anii in care "intrusu" nu a facut nimic (exceptand bufniturile si vorbele dulci printre dinti la adresa nationalei) si...ia-ti revansa! pune-l la munca! tu esti insarcinata! nu ai voie sa faci nimic! tre' sa stai cumintica si sa te hodini!

Mergi la inceput

embriotransferul? nu a fost dureros. dureroasa a fost punctia si dupa, cand aveam burta umflata ca un balon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duia76 spune:

Denissssaaaaaa, ai aparut , in sfarsit . M-am gandit ca te-au tinut in spital si de aceea ne tii in suspans . Ma bucur ca au reusit pana la urma sa-ti faca embriotransferul si iti doresc ca pe cand incep eu tratamentul(asa sper) sa vii cu vestea cea mai buna pe care ne-o poti da.
Dar totusi nu am inteles un lucru , daca ai inceput FIV-ul cu Stamatian , de ce ti-a facut embriotransferul Dr. Surcel ? Cand mergeai pentru monitorizari cine iti facea eco ? Punctia cine ti-a facut-o ? Eu am crezut ca daca iti alegi un medic si incepi cu el , atunci cu acelasi se merge pana in capat ( de fapt am citit pe undeva ca la punctie trebuie doi medici, nu stiu daca este adevarat ).Nu spun asta pentru ca as crede ca Surcel nu poate sa faca asa ceva , din contra , stiu ca este f. bun ,insa totusi am ramas surprinsa sa citesc ca ti-a facut embriotransferul Surcel cand eu stiam ca esti la Stamatian.

Georgetani , intr-adevar ce s-a intamplat la Bucuresti este foarte urat, sincer, nu am asteptam la asa ceva. Ti-au facut inseminare numai ca sa-ti ia banii. La Cluj nu cred ca ar fi posibil asa ceva.
Ma duc la .

Mergi la inceput

banuiesc ca stamatian nu prea mai are vreme de paciente, de cand e prefect....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hey..la ora aia voi nu dormeati???
las ca va dau eu pe coaja cand va prind!
hai trezirea!!!!!buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duia76 spune:

Buna dimineata fetelor! V-ati schimbat ceasul ?

Referitor la Stamatian ,consider ca daca isi programeaza paciente ar trebui sa si aiba timp de ele , acuma nu spun ca la oricare se mai poate intampla sa intervina ceva de ultim moment , numai sa nu devina ceva cronic.

Sa aveti o zi placuta si sa va incarcati bateriile pentru saptamana viitoare .

Mergi la inceput

mneata!
desteptaaaaaaaaaaaaarea! va astept la un laptic cu cacao si un ceiuc!

Mergi la inceput