Aspirante cu vechime "medie" (32)
Raspunsuri - Pagina 7
vrmoana spune:
Neatza.
Io Z1. Rahat. Mi-a venit ca curu in Z26. Sa-mi bag picioarele.
oana
"Where there's a will, there's a way."
http://tt.lilypie.com/KBUcp2.png
monica_dicut spune:
oana 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Arianna_M spune:
Hai ma Oana........
Moni....yami yami....
...buna rau pizza....mie imi place mai mult aia facuta in casa....![]()
Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
dymomo77 spune:
Buna dragele mele. Am intrat sa va citesc sa vad ce mai faceti. Monica nu te mai stresa cu toate idioteniile si eu joi la serviciu am tras un bocet de nuna numa. Proasta sunt eu ca ii bag in seama pe toti imbecilii... Azi am fost la eco de dimineata si i-am auzit inimioara lui bb. A fost foarte emotionant. Arde merci pt listuta
. CrisaS nu mai fi suparata
.
8+
CrisaS spune:
Bun sa va fie weekendul..dragelor!
Eu acus am facut ochi..aseara m-am simtit rau...f rau am ajuns la 8 de la servici si direct la dormitat...febra..imi ardea tot corpul..dureri musculare....vai de viata mea...ma rog la Dumnezeu sa-mi fie cat de rau vrea el..numai sa fie sarcina!! M-am trezit la un moment dat ca am vrut salata de rosii cu ceapa:)
Apoi m-am culcat la loc...dar imi arde corpul rau..sanaii nu au nici o modificare.
Inca sper..abia ar fi 7 zile..asa ca nu trebuie sa sper la prea multe!
Monule mi-ai facut pofta de pizza...da rau...dar eu nu am voie pizza:(( ca sant ''grasule''...fata se abtine de la zahar , nu mai fumeaza...m-am facut fata de treaba! Cat despre simptome...tu draga de tine incerci sa-mi tii isonul..insa ..eu sint Toma necredinciosul..si tare mai gresesc ca sunt asa pesimista.
Dana...ce faci , buna...deja ai plecat?Tu cand faci test?
Camy...ai dreptate normal ca e prea devreme..sa simt insa eu as vrea sa himt:)))) dupa ce termin mesajul va povestesc faza cu ''himt''...am ras de-am lesinat!!! Ar trebui sa fac test dupa 4 aprilie incolo...dar o sa fac unul mai devreme..sa vad.
Ardeeee mincati-as coada ta...de zacusca ai scapat..tocat si macinat!!!Ai pricipit? Ai scapat ca m-ai trecut in lista!!
Onutza imi pare rau pentru ziua 1..sincer...si eu sper alaturi de voi luna de luna cum si voi sperati alaturi de mine!!!
Dymomo...cum e cu sarcina...tuai avut semne? Simptome?
A..am visat-o pe Marynika..nu stiu de ce nu vrea sa intre pe forum...nici pe mess nu am mai vazut-o...de mult tare ..am visat-o imbracata in verde...era blonda blonda....avea niste margele mariiiii si niste cercei mari...si i-am zis fataaa la cat de slabuta si micuta esti tu ti-ai pus cerceii astia asa mariiii...si s-a dus undeva si a venit cu un bebe in brate..si mi-a zis fata nu-mi pasa de cercei ..am copil acum.A..si am uitat sa specific eram la Atlantic City!!!
Si acum sa va povestesc..cu ''himt''...cand eram la mama acasa..jos la subsolul blocului aveam boxele..si era intunerica acolo..dar golani se duceau acolo..sa fumeze sa se pise sau mai stiu eu ce...si intr-o seara vin acasa si aud...de jos hai ma ca nu himt nimic...era una fomfaita asa...parca avea prune in gura...si auzeam pe unul cum se strofoca...probabil vroiau sa joace tabinet:)) si la un moment dat aud....ahhhh, acuma himt acuma himt da-i!!!!!:))))))) A fost de coma:)))
Va pup dragelor pina la urmatoarea revedere!!
Pa sa fiti cuminti sa va spalati pe dinti!
Crisa
http://tt.lilypie.com/FanDm5.png
uratica spune:
arianna-la mine e ziua 1
!cu 2 zile mai devreme!asa ca..astept gemenele tale!bafta!
eu ma duc sa ma arunc intr-o groapa cu c---t,poate asa am si eu noroc!![]()
Arianna_M spune:
![]()
![]()
........oho gemenele mele cred k se lasa asteptate .....
"Uratica"...imi pare rau ......
....da mai exista si luna viitoare...
Cry....
....mai astept....nu stiu ce e ala test....nu am facut in viata mea....cum naiba se face???![]()
Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
monica_dicut spune:
Crisule, tu ai vazut ca barza lu' matale are in cioc o maimutica???? 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
iepumic spune:
Salutare!
CrisaS, chiar asa, mai lasa pesimismul pentru altii. Azi tocmai am aflat de o cunostinta care are o fetita de 2 ani ca e insarcinata cu al doilea bebe...si s-au chinuit 10 ani (inclusiv FIV-uri) sa ramana gravida prima data....si acuma uite...deja e la al doilea. O sa vina momentul si pentru noi!!!!!!!!!
monica, 

. Ce tare ai fost!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
dymomo77 spune:
CrisaS semnele mele au fost super somn(am dormit intr-o zi la pranz vreo 4 ore si ceva), nu am mai suportat mirosul de alcool(ca era ziua sotului si mi-a pus in pahar o gurita de bere si nu am putut macar sa-mi apropii buzele de pahar)pofta continua de acru(ciorbita si muraturi) si o usoara senzatie de greata dimineata. Dar am simtit clar ca sunt insarcinata cum la o saptamana dupa ce am aflat am simtit ca e baiat(desi eu imi doresc cu disperare o fetita). Acuma chiar sunt curioasa ce e.
8+