FIV la Cluj 16
Raspunsuri - Pagina 17
uratica spune:
buna fete dragi...hmmm..voi la distractie,iar eu cu doftoricitu..pai e corect asa??
madutz,georgie-multam ptr sfaturi..insa cred ca intrusului meu ii lipseste o mama de bataie!!!!!!!!!!!!!si o sa i-o aplic in curand!ca numai fite are!temperatura 37 cu 8,mucos
,mai vomita din cand in cand-
,are frisoane si tuseste pana vomita!imi iroseste munca si bunatatea de mancare!
glumeam!asa ca urmeaza o mama de bataie!ca nu vrea sa mai ia nimic!nici o pastila!deci..pun bata pe el![nea
nd]
uratica spune:
eu il pocnesc!
eu sunt sadica!![]()

crezi a ma intere daca ii place ori ba?oricum si-o ia pe coaja!![]()
uratica spune:
las ca merita!cu varf si indesat!ca nu asculta!
da tu fetita frumoasa ce mai faci?cum iesira pestele cu mujdei?
si..trecand la ale noastre,acum ca ti-au iesit analizele bine ce te hotarasi sa faci??ca eu nu stiu ce sa fac..sa ma infing la fiv sau sa mai astept!mi-e tare frica ca nu o sa rezist psihic unui esec in urma unui fiv..oare ce sa fac?
denissa_k1 spune:
madutz, eu intreb de embriotransfetr, pentru ca pe mine in prima ora dupa, a fost ok...dar in perioada imediat urmatoare dupa o ora, ttot restul zilei si pana a doua zi pe la pranz,...am crezut ca mor de durere..CRINA daca ma citeste o sa zica ca iar ma smiorcai,....dar tot eu am fost si la punctie ...unde da, nu spun ca nu am simtit nimic ..dupa, ..da... dupa ce a trecut anestezia timp de 1, 2, ore (nu stiu cat, ca eram cu masina, intinsa pe bancheta din spate- am plecat de la punctie direct acasa)...da bun...nu spun nimic ...dar la embriotransfer...nu am avut nimic timp de 1-2 ore si apoi mi-a amortit tot abdomen spate stomac, nu puteam nici sa calc de durere, tin minte ca am mai avut exact aceleasi simptome tot asa la vreo 1-2 ore de la testul de permeabilitate a trompelor..cum se cheama histerosalpingografie...doua zile dupa am stat numai in pat si ma intorcea sotul meu cu cearsaful ....acum am ajuns la hotel(la 4-5 ) ore de la embriotransfer, si am stat numai in pat vaitandu-ma de durere. la orice miscare, inclusiv cand ma intorceam de pe o parte pe alta...fetelor dar sa stiti ca nu sunt o mironosia sa ma vaicarsc aiurea, efectiv nici noaptea nu ma puteam intoarce in pat de durere, nici nu puteam sa inspir tare aer in piept( se misca si burtica in acelasi timp) abia pe la pranz, mi-ai mai cedat durerile ...dar nu definitiv....il tot bocorodeam pe intrus tot drumul...ca simteam toate gropile...direct in uter...Voi ce credeti ???
denissa_k1 spune:
am vazut apoi, cand am urinat si...usoare urme de sange ....ma gandesc ca m-o fi intepat in timpul manoperelor...cu ceva?
Binenteles ca atunci, cand eram in spital, vazand ca ma simt rau a sunat-o pe Crina,.. si ea a zis ca e posibil sa fie de la suflat (nu-mi mai aduc sminte exact cum a zis)..adica din ce am inteles eu embrionii sunt introdusi in uter sub presiune,...poate mi-o bagat prea mult aer?? de acum hai ca vorbesc prostii, imi vine si mie sa rad de ineptiile astea.....eu stiu ca la inceput o folosit un departator pe care mi l-a introdus....acolo...am simtit si un surub pe care l-a invartit ca sa tina bratele departatorului fixate in pozitia dorita ....si atat ...restul nu mai stiu ce-a facut Surcel acolo....dar de durut nu m-a durut nimic....abia dupa ....da spuneti-mi cre stiti, practic ce se intampla...care sunt pasii care se executa la embriotransfer....ca eu uite nu m-am documentat inainte ..si acu's varza....
uratica spune:
denisullleee-
of of mai mai..mai denisule prin ce trecusi si tu....insa..acum esti bine??
si a supravietuit intrusu esecului romaniei la calificare????![]()
denissa_k1 spune:
Duia, intr-adevar eu eram pacienta lu Stamatian, am inceput cu el, monitorizarile mi le-a facut Surcel, de care am fost f multumita, ca om si profesional si tot, punctia a venit Stamatian si erau in sala amandoi el cu Sucel (sau amantrei ca, parca in ultimile minute de luciditate l-am intrezarit si pe Micu pe acolo)...iar la embriotransfer Stamatian trebuia sa vina,...dar probabil a intervenit ceva, de ultima ora...pentru ca e de regula isi respecta progamarile,...chiar daca e prefect ....
Acum, ca am terminat as putea sa spun si ceva neajunsuri sau ceva ce nu mi-a convenit,...dar nu am. !!!!!!...fac o echipa grozava cei de la Cluj (toti), si chiar imi pare f rau ca nu am macar unul din ei si la Iasi.
denissa_k1 spune:
daaa, uratica, a supravietuit esecului,..cu greu, azi a mai perorat niste injurii la adresa lui Piturca,..precum si tot ceea ce trebuia sa faca Piturca si nu a facut la acest meci, eu l-am sustinut intru totul (desi nu pricep o iota din sportul asta de 2 lei)..si acum toate au intrat pe fagasul normal....Intrusul tau cum mai sta cu raceala? el si cu puiutii Crinei....bolnaviori

???!!!!