FIV la Cluj 16

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele sunt rupta!cad la datorie!
asa ca..noapte buna fete frmoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

heeeeiii, sa nu-mi spuneti ca ati plecat tocmai acum , cand abia am intrat si eu pe usa si am si terminat de citit tot ce ati postat voi...si ce-i mai bun lucru e ca nici intrusu nu ma streseaza..ca-i prea obosit dupa atatea ore de condus...si mai ales acum mai e si marele MECI DE FOTBAL, asa incat si presedintele tarii daca vine nu se ridica din pat ....

Mergi la inceput

dar intai sa vad cui spun,... daca mai e cieva pe aici....heeeloooouuuuu !!!!helooouuuuu

Mergi la inceput

nu-i nimic, am sa va scriu si o sa cititi voi maine...sau mai tarziu.:
deci- ultimele informatii erau ca din cei 4 s-au fecundat 3, unul se divizase in 2 celule si unul era in curs de divizine, iar eu trebuia sa ma prexint la embriotranferul tuturor vineri, pentru ca s-au gandit cei de la clinica , ca odata introdusi in mediul lor natural, s-ar putea sa-si dea drumul la diviziune...oricum eram incantata...unul divizat, cu unul in curs....era oricum bine...
Dar, in loc sa stau cuminte si sa plec joi pentru a fi vineri la embriotransfer, de ce sa nu ma manance e mine in (undeva...) si sa n-o sun eu pe Stela sa vad daca nu s-au mai divizat si ceilalti si sa vad cum mai merg lucrurile ca doar a inceput marea diviziune in urma cu o zi!!! 24 de ore !!!!uauu...acum ar fi trebuit sa fie cat casa...ma gandeasm eu in mintea bolnava...
Numai bine ca ma anunta Stela ca nu s-a mai divizat nimic, si nici macar cel care avea 2 diviziuni, nu a mai miscat, nimic nou pe frontul de est!! Am cazut invers, de la extaz la agonie..mi-am zis ca nici nu mai are rost sa plec la drum...ce sa-mi puna :unul oprit din evolutie si 2 inerti???

Mergi la inceput

..e doliu national la mine-n casa....: 1-0 pentru Serbia!!!!!!!!!, oricum pe mine ma doare fix la 10 m. in spate, dat oricum sunt alaturi de el...[:I
Deci cu o inima neagra ma imabarc alene, la drum spre Cluj.
A doua zi de dimineata, ma prezint echipata la Stela, care vine nonsalant(peste vreo 2 ore ,..era ce-i drept aglomerat) si-mi propune sa vad embrionii..ne ducem noi acolo cu sufletul la gura...si-mi arata pe puturosul principal,..care....culmea se mai divizase o data!!!!,...eu care spusesem tot drumul ca gasta ...s-a oprit din evolutie ...am fost f fericita...si mi-a facut embriotransferul la asta divizat cred (am uitat sa intreb pe dr. Surcel, sau pe Stela, daca mi l-a pus si pe calalalt sau numai unul ...dar cred ca numai pe ala divizat, ca mi l-a arata surcel pe monitor apoi, cum sta el acolo...cumintel...Crina a zis ca e posibil sa-i fi pus pe amandoi acolo unde mi-a aratat el punctul luminos pe ecran..

Mergi la inceput

nu v-am spus ca am cunoscut-o si pe dragalasa de Apalina, care se tot draganea cu barbatu-sau pe hol (glumesc...dar erau ca doi porumbei indragostiti la inceput), erau f simpatici,..si volubili amandoi, chiar am stat multisor de vb .... o sa le dea D-zeu si lor copii, ca prea se potrivesc si-s niste oameni veseli...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

denisule nu dispera tot raul spre bine.cu siguranta va rasari soarele si pe strada ta.
uratica ma bucur ca sotului tau ii este mai bine pentru raceala dai theraflu 1plic de doua ori pe zi(sau coldrex max grip) si il poti combina cu nurofen raceala si gripa o tabl;eta de trei ori pe zi ceaiuri multe cu lamaie si frectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

denisule si acum sa intaleg ca e ok? ne dai vesti bune da?

Mergi la inceput

fetelor care ati mai facut embriotansfer, vreau sa va intreb, e o manopera dureroasa ?? sau voua cum vi s-a parut ? caci dupa ce-mi raspundeti, va spun si eu...ceva...
Vreau sa va spun despre iubita de Crina, e internata la spitalul de copii cu dragalasii ei, ....au contractat o viroza..cu febra, etc,tot tacamul ,..o sa va mai spuna ea, o sa va mai spuna si cum se cerea acasa Antonia " la patura ei"....astea mi le-a povestit saracuta fugitiv, cand si-a facut timp sa traga o fuga de la spitalul de copii, la clinica, unde eu stateam in salon dupa embriotransfer..
In camera alaturata se aud, oftaturi.... pumni dati in canapea.... o injuratura usoara soptita printre dinti,...si in final un urlet de disperare....mda trebuia sa-mi dau seama: e 2-0 pentru Serbia

Mergi la inceput

georgetani, salut draguta...nu pot sa spun nimic deocamdata...decat ca mi-a tranferat un embrion BUN...dar numai unul ..deci sansele sunt .ori..../ ori...CUum va dori D-zeu sa se intample....asa va fi...noi nu suntem decat simpli pioni....
Rezultatele sau certitudinile , nu le voi sti decat dupa 2 saptamani...nici mai mult nici mai putin....

Mergi la inceput