Aspirante cu vechime "medie" (32)
Raspunsuri - Pagina 8
pusichet spune:
salut
ce mai fac fetele?
Monicuta
fata pe burtica.
Crisa 
tin pumnii sa se prinda simburelul. da, oare febra ta nu e un inceput de raceala?

toate fetele, iar cele care sint in z1,2 capul sus o sa vina si la voi bebe.
ca sa va mai spun ceva de mine, pe linga faptul ca sint in imposibilitatea de a avea copiii, am mai facut si ulcer duodenal, ca doar nu aveam destule. si uite asa mai tratam ceva care nu stiu daca se trataeaza.........
Arianna_M spune:
Neatza.....
Pusi...imi pare bine k scrii.....poate asa treci mai usor peste......
ai facut analize sa vezi care e cauza pt care pierzi ?
eu am facut anticoagulant lupic , antifosfolipidicii si anticardiolipinici ....plus celelalte pe care le stii.....mie doar asta mi-a dat dr cand am pierdut in februarie.....
eu iti tin pumnii sa ai cat mai curand bb mult dorit....

Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
pusichet spune:
Ariana eu as face toate analziele astea dupa capul meu, ca nici un medic nu mi-a dat s afac analzie mai amanuntite.
toti iau banii , fac o eco si gata.
acu am inteles ca este un medic pe la o clinica in Iasi o sa-mi fac o programare la el, paote descopera elce nu a descoperit colegii lui.
oricum caut un medic mai in virsta ca astia tineri, am senzatia ca au lipsit de la multe ore de gineco
sint rea dar..... asa m-am saturat sa-mi faca toti cite o eco si sa ma trimita acasa, sa-mi spuna ca bine ca stiu ca pot ramane gravida,,,,,si cu ce ma ajuta asta, eu vreau sa-l tin in brate nu sa raman si sa pierd.
dar, ma rog, trebuie sa ma adun si sa ma caut iar, ca doar nu ma caut de ani si ani de zile.
Arianna_M spune:
Sunt de acord cu tine ....k astia tineri au multe lipsuri.....dar nici cu aia batrani nu imi e rusine.......![]()
e bine dak te-ai hotarat sa mergi la acel medic din Iasi.....eu sincer in locul tau as face inainte analizele......asa castigi timp....plus k astea se fac si in sarcina....![]()
Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
pusichet spune:
Ariana ma duc, eu oricum sint genul care merg si ma caut nu stau si astept numai ca acum trec printr-o perioada mai rea.
o sa iasa soarele si pe straduta noastra dar mai dureaza,,,,,,,.
asa este nici cei mai batrani nu sint foarte buni, dar zic eu ca dupa un examen clinic isi dau seama de mai multe decit astia tinerei.
of, mai bine ma faceam medic, cred ca mi-am gresit cariera![]()
![]()
uite asa stiam si eu de ce sufar nu sa merg la medici, le dau bani si ma trimit acasa ca sint tinara si sanatoasa![]()
![]()
si eu abia stau in picioare.
dar si cind o sa ma bebe mama mama ce fericita o sa mai fiu, tot iasul cred ca o sa afle ca am copil, o sa fiu cea mai mindra
Arianna_M spune:
Ai dreptate......o sa iasa si soarele pe strada noastra....![]()
si la faza cu mandria ....cred k si bb o sa fie mandru k are o asemenea mamica....
........mamaaaaa nu o sa va mai ajunga nimeni la nas atunci.
....![]()
Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
Arianna_M spune:
![]()
...trebuie sa zambim......
eu ma duk sa profit de ziua asta....este soare afara , sotul e acasa....asa k il scot la o mica plimbare......![]()
pupici si sa auzim numai de bine....
Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pusichet salut ce mai fac fetele? Monicuta fata pe burtica.Crisa ![]() tin pumnii sa se prinda simburelul. da, oare febra ta nu e un inceput de raceala?![]() ![]() toate fetele, iar cele care sint in z1,2 capul sus o sa vina si la voi bebe.ca sa va mai spun ceva de mine, pe linga faptul ca sint in imposibilitatea de a avea copiii, am mai facut si ulcer duodenal, ca doar nu aveam destule. si uite asa mai tratam ceva care nu stiu daca se trataeaza......... ana maria |
Deci daca te simti mai bine...eu sant mai defecta ca tine:)) tu macar ai ramas de n-spe ori gravida, eu niciodata

Si tu ai facut ulcer..eu il am de cand cu mama:((( cand am mers la oncologie cu mama ea s-a dus cu asistenta la oftalmo..unde ii descoperisera metastaza la ochi si eu fusesem sa-mi fac de-aia cu bariu , imi scapa acum..numele..si ne-am intalnit la lift ea ma intreaba Tu ce ai? Zic ulcer duodenal..ea zice eu metastaza la ochi!! A fost ca-n filmele cu prosti!!!
Dar vreau sa iti spun ceva ..o perioada buna nu m-a mai durut pentru ca am luat omeprazol...vreo 3 luni insa...aici cand am venit ..in america si mai ales de cind lucrez in cabinetul asta ...vad zilnic cazuri..toti cu durerile astea sant trimisi sa-si faca H pylori si iese pozitiva...de fapt aceasta bacterie...provoaca ulcerul iar noi romanii o avem toti..am inteles ca de la apa.
Asa ca du-te si fati-o..si daca e pozitiva...atunci este un tratament de 14 zice..cu vreo 3 pastile..un antibiotic si inca doua..si scapi garantata de ea!!
Ideea e ca tre sa vezi daca e h pylori..ca daca nu se trateaza ala...nu scapi nici de ulcer.
In alta ordine de idei...trebuie sa-si faca si sotul pentru ca se transmite:) h pylori si doar folosind lingura cuiva sau band apa dupa cineva asa ca prin sarut..categoric.
Bafta multa si mergi la analiza.Se poate depoista si din stool. Asa ca se trateazaaaaa!!!!!
Te pupic.

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png