Scandinavii... se intoarce (8)
Raspunsuri - Pagina 6
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s PS Hahaha lil' nu-i nevoie sa spui numele "sculei" ca e vizibila cu ochiu' liber cand deschizi poza. Da' Ilie nu-i castrat? |
Ouuchhh..e pentru miine . Pentru capu' meu adica; ma topesc una doua sa-mi umble cineva prin par!! (zisei io ca-i scandaloasa denumirea ..si fara legatura cu capu' :))
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lilanda
Ouuchhh..e pentru miine . Pentru capu' meu adica; ma topesc una doua sa-mi umble cineva prin par!! (zisei io ca-i scandaloasa denumirea ..si fara legatura cu capu' :)) "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Acu chiar rad ...facui legatura cu Ilie ca era vb de catei . avui si eu o colega in facultate care era asa, tot taur...o fi de la zodie? Ea mergea de placere la coafor, ca s-o scarpine prin par si sa isi faca placerea.
ecsz: rad de confuzia mea, nu de placaerea ta...aia mi se pare mai mult decat normala, mai ales ca am mai auzit.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
itsme spune:
haha, sunteti de groaza cu discutia in paralel despre unealta de scarpinat. nu mai zic nimic ca dupa aia cine stie unde ajungem si ne trezim la containerul ecologic *adica verde*
lilanda, pai cainele a stiut exact la cine sa traga, pentru ca si domnul e la fel, adica ar sta la mangaiat zile intregi, daca s-ar putea si n-ar avea servici! scula aia pare interesanta, desi nu inteleg de ce se numeste asa
doruletz, aca e adorabila, si de asemenea catelul si pisica si magarul corsicani; numai pentru aia si merita sa suporti orice toane, zic eu
mihaela, trimis, sa traiti! felicitari inca o data pentru limba suedeza, te admir!
sabina, merci ca m-ai lamurit cu blogul teroristei!
eu personal trebuie sa va marturisesc cu mare rusine ca in ultima vreme nu mai pot sa citesc romane (beletristica!) tot ce am rabdare sa citesc sunt carti politice, istorice sau socio-economice. Cel mai recent am citit www.amazon.com/What-Went-Wrong-Between-Modernity/dp/0060516054" target="_blank">una buna despre decaderea imperiului otoman si problemele rezultante. Daca aveti rabdare si interes, v-o recomand.
va pup, ma duc sa ma furajez, va mai vizitez eu curand
doruletz spune:
asta cu scarpinatul in cap o au mai toti homo sapiens, cica e comportament de primat, similara cu puricatul pe care si-l administreaza cimpanzeii.
De unde si atractia unora pt meseria de coafeza, maseur etc:))
Vazui pozele lu Boubou, e adevarata domnisoara printesa! si se vede imediat cine e seful acolo printre copii:))
itsme si care mai intrebarati de toane, nu pot bre sa spun acu fiindca chiar me enervai adineauri si o sa ma cenzureze moderatoru . Zic doar ca magarul If e cel mai putin magar in comparatie cu magariile speciei umane care populeaza dealu asta.
Corsicanii au ei reputatie de bizaroizi da' unii chiar intrec masura...
Mihaela, felicitari pt noul job in perspectiva, si bafta la examene. De cate ori te citesc imi vine si mie chef sa ma reapuc de scoala:)
mai viu io
mihaela_s spune:
Multzam de incurajari! Am primit azi acasa si hartia oficiala, voi lucra o luna, dupa ce venim din concediu si pana incep scoala.
istme, primit, vazut...sunt asa draguti! Acum ma uit sa vad ce noutati mai gasesc in album.... Multumesc mult de urari.
dorulets, ziceai tu de luna mai la voi ca "ne intreceti"...da' vaz ca si aprilie e tare libera . Cat stati la refulatii aia?
all!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lilanda spune:
Bonsoir!!
Ahh, daca scarpinatu'-n cap e habit de homo sapiens, m-am linistit!! Imi place, nu zic nu, si la coafor; da' pe-acilea e cam scump..fie el si-un scarpinat!! :)
mihaela, felicitari pentru oficializarea jobului!! Si pot sa pun pariu ca ce cursuri iti trebe tie colea, nu dureaza 3 ani. Io cred ca-ntr-un an esti gata pregatita. Cu suedeza, cu tot!! :)) Tin pumnii!!
itsmenutzo, interesanta cartea!! Cu o tema oarecum asemanatoare, io recitesc, acum, Qvo Vadis!! (asta dupa Julian al lui Gore Vidal, autor pe care ti-l recomand cu draga inima).
Alminteri, io ma familiarizez din ce in ce mai tare cu sønderjysk, un dialect al limbii daneze care imi da mari dureri de cap (de unde, cred, ca mi se trage si ideea cu unealta de scarpinat!). Ce scapa danezii sunetele, da' astia din sud le inghit mai ceva ca olandezii Ma intreba azi o colega cum fu [cah]-ul de la cantina?! Ma-am uitat la ea gingas, pina mi-a trecut prin minte ca vorbeste despre "[che'e]", care pe daneza oficiala inseamna prajitura
Rayuela spune:
Lilutz,trimit pozele,acush acush.Tu oricum ai vazut progenitura "live",mai de curind asa:))
Vaz ca poienarii au inceput sa se tot scarpine cu vrute si nevrute prin crestetu capului...asa ceva....
E vineri bre?
speed spune:
buna seara :)
lilanda, si eu ma topesc toata cind imi umbla cineva prin par dar scula aia arata de-adreptul infricosator...parca vad urme de scalp pe ghearele alea, brrrr :)) in alta ordine de idei mi-e dor si mie sa recitesc qvo vadis, da' mai am de asteptat pina ajung in Romania...:(
doruletz, ti-am citit blogul si m-am dumirit acu ce-i cu corsicanii aia :)
se pare ca ,,, copiii scandinavi sunt cei mai www.rte.ie/news/2009/0421/poverty.html" target="_blank">fericiti, fericitelor! :) Irlanda se situeaza pe un onorabil (zic eu) loc 9, la mare distanta de UK care e coada listei -doar o treapta mai sus decit Romania...
mihaela_s spune:
Saluti!
speed, io am citit www.hotnews.ro/stiri-esential-5616730-cei-mai-fericiti-copii-din-europa-traiesc-olanda-romania-coada-clasamentului.htm" target="_blank">articolul in romana. Tot pe limba "mea" inteleg mai bine .
In fine, e cam ciudat ce scrie pe acolo...dar cititi comentariile la articol, sunt mai interesante decat articolul in sine .
lil' multzam. Esti optimista tare . 3 ani sper sa nu "ma tina" scolile inalte, ca atat dureaza d'al capo al fine. Io sper sa fac numai cateva materii, ceva anatomie/imunologie/hematologie. Dar acu' ce cred eu si ce or vrea astia cred ca sunt mancaruri diferite de peste .
dorultes, ma lamurii si io.
all.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
itsme spune:
doamnelor si domnilor,
vad ca v-ati linistit de tot.
am descoperit recent o mica capodopera de inregistrare difuzata pentru prima data la vreun revelion din perioada comunista. Imi pare rau ca n-am fost mai pe faza la momentul respectiv, cine stie ce alte minuni mi-au scapat! Pe vremea aia ma ocupam cu studiul lui Kafka si Camus, deh...fiecare varsta cu gargaunii ei.
dar sa nu mai bat campii, va invit sa vizionati un minunat cantecel de pahar. atentie la dansatori, mai ales la minutul 1:03!
www.youtube.com/watch?v=8UP0h4bFlJ4&feature=related" target="_blank">Enjoy!