Scandinavii... se intoarce (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Adela99 spune:
Adevarat a Inviat!
lilutz, vezi sa nu intri si tu in colimator cu blogu' tau. si tu esti mai usor de identificat decat luciat, dar sper mai greu de infrant (zic asta cu toate ca o inteleg ... si nu prea)
in traducere libera, ma grabesc la munci
la toata lumea!
mihaela_s spune:
lilanda ce memorie ai! Multumesc mult, nu ma asteptam sa-si mai aminteasca cineva... si .
Si un pahar special umplut cu ce doresti!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Rayuela spune:
La multi ani Mihaela,sa ne traiesti fericita cit mai mult pe meleaguri scandinave!
Instantaneu cind am citit ce a zis speed am calculat 34+25=59...adica la shaij de ani o sa mai pot si io sa traiesc?Uoaaaa
doruletule,vezi ca am un plan meschin sa ma arunc la Paris(e conspiratie intreaga:intai arunc cu copilu in bunici,care o sa vina in vizita la mine,dar nu au habar ca eu planuiesc sa fug de acasa.Apoi copilu habar nu are ca io si ta-su planuim sa fugim de acasa.Apoi nici dacu nu stie foarte mult amanunte,m-a lasat pe mine sa invirtesc in globu de sticla.E asa ceva.....o chestie domnule)prin august,poate citeva zile,sper sa ne vedem si mai ales sa o intilnesc si io pe donshoara Aca.
Lilule,haideti bre,poate mai facem o scandinava,poate urnim si o Adelutza,un narancik,Mihaela...hm??Ce ziceti?
Sarimina pentru urari pentru Bubu,am trimis niscai poze la itsmiutza,la restu nu prea stiu mailurile,dar poate le arunc pe messenger.
itsme spune:
hey, La multi ani, Mihaela! sa cresti mare si frumoasa!
fetelor, nu-i chiar asa mare tragedia asta cu copiii! bucurati-va de fiecare varsta, si cu bune si cu rele, ca dupa aia cand pleaca dumnealor de acasa definitiv (dar sunt intr-adevar civilizati), o sa va lipseasca mult! va zic eu pe post de baba poienitei!
lulutz, am fost si am vizitat cateii, (am pus si poze daca vrei sa vezi)
doruletz, sa stii ca si eu am fost surprinsa sa vad schimbarile care s-au petrecut la Playa din 2003 cand am fost ultima oara. Locurile alea autentice se mai pot vedea doar in nord, in afara zonei turistice, dar din pacate nu prea mai e 'safe' de loc de vizitat :-( Oricum, a fost placut sa iesim din monotonia si griul de zi cu zi, chiar daca nu am regasit Mexicul de alta data....Sper ca la Merida sa fi ramas la fel de frumos, dar n-am avut timp sa mergem acolo data asta sa verificam....nefiind calcata de atatea cohorte de turisti, sper din suflet sa fi scapat.
pupici la tulmond!
ps. io nu intleg de ce bloguri si teroristi vorbiti, dar nu e prima oara cand mi se intampla
Sabina spune:
Mha, la multi ani fericiti, sa fii iubita si sanatoasa, alaturi de minunatele tale fete si sotul tau:)
Itsme, uite:
http://www.terorista.ro/2009/04/07/aproximativ-trei-ani/#comments
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
Multumesc, multumesc, multumesc!
Rayu, in principiu io votez pentru o intalnire. Dar la noi sunt multe variabile in ecuatie, asa ca nu pot spune sigur fara o data. Si un loc. Io propun Gotland . Sau in cel mai rau caz undeva pe coasta de est.
Si io vreau poze cu bubu. Daca se poate...
Io mai dau azi de beut ca aflai ca la vara o sa am parte de putin sommarjobb...adica vor intra in contul meu primele coroane suedeze...ma luara astia sa vicariez la laboratorul de la spital unde pe moment fac practica(adica muncesc fara bani ). Azi radeau...ca io inca nu indraznesc sa raspund la telefon(mi se pare cea mai grea chestie in comunicare, sa nu-l vad pe ala/aia care vb) si ca la vara va trebui sa o fac, daca ma vor plati . Huh!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lilanda spune:
Bonsoir!!
mihaela, felicitari pentru jobu' de vara; poate o mai ramine una insarcinata pe-acolo si dup-aia le arati tu lor!!! Iar de uitat, nu (mai) am cum uita ziua de nastere a lu' Hitler :))
itsme, mustaciosii aia mici is absolut deliciosi!! Vazui ca Ovidiu se puse bine si cu sefu' de trib, ca-l adormi in trei pozitii :)) Si cu tine face la fel?? Ca io ma gindesc sa-l dotez pe Niels cu www.head-massager.co.uk/Portals/0/uk-orgasmatron-head-massager.gif" target="_blank">ustensila asta pentru scarpinat (nu spui cum se cheama, ca e rusions )
Rayu, io-s pentru o-ntilneala in Suedica...unde, nu conteaza :)) Oricum trec pe la Adela!! Si da si tu, pe PM, linku cu bubu
Adeluctzo, io cu blogu' meu n-am nicio grija...ca sa zic asa :)) Is la vedere, plus ca nici nu sufar de prea mare po****ritate (asta mi-o zise un critic de film si-l cred!!). Da' acu', vorba' lui doruletz, mi-e lene Iar tu doru', ca tot amintii speed, zi si tu mai multe despre toanele corsicanilor!!
Va pupez in grup!!
mihaela_s spune:
Multumesc inca o data pentru urari de multi ani si de coroane .
lil' nu-i nici un bai sa am un post, ca in urmatorii 5 ani ies 17 persoane la pensie(cam mici sanse sa ramana careva gravida )...deci as avea loc. Numai ca trebuie sa fiu legitimata de socialstyrelsen(astia legitimeaza doctorii, farmacistii, asistentele si BMA-cei care lucreaza in lab la spital). Inca n-am trimis actele acolo, dar cum pe diploma mea nu scrie ca am specialitate pentru laborator(pe cea data de suedezi, ca in Ro aveam!), sefa mi-a zis ca mai mult ca sigur va trebui sa fac cateva materii ca si completare. Dar asta numai dupa ce termin nivelul B de suedeza ca a 2-a limba. Acu's la A, deci mai am un semestru...si apoi sa vad de unde sa m-apuc. Eh, in 4 ani tot voi termina si io o facultate care tine 3 ani, nu? Chestia e ca imi place, mi-am dorit asta si in Ro si uite ca s-a nimerit tare fain. Cum spuneam, diploma mea e nula pe Gotland din lipsa de industrie.
dorulets, sunt si eu curioasa de capriciile corsicanilor, hai si povesteste-ne! Vazut pozele, Aca e delicioasa!
istme, poti sa trimiti si la mine cateii? Neeee, pozele desigur!
Io m-am mai gandit la ceva...noi pe la inceput de iulie, nu stiu exact data(dupa 5,6) plecam in Norvegia si ca atare vom traversa Suedia de-a latul, mergem cu masina...asa ca daca stabiliti intalnirea ca sa ne putem incadra si noi atunci, ar fi mai mari sanse sa venim.
PS Hahaha lil' nu-i nevoie sa spui numele "sculei" ca e vizibila cu ochiu' liber cand deschizi poza. Da' Ilie nu-i castrat?
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie