Scandinavii... se intoarce (8)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
am uitat sa va spun ce mai fac aia mici.adica cel mai mic.
http://armonii.blogspot.com/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
...si io p'aici...nu ca m-ar fi cautat cineva....
narancea, io nu-ti spui ce , da-ti dau si tie...pentru ca esti bajet de bajet si te-ai intors la scandinavi.
Io nu prea am multe de zis...vad ca se vb de caini, io am sa va spui sa nu-mi speriati pisica ...nuuuu, inca nu o avem dar suntem in cautari asidue. Pe insula e criza de pui de pisici, asa ca e posibil sa aduca Ovi una taman de la Goteborg, ca acolo e plin . Pe bune acu', toata Suedia e pliiiiina de pui de matze, numai aici pe Gotland e penurie. Dadu' criza sexuala la matze!
Noi mergem in Ro in iunie, stam cam o saptamana si pe urma mergem in nord, la fiorduri. Marea o avem aici aproape, asa ca jumate din iulie si august ne balacim loco.
In rest e liniar...cine are timp sa citeasca una-alta, gaseste la blogul cu vorbe...
in grup, mai viu io in vacanta. Nu e departe...mai am cateva saptamani si sunt tare in priza(si in criza, de timp!)...deh, ca orice elev silitor!
Iar cine doreste Sarba(u)tori Fericite!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Rayuela spune:
Maine ii fac chef lu BubuAmelinaPipilina-cea-Groaznica...va pup poze dupe itsmiule,sa o vedeti in toata splendoarea...(baidauei,mie mi-a placut faza cu pocnitul pe la spate...de 3 ori,adicatalea m-am gindit exact la ce nu ne lasi tu sa ne gindim,of,cu decentza asta in ziua de azi:))
Am ajuns la concluzia ca virgula cupiii sint dragalasi-poznasi-dulci-simpatici cam pina la 4 ani,dupa care devin enervanti-siciitori-vorbitori-turuitori-obraznici.
Am dreptate,sau numa fi-mea o fi asa?
Mihaela,vecina mea are 7 mitze d'alea fara par,chele,frate,cind le mangai(daca cumva pocneste pe careva sentimentul de dragoste pentru toate animalele indiferent de aspect)parca pui mina pe un sobolan batrin,bleaaah.Catalin vrea sa le puna pe gratar cu prima ocazie'da sint asa de sinistre ca nici sa le maninci parca nu-ti vine nene:)
narancika,mi-a fost dor de tine beibi,serios,parol d'onor.
Lilutz,nu va aruncati p'aci,impreuna cu Ilie?sa dea iama nitel in mitze?Io ma fac ca uit usa deschisa,si el,adica Ilie,se face ca le papa?Urite creaturi...pfuuuu!
Apropos de faze...cupilu meu vorbeste o romano-suedeza cel putin bizara...mai adineauri m-a rugat ceva,a insistat,dupa care zice :
Mami,eu te faktiskt rog.(pentru ne-scandinavi faktisktu ala inseamna "de fapt","totusi".)
Am ramas asa,nici nu stiam daca sa rid.
Hai sa aveti un week end,vorba lu jupinu,si pupaturi tuturor!
mihaela_s spune:
haha Rayu, pai nu matze de alea fara par vrem, zau ca nu de alea! Vreau una din aia dulce-dulce...nu de rasa si sa fie blanoasa.
pentru Bubu! Pai tu te miri de a ta ca vorbeste asa? Ca doar vorba aia, e nascuta si crescuta aici...sa o auzi pe Silvia ce le incurca...si zau ca nu vb decat romaneste acasa! Cateva mostre:
"Azi iar ne-am distrat de Silvia...ascultam la cererea ei muzica de copii (romaneasca) in masina. O melodie care are versurile prelucrate dupa povestea "Ursul pacalit de vulpe". La un momentat versurile suna asa:...mai pune-ti pofta-n cui! pe care Silvia le-a inteles:...mai pune-ti kofta in cui! unde kofta inseamna jerseu, pe suedeza desigur. :)) Nu intelege nici acum cum poti sa-ti pui pofta-n cui! :))...e mult mai logic cu jerseul."
"-Mama, uite cum imi pasa pantofii! (in suedeza "mi se potrivesc" se spune "passar")".
Mai hai cu bubulesti, ca punem de-o amestecatura aici!
Sabina, spor! La zugraveli si la compus deopotriva. Si felicitari pentru desprinderea puiului.
Mara spor la casutza! E asa de bine sa ai terasa, curte...sa zburde copiii fara griji...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sabina spune:
aaaau, asta uitasem sa scriu! La multi ani Bubu!
si da, dupa 5 ani ti se pare ca ar trebui si ei sa invete una alta, cum ar fi politetea, valeleeeeeu:)))))))))
va las si niste moace, poate va era dor
http://armonii.blogspot.com/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
itsme spune:
Paste fericit la tulemond si mult success in a nu vi se sparge oul!
La multi ani si multe zmotoceli lui Mamzelle Bubu!
mihaela, sa stii ca eu nu te-am strigat la apel pentru ca sa nu te amestec cu repetentii astia! tu ai mai venit si dat buna ziua mai des asa ca nu meriti sa te amestec cu toate lichelele Pupici si bafta micilor suedeze
sabina, foarte dragalasi pruncii, bebe gheo are niste ochi de puppy!
pupici si alcohol la tot boborul scandinav, sa nu mancati prea mult!
doruletz spune:
trecui si io sa zic
Paste fericit la toata lumea!
si mai ales
La Multi ani Boubou!!
5 ani! oau, atunci cand o vazuram noi live avea doar 10 luni si se plimba de colo colo in premergator... iar acu e deja domnisoara, nu-mi vine sa cred, ce chestie si cu timpul asta domne:)
Vrem si noi poze!!
itsme admirai si io pozele din mexic, superb, voi avuserati o vacanta de 5 stele! Am remarcat ca s-a schimbat mult Playa, vazusem asta si in 2007 cand fuseram noi ultima data, acu parca e si mai si. In 2003 era doar un sat cu o adunatura de buticuri de suveniruri pe Quinta si cateva hoteluri mici. Acuma arata ca o statiune de pe coasta de azur!! (Mie insa imi placea mai mult atunci...:)
marox, fusei pe aci da' asa cum a zis lilutza, m-a pocnit lenea la scris (nu mi-a trecut inca:). Si in plus in ultima vreme pierdui timpul holbandu-ma www.jurnalul.ro/webcam/caracal-120.html" target="_blank">la o webcam , urmarind de sus manifestarile teatrale organizate de niste amici d'ai mei si regretand ca nu sunt si io acolo. Acu s-a terminat festivalul da' mai trece din cand in cand cate un cunoscut si-mi face cu mana (mai ales acu de paste ca sunt toti pe acolo, az nopte venira cu lumanarile aprinse sa ciocnim la distanta ) asa ca io nu pot sa ma mai dezlipesc de ecran:)
Apropos de vacante, si noi avem vacanta scolara de paste asa ca veniram la mamaie in corsica unde profitam de ... ploaie si vant si de toanele localnicilor
In cele 3 zile de cand suntem acilea avuseram totusi si putin soare, da' doar atata cat sa facem doua trei poze cu primata, magarul (il cheama If daca se intreaba careva), pisicile si alti reprezentanti ai regnului animal care populeaza partea asta a insulei.
paste fericit la tulemond, poate mai viu io
lilanda spune:
Bonsoir
Io tocmai vin de la o masa de Paste, unde ma-ndopai cu miel de Romania, adus frumos transat intr-o valiza, de mama unei prietene. Cica fu acoperit de razele de la bagaje cu 10 pungi si hirtie de ziar Pe linga miel, mai fura si niste scrumbii de Dunare si cas adevarat :))
Despre chestia cu timpul, realizez si eu ca trece uitindu-ma la poze: ale Silviei, Sofiei si Alexandrei. O astept si pe Bubu in imagini, ca sa am tablou complet :))
Cit despre vacanta de vara, inca nu planificaram nici noi nimica fiindca nu stim programul dogsitterilor. Deci n-ar fi exclus sa-l bag pe Ilie in portbagaj si sa dam iama la Göteborg. Poate apuc sa vad si io orasul ala
Sabina, acu' vreo doua luni, terorista isi facuse un upgrade la site si si-a modificat feedurile, de aia cre' ca nu mai primeai noutati. De lasat, s-a lasat insa acu' trei saptamini...si o inteleg de ce :(( Pacat!
Pfffui...miine iar la serviciu!
Va pupez si miha, Laaa Muuulti Ani
speed spune:
Cristos A Inviat!
noi am sarbatorit Pastile Catolice dar am fost invitati la niste prieteni la ciocnit de oua asa ca suntem adinc spiritualizati
din pacate incepem si noi scoala si muncile de maine, dupa 2 saptamini de trindaveala...
lilanda, imi pare si mie rau de terorista, nu ii urmaream blogul cu regularitate dar ma intristeaza motivele pentru care l-a inchis...:( si mi-a placut ce mesaj i-a lasat cartarescu pe blog...
doruletz, interesant ca zici de toanele localnicilor, noi n-am fost niciodata in Corsica da' prietenii irlandezi ce-au mai fost pe-acolo si acum isi amintesc despre pomenitele toane...io credeam ca-s doar fitze de irlandezi, le-am zis sa mearga in Ro sa vada acolo toane, da' poate totusi au avut dreptate...
rayuela, la multi ani fetitei tale, stai linistita ca pe la 6-7 ani o sa redevina o bomboana iar dupa 7 ani incep alte fitze... din auzite se pare ca in adolescenta devin din nou nesuferiti da' de pe la 25 de ani incepi din nou sa te intelegi cu ei...