Aspirante cu vechime "medie" (32)
Raspunsuri - Pagina 6
monica_dicut spune:
Beeey, nu rupeti barza. Vorbiti-i frumos, mangaiati-o , faceti-i cuib, pupati-o in "
" daca e musai, numa sa va ajute... si dupa aia faceti ce vreti, puteti sa o si impaiati asa ca amintire ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Beeey, nu rupeti barza. Vorbiti-i frumos, mangaiati-o , faceti-i cuib, pupati-o in " " daca e musai, numa sa va ajute... si dupa aia faceti ce vreti, puteti sa o si impaiati asa ca amintire ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 15+ cu Dragos Alexandru Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Asta e Monica noastra.

oana
"Where there's a will, there's a way."
http://tt.lilypie.com/KBUcp2.png
Delphinas spune:
vad ca vb de berze...cand eram mica...regula: pe copii ii aduce barza. si de fiecare data cand vedeam vreo barza strigam la ea, indiferent unde eram, ca sa-mi aduca si mie un fratior sau o surioara. si ma invatase gazda unde am stat ca sa pun pe marginea geamului la balcon paine cu margarina si cu zahar, ca barza in drumul ei sa vina sa pape de acolo si sa stie ea ca eu vreau un fratior/o surioara. pana cand am vazut-o pe vecina de la parter cu bb-coca asa ii ziceam eu, in brate. si o vazusem cu ditamai burtoiu....si atunci am mers asa dezamagita la mama si cu
in ochi i-am zis ca m-a mintit. ca nu barza aduce copii, ci mamele lor ii aduce din burtica. si de aici urmatoarele intrebari: cum ajunge bb in burta la mama? il inghite? ![]()
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
monica_dicut spune:
Si ca sa nu va tin prea mult pe jar. Nu am mai fost la doc, am vb cu ea la tel, a ramas sa merg luni sau intr-o zi sapt viitoare. M-am mai linistit pentru ca nu a mai aparut nimic rosu si am inceput sa-l si simt din nou pe bebitu. Acum sa nu va inchipuiti ca a fost o scurgere din aia ca la ciclu, abundenta si rosie sau cu cheaguri. A fost mai mult ca asa in prima sau ultima zis, mai mult o secretie rosiatica apoi azi dimineata maronie ca in ultima zi. Apoi azi, doar de 2 ori am gasit pe hartie o urma mica mica asa de secretie putin portocalie asa. Cred ca mai mult a fost sperietura si capul meu. Si clar mi se trage de la nervii din ultimile zile si plansul non-stop si stres si tot. DAr trece si sper ca bebe e bine si trebuie sa fie bine. Asa ca nah ca am iesit din butoi.
Acum sunt back sa va sustin si nu mai scapati de mine si sa nu ma injurati. Asa ca gata cu pupici si alte cele, puneti mana si faceti treaba si prezentati-va cu teste cu II
Sper ca am fost convingatoare
Daca nu, dau jos militaria din pod 
Asa si sa va mai zic una, pe mine nici sarcina trecuta nici asta pana acum nu m-au durut
dar de doua zile..... ma omoara si am 15 saptamani, deci sanii nu sunt neaparat semn de sarcina. Adica ii puteti avea moi si normali, nedurerosi si bebe sa se cuibareasca acolo 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
O noua viata
CrisaS spune:
Foarte rau Monica bombonica , ca nu ai mai fost la dr.!! Bataie la curu gol.
In alta ordine de idei eu tot fara simptome:))))))) nu tu tzatze..nu tu burta ..ceva o atentie o maslina!!In burta mai mai inteapa asa da..am mai avut de-astea!
Si babaciunilor chiar asa nu ati scris deloc??? Da nu va e rusine?
Vai de mama mea sant pe listaaaaaaaa off off mai mai!!!!
Am si eu fixurile mele!
Gata te las gras si rosu nu te mai fac zacusca!!
Iulie august octombrie noiembrie decembrie nu e nimeni?
Hai pa ca vorbesc singura!
Crisa
http://tt.lilypie.com/FanDm5.png
vias spune:
buna dimineata fetele 
...nu fac azi cafea...ca ma simt rau...am o stare generala de ..
, nu suport nimic, nici sa miros nu suport...
..Moni ma bucur ca ti-ai mai revenit...incearca sa te linistesti, bebe sigur est bine, daca ai inceput sa-l si simti...SUPER!!!! Te
, ai grija de tine si de bebe 
Fetelor...nici un test, nimic?
CrisaS eu cred ca e prea devreme sa simti ceva...eu am simtit ca sunt insarcinata, numai la 2 saptamani dupa ce eu am aflat ac sunt insarcinata..
. Asta s-a intamplat si acum si in sarcina cu Darius. Stai linistita...e prea devreme pt simptome..
Cand ar trebui sa-ti faci un test??
..cred ca merg langa Cristi...imi e rau..imi vine sa 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
7+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
Arianna_M spune:
Neatza.....
slaba activitate....
...se vede k nu am fost eu ieri acasa....![]()
Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
Arianna_M spune:
Pregatiti ceva bun azi??
Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
arde2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CrisaS Foarte rau Monica bombonica , ca nu ai mai fost la dr.!! Bataie la curu gol. In alta ordine de idei eu tot fara simptome:))))))) nu tu tzatze..nu tu burta ..ceva o atentie o maslina!!In burta mai mai inteapa asa da..am mai avut de-astea! Si babaciunilor chiar asa nu ati scris deloc??? Da nu va e rusine? Vai de mama mea sant pe listaaaaaaaa off off mai mai!!!! Am si eu fixurile mele! Gata te las gras si rosu nu te mai fac zacusca!! Iulie august octombrie noiembrie decembrie nu e nimeni? Hai pa ca vorbesc singura! Crisa http://tt.lilypie.com/FanDm5.png |
Buna dimineata!
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
monica_dicut spune:
NEatza,
Crisule, eu am mai spus, n-am avut simptome DELOC, nimic de data asta, ba mint, 
la greu, dar m-am prins pentru ca am avut termen de comparatie cu data trecuta cand la fel, dormeam in orice pozitie fara sa exagerez vreun pic. DEci simptomele... hmm la Andrei au fost intepaturile alea teribile in ovare de simteam ca mi le rupe cineva, dar acum absolut nimic in afara de somn.
Eu fac PIzza 
ca am bagat una sapt trecuta si a iesit dementiala si evident ca azi m-am trezit cu o pofta nebuna. PLus ca l-am trimis pe injineru dupa gogosi ca am vazut dimineata la tv un serial politist american si 
(bine, oameni nici nu au aratat gogosile dar numa faptul ca au mentionat cuvantul si le-au descris deja...e tastatura uda)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
O noua viata