Scandinavii... se intoarce (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :)
Is ca un snitel, batut bine pe toate partile!! La serviciu, trasera aia de la vinzari de mine ca la hotii de cai (tocmai ce primiram comanda de, wowww, 2-da, doo- produse, hic, de nici in faza de prototip nu sint!); ne vinduram o masina (ca tot il lasa pe Niels pe miriste), ii dadui lui Peugeotu' meu, iar io tocmai ce inchiriai o alta nou nouta, shiny, frumusica, da' nici n-avui timp sa ma bucur de ea, caci...ne renovaram dormitoru'!! De la podele si pina la tavan! Azi reusiram sa ducem gunoiu' la reciclare, spalaram si-n gradina, pusei si de-o pasca la masina de piine (se cam arse, evident)...da' inca mai traiesc.

Revin miine, daca m-oi putea misca

Mai, din cite stiu io, doru' ii bine....da' i-e lene

Pupaturi si Paste Fericit cui il tine-acu'!

Mergi la inceput

Bonsoir, tot eu, scuzati ca deranjez :))
Ma misc, deci inca mai traiesc. Pe-aci, fu azi o vreme su-per-ba; chiar iesiram pe-o insulita (una veche), iar Ilie se usura pe toate pietroaile neolitice, asezate a la Stonehage!! Favorita lui fu aia din Řstern Götland

mara, bine ca va dezmortirati!! Io crezui ca deja locuiti in casa noo!! Cit despre "Fata cu portocale" e trista rau!!! :((

sabina, felicitari!! Voi va mutarati in casa noo? Incepurati gradinaritu'? Gisas...ca asta e cea mai grea activitate, ever, pe care o poate face-un om la casa lui! :)) Noi avem pietre peste tot, si cind spusei ieri ca spalai gradina, ma refeream la pietre- pline toate de o chestie verde ca de alge si de pete albe ...yuuuck. Urmai sfatul arboricai, de acu' vreo doi ani, si-mi cumparai o pompa cu apa de inalta presiune: sterse tot- si alge si pete

speed, misto clipu' ala din gara de la Antwerp :))

Adelcuzto, in legatura cu pricopsitu, io ma abtin din doo mari motive: subiectu' imi fu, oarecum, vecin si, in plus, e si ruda- de alianta- a unei foarte bune prietene :)

itsme, mai ca te-as lua la intrebari in legatura cu excursia din sudul Spaniei, c-asa imi face cu ochiul...pot?? Daca vreau detalii, sa-ti dau un pm?? :))

Va pupez pe toti...si narancea , velkommen tilbage, bre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

helo tulmond draga,

paste fericit celor care sarbatoresc, si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti, si sa nu vi se sparga oo-le.

Lulutza, biensur ca poti sa ma intrebi, daca vrei scrie-mi e-mail, daca nu mai ai adresa spune-mi si ti-o dau (tot pe PM). Subiectul 'calatorii' e favoritul meu, asa ca chiar ma bucur sa ma intrebi si mai ales sa-ti raspund! :-)

si noi am facut gradinareala zilele astea, am mai adunat o tona de frunze care au mai cazut anul trecut, dupa ce am strans vreo 25 de saci! E frumos si idilic si ca in padure la mine acasa in majoritatea timpului, numa' cand sunt furtuni si cad crengi, sau toamna cand e de adunat frunzele, imi vine sa ma mut in desert!

in alte news, ne-am hotarat sa ne luam un catel, va fi livrat pe 1 mai, de ziua muncii, si va avea venerabila varsta de 2 luni! Lulutz, daca am de intrebat, se poate pe PM? :-) Sper sa supravietuim. Oricum, pe consortul l-au pocnit 'nesting instincts' si s-a apucat sa-i sape in gradina cainelui si sa-i amenajeze o zona de pietris, ca a citit el ca e mai bine sa fie obisnuit sa faca pipi pe pietris! :-) Eu i-am spus ca cred ca cainele n-a citit cartea aia, dar n-am cu cine sa ma inteleg :-)

Oricum, va tin la curent cu desfasurarile...

Ah, cainele e schnauzer standard (adica nici prea mare, nici prea mic!), si inca nu stim daca ne da o fata sau un baiat.

narancea, bine ai revenit!

mara, spor la construit casuta!

sabina, succes si felicitari! mi-au placut pozele cu Bucurestiul!

restul, haideti ca scot batzul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mai ziceti si voi de pe insulele voastre.
La noi in NJ au inceput sa puna afise peste tot acum cu campania asta "you are the best defense against terrorism".
Ma umple de nervi. Really? Asta e tot? 9/11, bombardam irakul si afganistanul, omorim 300,000 de oameni si 3 trilioane de dolari mai incolo astia ma au numai pe mine sa ii apar de teroristi!
La noi e frig nu mai trece de 10 grade iar seara iar aproape de zero. Si ploua ca'n esenin.
D-aia n-o sa am loboda de paste ceea ce ma intristeaza considerabil.
itsme dar ai ceva padurice acolo la tine zeci de saci de frunzaturi??
Anul asta pe unde va fofilati in vacante sau va recession pe acasa?
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ei,ia sa mai ies si io din birlog...
Noi nu plecam nicaieri la vara,ca tot intreba Andrada.De ce ?Din motive de criza.Nu stiu fratilor ce dracu e criza asta,dar suna asa,important.Asa ca zic si io sa intru in rindu lumii ca nu mai pot frate nimic din cauza de criza.Bine..am io crizele mele,bine ca nu's la nivel mondial:))ca ii terminam si pe teroristi si pe americani,la un loc,daca o vaz pe mama rayu intr-o zi pruasta de-a dinsei:)
Asa ca o sa renovam fatzada casei,bagam si o terasa noua,ba as vrea si un acoperis,sa nu ma mai ploo cnd pufai .
Si Bubu a facut 5 ani.De 5 ani,mama rayu nu mai are liniste.Las'sa fie ea sanatoasa,minca-o-ar mama pe ea.
Va pupez

Mergi la inceput

La Multi Aaaani,bubu . 5 ani!?!! Pai e domnisoara de domnisoara; de-acu vedeti voi liniste!! :)) Mama Rayu', io zic ca-ntii si-ntii, terasa; e un must... pui acolo o umbrela si te scoti si cu pufaitul, asta pina faci rost si de-o streasina!!

Cit despre frunzele din gradini, va jur ca io am doar doo tufe si, bine, gardu' viu, da' string la frunze, cam cit itsme...unde mai pui ca ea are si artari Itsmenuzto, acusi trec pe privata, numa' sa-mi treaca nerfii , ca tocmai ce se busii o duamna-n mine azi, in masina nou nouta. Shiiit!!

Mergi la inceput

hola dragilor,

Rayou, big hug si la multi ani duduitzei Bubu! Mai da si matale cu niste poze in mine, ca mi-e dor de dumneaei. Si cu povesti, biensur! Ce face tataia? Ca si de 'mnealui mi-e dor!

lulutz, ti-am raspuns la privata! imi pare rau si in public si in privat ca te-a lovit tanti aia cu masina, si vorbesc din proprie experienta, ca eu la viata mea am fost ciocnita de la spate de 3 ori! (cu masina, va rog sa va tineti imaginatia in frau! Consortul mi-a zis ca numai mie mi se intampla asa ceva, si ca el crede ca indivizii aia care m-au ciocnit voiau de fapt sa-mi ceara numarul de telefon si nu aveau alta cale (la noi aici cand faci accident care nu e mortal sau grav tare, adica numai ciocneli din astea discrete, procedura e ca te opresti, schimbi datele de asigurare, nume, telefon, etc cu ciocnitorul, dupa care suni la asigurari si te duci singur la "centrul de ciocniri" - collision centre sa declari ce si cum si sa le faci la aia un desen (chiar asta te pun sa faci, un desen! -- unde erai tu, unde era ala, unde te-a ciocnit, cum a facut, de ce, etc....totul declarat artistic, in forma de desen.

Andrada, eu stau in mijlocul orasului, in zona veche, si e plin de artari in jurul casei si pe strada, inalti cam de vreo 20 de metri, asa ca se fac la frunze de-ti vine sa-ti iei campii...

adela, ce-ti mai face culturistul? hai ca daca va intreb chestii concrete poate iesiti din barlog.

narancea, ce mai face Putin? se intelege bine cu Medvedev? le place vodka? ia vino aici si fa un raport de calatorie sa mai stim si noi cum mai sta treaba la sovietici

eu una nu inteleg fenomenele 'facebook' si 'twitter', si tot ma plang la junioara ca sunt depasita de evenimente si de mijloacele de comunicare sociala moderna, carora de altfel nu le vad nici un rost, altul decat cel de pierdut timpul, pentru care exista DC, asa ca ce-ti mai trebuie twitter si alte alea?

se pare ca am gresit, pentru ca la Moldoveni se desfasura prima revolutie coordonata prin twitter! Vedeti aici!

in lumea musulmana se pare ca mijloacele electronice de comunicare sunt folosite de domnii care vor sa le anunte pe sotii ca divorteaza (la ei e de ajuns sotul sa spuna sotiei de 3 ori "te divortez" si treaba e rezolvata! www.textually.org/textually/archives/2009/02/022708.htm" target="_blank">Ia vedeti.

cu aceasta analiza profuna a lumii electronice va las cu bine, si sper sa iesiti din barloguri pana nu sunt nevoita sa recurg la mijloace violente!!! electronice, biensur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

hmmmmmm si zi asa, toata lumea bine pe aici, viatza merge inainte si vara vine in curind...

ce aveti ma prin sticlele alea ...?

Mergi la inceput

narancea mama, te crezi la twitter? Numai acolo ai voie maximum 140 de caractere. Hai, baga mare aici cu istoriile de la imperiul tzarist! Vreau sa stiu ce face Putin si cu cine!

Restul, ce faceti?

Doruletz, ce face domnisoara, si ce mai e nou in "marele Bucuresti?" (adica opusul "micului Paris")

haideti romani scandinavi, desteptarea, ca vad ca e nevoie sa va bazai aici pana ma transform intr-un blog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragii mei, am venit si eu sa va urez alea alea pt cine mai sarbatoreste odata
Eu ca de obicei de la agonie la extaz, acuma am de scris o compozitie pt un proiect super tare, cand termin va zic si despre ce e vorba, important e ca cica se canta la paris in iunie . Ideea e ce domn profesor a declarat ca lui i-a ajuns sa fie dadaca la copii si io sa haladui prin biblioteci, asa ca acuma suntem la cabanuta la munte, in ailalata ne mutam abia peste o luna, acu se renoveaza la greu (adica s-a renovat 4 zile, si acu urmeaza sarbatori, in felul urmator: azi e Vinerea Mare, apoi Paste trei zile, miercuri s-ar putea lucra...dar joi e sf Gheorghe si vineri Izvorul Tamaduirii, asa ca se face punte si se lasa pana pe lunea ailalata, pe 27, LOOL )
asa, deci fiind noi toti aicisa inghesuiti pas loc si timp pt compus, nu-sh ce fac pana pe 25 aprilie , inca astept sa ma loveasca insipiratia si energia , deh, asa-s hartistii.
Rayu, imi pare rau ca nu veniti in Ro anu asta, poate totusi va mai treca criza:))

Lil, vazusi cu terorista ca si-a inchis blogu? si l-a redeschis or ba? ca de 2 luni nu mai primeam la lista mea anunt ca a scris ceva nou. Imi pare rau ca te-a lovit tanti aia...asta ma face sa reconsider inca odata chestia cu carnetu...oof, am asa un complex ca toata lumea conduce masina numa io nu , ma simt ca mamaie.

Itsme,si pe mine ma frapeaza asta cu facebook si twitter, astia n-au auzit de forumuri, iti zic io:)))) si nu ca pstani, da astia de varsta mea stau si freaca menta acolo cat despre revolutia twitter....ati citit pe hotnews? mi-e lene sa caut linku, da cica parintii celor arestati tre sa plateasca o taxa de intretinere de 5. lei ca le da de mancare la bulau, Gooooood:))))))))))))

Mara, la voi se lucreaza mai abitir ca la noi?
tu cum vrei sa amenajezi camera lui Tudor? eu trebuie musai sa le iau paturi suprapuse, ca donsoara a zis ca ea altfel nu discuta:))) O sa va faca cineva mobila sau cumparati?
Rayu o sa-mi zica ikea...va vine sa credetio ca eu inca n-am ajuns la Ikea?:))))

Conu, da, da, ce mai fac oligarhii ceia?

restu, la apel!(cata neobrazare pot sa am )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput