FIV la Cluj 16

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

madutz-eu am facut peste deja!cu mujdei!
ei-si stiu ca si noi vom reusi sa ne gravidim odata si-odata!macar eu sunt fericita ca am pus cateva kg in plus pe mine!si culmea..acum dupa ce ma navalira rusii-imi e atat de rau..am vomat jumate de ora continuu!e clar ca am o problema la cap!m-am gravidit la cap-nu unde trebe!dar asta e!
hihi..o sa ma apuc sa caut steaua mea norocoasa!oare pe unde o fi?nmadutz-nu-mi dai ceva indicii?ca eu ma gandeam sa ma arunc intr-o groapa de c---t poate asa voi avea si eu noroc!
si madule-ia zi tu fata silitoare..ce sa fac eu acusica?sa mai incerc natural sau sa ma indrept spre fiv?desi inca nu-s pregatita....sufleteste,emotional,psihic...sa fac pasul asta.

am si eu o problema,ce sa-i faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

kilograme in plus? a zis cineva ca vrea kg -ma ofer sa donez dau cate vreti intre 1-15kg. eu ap pus pe mine ca <<MILKUTA>> dupa operatie mi-au dat vitamine ca sa ma refac chipurile mai repede iar eu cred ca le-am pus pe mine pe toate asa ca acum sunt cam dolofana si nu prea mai pot sa le dau jos. tin regim (fara paine, dulciuri ,sucuri) dar degeaba (la sala nu am mai avut voie sa merg si cred ca si asta conteaza-inainte mergeam) asa ca daca cineva are nevoie sunt disponibila si nu vreau nimic in schimb chiar as da eu numai sa scap de kg+

Mergi la inceput

madule help!spune-mi ce sa fac sa scad temperatura??are intrusu 41 temperatura!!!i-au amortit mainile si picioarele si vomita tot!!in afara de ceai..comprese cu apa rece,frectii cu spirt,otet?????

Mergi la inceput

o zi de rahat!da nu trece si asta??nu o sa mut eu muntii din loc??apoi sa vedem care pe care!
fetele va !sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

uratica acum am vazut! cum e sotul tau? are numai febra si varsaturi? diaree are? tuse? nas infundat? de cand? da mai multe detalii!
pentru febra da-i ceva antitermic. mie imi plac antiinflamatoriile: rezolva si febra si ajuta si daca exista un proces inflamator (de obicei e cam nelipsit). da-i ce ai prin casa: ibuprofen, aspirina, indometacin, ketoprofen, aulin...numai unul din astea.
si hidratare. cat mai multe ceaiuri.
spune-mi ce alte simptome are si de la ce crezi ca poate fi: e o viroza, o toxiinfectie alimentara, etc.

Mergi la inceput

uratica daca i-mi permiti dai sotului algocalmin fiola (scade febra imediat) iar mainile si picioarele sunt amortite,carcei -dai calciu si magneziu dar daca il dor doar dai o aspirina de la bayer efervescenta ,frectie cu carmol,diana....sanatate pt sot si scuze ca m-am bagat si eu. daca temperatura scade doar pt putin timp si apoi revine inseamna ca este vorba despre o infectie in organism si se necesita antibiotic. pentru varsaturi metoclopramid, emetostop si daca are si scaun moale furazolidon,imodium si hidrateazal bine

Mergi la inceput

uratica daca i-mi permiti dai sotului algocalmin fiola (scade febra imediat) iar mainile si picioarele sunt amortite,carcei -dai calciu si magneziu dar daca il dor doar dai o aspirina de la bayer efervescenta ,frectie cu carmol,diana....sanatate pt sot si scuze ca m-am bagat si eu. daca temperatura scade doar pt putin timp si apoi revine inseamna ca este vorba despre o infectie in organism si se necesita antibiotic. pentru varsaturi metoclopramid, emetostop si daca are si scaun moale furazolidon,imodium si hidrateazal bine

Mergi la inceput

dar nu cumva ii este rau de la pestele cu mujdei?

Mergi la inceput

fetele-multam!
dar am reusit sa-i scad febra!i-am facut frectie cu spirt si l-am obligat sa bea o tona de ceai!i l-am bagat pe gat!fortat!
acum e ok..e racit!cobza!nu a mancat nimic!nici macar peste! si de regula el nu mananca peste mai ales cu usturoi!
ma bucur ca e ok acum cat de cat!
si da georgie-ai dreptate!m-am mai interesat si cica fiola de algocalmin reduce febra!dar..nu am stiut!asa ca am bagat ceai in el si un paracetamol-apoi frectie-nu la picior de lemnsi somn de voie!acum s-a trezit de atunci!are temperatura 37!deci-e bine!
insa tuseste in continuare si din cauza asta cred ca vomita!per ca acum nu!ca i-am facut numai papa bun-ce-i place lui cel mai mult!
fetele-si va multumesc!

Mergi la inceput

si madutz-aulinul l-am papat eo!ca nu mai puteam!e papa bun!si pr nervi si ptr burtica-exact cum ai zis-ptr toate!
mai-deci e viroza!!imi pare rau ca am citit si eu tarziu mes voastre..insa intrusu dormea de mult!si daca nu facea ce-i zic isi lua si palme la gol!
deci-sunt cat de cat pe linia de plutire...insa asa cum am zis-am avut o zi de c---t!sper sa-mi poarte noroc daca tot a fost de c---t!
deci maine pun la loto!ha!o sa le castig la aia bulioanele de epuroi si o sa fac copii pe banda cu banii aia!hihi..fac si eu haz de necaz!
georgie-

Mergi la inceput