Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *18*
Raspunsuri - Pagina 10
gabibaby spune:
Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau EMMA. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.
Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta EMMA, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin.
terishka spune:
Sunt asa de frumoase pozele cu Emma... si mie mi se pare asa de nedrept ce se intampla Ma gandesc la voi in fiecare zi. O zi frumoasa sa ai soricel!
vias spune:
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
7+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
sinzi_ana spune:
Aida, imbratiseaz-o pe Kissy din partea noastra!!!!
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
a_alinta spune:
eu acum am vazut poza cu fetele..in semi steril
este extraordinara!
este un exemplu de viata si de iubire!!!
nu stiu inca cine a fost primul..gaina sau oul,..( poate unele dintre voi stiti)....dar la intrebarea " cine a a fost mai intai: iubirea sau credinta, sau " de ce mi se intampla mie asta ?....inca mai asteptam raspunsul....
parerea mea... poza asta ar trebui sa faca inconjurul lumii...
anca_27 spune:
Noapte linistita!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul!
Sa fim alaturi de Cristian Stefan