FIV la Cluj 16
Raspunsuri - Pagina 13
brunadria spune:
buna dimineata...multumesc de cafeluta!!
eu am visat ca am fost gravi si am nascut 2 baietei
eram asa de mirata ca eu vroiam fetite ,dar la urma m am bucurat...nu prea mult ca m am trezit
fetelor eu ma duc sa mi pregatesc bagajele ...
voi sa fiti fete cumintele si optimiste..
uratica spune:
brni-distractie placuta si relaxare maxima!
si las ca vin ele gemelasele si la tine!
stii-se zice ca atunci cand visezi bebelusi sau hainute de bebelusi,afli ca esti sau a ramas cineva graviduta!
asa ca fetele-trebuie sa venim toate cu 2 liniute cat de curand!![]()
brunadria spune:
fetele plec imediat!!!
sa va sustineti una pe alta, sa nu va bateti si sa nu va certati![]()
sa aveti week end frumos , si sa aveti parte de vesti bune!!
pentru fiecare!!!
duia76 spune:
Buna fetelor ! Se pare ca-i cam liniste pe la noi sau lumea profita de incalzirea vremii si se sta mai mult pe afara .
Apalina imi pare rau ca nu s-a clarificat odata situatia ta si mai trebuie sa astepti o luna . Ce a spus Stamatian ? Crede ca ar fi posibil dupa cum arata ovarele sa fie valabil rezultatul cu FSH 37 sau te-a mai amanat ca sa stie sigur ? Eu nu cred ca se poare asa ceva , cu siguranta este o greseala si este valabil rezultatul bun .
Imi pare rau pentru Denisa ca nu s-au divizat mai multi embrioni , dar , deocamdata ii ajunge si un copil , daca vrea Dumnezeu ajunge si un embrion si daca ar fi amarat , daca nu vrea nu ajung nici patru .
Georgetani , cum ai identificat greselile de la Bucuresti , ne scrii mai detaliat ? Am crezut ca Prof. Marinescu este mai atent la asa ceva la reclama pe care o are ...
.

maddutz spune:
salutare fetelor!
adri m-am amuzat cu un subiect beton aici. nu am citit decat prima pagina, dar mi s-a parut distractiv
asa ca....nu vrei sa ma iei pe post de menjera?! da', daca nu stai la 5 stele nu vin
si unde mai pui ca habar nu am sa calc, asa ca voi strica mare parte din garderoba 
cititi si voi ca pe mine a reusit sa ma faca sa zambesc de dimineata!
uratica vreau 2 liniute sa vad! da' io nu as avea rabdare pana luni in locul tau. cred ca deja era ziua si testul! 
mara cred ca tu umbli creanga prin maramures. foarte bine, profita, ca iata vine primavara si pe la noi 
georgetani ai PM.
denisule te asteptam maine cu vesti bune. sa stai cumintica si sa ai grija de bebel
restul fetelor 
uratica spune:
madutzule-
insa...sorry!vad ca bebe nu vrea si nu vre in p---a masii!!scuzati expresia da chiar m-am enervat!tocmai ma napadira rusii!asa ca..ziua 1!this is life!nici nu am apucat sa dau iama la librarie si farmacie ca ma si auzira rusii si venira ei repede!
dar..asta e!data viitoare imi iau super glue!poate asa o vrea bebe sa se lipeasca si de mine!![]()
deci fetele nici nu stiu cum sunt-suparata,trista dar totusi plina de optimism!si se pare ca psihicul meu trebuie lucrat bine-ca o ia razna!si..treaba cu temperatura bazala subscriu si eu ca nu e valabila in toate cazurile-mereu am avut-o peste 37..si ioti..navalira rusii peste mine!tu-i mama lor de rusi!
deci fetele-mai e si maine o zi!
merg inainte si stiu ca va veni si la mine bebele mult dorit!insa prima palma la fund o sa-l rog pe dr sa ma lase pe mine sa io dau!!o sa-i inrosesc
indiferent in ce stare o sa fiu!![]()
deci..o luam de la capat!

georgetani spune:
meddutz multam fain pentru lamuriri

duia76 ce sa-ti spun: vazand analiza sotului meu adica=0
ei mi-au facut inseminarea tot cu sperma lui deci din start sanse=0 si stai si asteapta degeaba si fati sperante si....
apoi la a doua inseminare m-au ciupit pe col si dai sangerare si dureri si iar asteptari desarte ca la a treia inseminare dupa ceva analize sa-mi spuna ca sunt suspecta de c... probleme mai grave de al meu sot i-a spus lui Marinescu ca da ,,foc la spital'' daca se intampla ceva cu mine asa ca mi-au facut apoi o biopsie si sa ajuns la concluzia ca nu ar fi chiar asa de negru totul si cu ceva tratament s-a rezolvat dar o perioada buna nu am mai putut face nimic pentru a avea un bebe. dar am trecut peste toate si iata-ma o iau de la capat si voi si reusi de data asta.vom reusi cu siguranta cu toatele dar putintica rabdare.
maddutz spune:
fetelor! vom reusi. sa fiti sigure de acest lucru. ma rog...mai exista amanunte nesemnificative de genul: cand, cum, in ce conditii... dar pana la urma, sunt amanunte nesemnificative. conteaza faptul ca se va intampla.
prin urmare vom fi optimiste si increzatoare in steaua noastra norocoasa. doar toti avem asa ceva! va straluci si a noastra pe strada noastra!![]()
maddutz spune:
azi am program "gastronomic". fac somon la gratar cu mujdei (mujdei cu samntana, eu voi pune iaurt pentru ca are mai putine calorii, cu miere) si voi face si un chec. deja mi-e asa de pofta de mujdeiul ala....mmmmm...faceti asa ceva? puteti incerca. este absolut delicios. usturoiul se piseaza normal, se pune smantana in loc de apa, un "praf" de sare si miere...dupa gust. mujdeiul va fi dulceag in total contrast cu gratarul care va fi sarat. e un adevara festin al papilelor gustative. hmmmm...mujdeiul e delicios si gol. mi s-a facut fomica deja![]()