Scandinavii... se intoarce (8)
Raspunsuri - Pagina 2
Adela99 spune:
'neatza!
sabinel, felicitari
mihaela, nu, nu e sifonat, probabil a fost putintel fermentat :(
daca ti se mai intampla, da telefon la noi si vei primi cecuri recompensa
aecnaran, poate intri mai des de-acum si ne mai povestesti cate ceva
gashca
fuug la munca ca imi mai luai o slujba sa am ce face si la sfarsit de saptamana, ca de ce sa ma odihnesc cand pot munci :) o fo' o alegere strategica, n-as fi crezut vreodata ca o sa ma-nham la mai multe carutze
arboria spune:
adela, zici si tu ca bunica? avea ea o vorba: "S-o fac si p'asta, pana ma hodinesc olecutza"
lil', fuse imediat dupa a lu' mama rayu, da' m-am facut ca o ignor (pe zi, nu pe mama rayu)
nimic nou pe coasta de vest, doar ca a venit un fel de primavara
speed spune:
of doamne, sunt complet naucita de numele nastrusnice pe care le aleg celebritatile odraslelor lor...tocmai ce aflai ca jamie oliver are o fetita,iar numele ales...Petal Blossom Rainbow!!! bine macar ca nu e coriander, thyme sau basil!
oh,si n-am stiut ca e asa fun in garile www.youtube.com/watch?v=Vq6b9bMBXpg" target="_blank">belgiene
Marox spune:
Doamnelor si domnilor, de citeva zile n-am mai vazut-o pe Doruletz pe forum, nici macar pe topicul asta. Stie cineva ceva de ea? Sper ca e bine...
Adela99 spune:
'neatza!
hai sa defrisham poienitza!
doruletz, lilanda nu va vad nici pe la alte subiecte cum ar fi " ne procopsiram". stiu ca aveti pareri despre asta si as vrea sa le aud.
gashca
mara03 spune:
hello hello!
vin si eu cu greu sa va spun ca intru in fiecare zi pe la scandinavi. nu am timp sa scriu, dar doua minute pe zi imi fac sa va citesc, mai ales ca sunt zile intregi in care nu am ce citi
sabina, sei molto brava! imi place noul tau stil de foto.
narancea, bine ca te-ai intors casa ca deja imi faceam griji pentru tine...
mi-a placut si happening-ul din gara belgiana. super tare!
altfel, am citit ieri "fata cu portocale" a lui jostein gaarder. suna bine si in romana dar mi-ar fi placut s-o pot citi in daneza sau norvegiana dupa cum spunea lilanda. e o carte pe care am simtit ca nu ar trebui sa o citesc in momentul asta... m-a intristat foarte tare. azi noapte nici nu am putut dormi...
hai sa va povestesc si lucruri mai vesele: s-a deblocat situatia cu casa noastra si am inceput lucrul in forta. in doua-trei luni o sa fie gata. in toamna asta ma mut in casa noua.
va pup apasat pe toti, si pe cei care sciu, si pe cei care doar citesc!
doruletzu, unde esti?
mai vin pe-aici, si o sa pun si ceva poze!
edit: adela, nu te-am vazut in dimineata asta ca incepusem sa scriu mesajul inainte de 10 (deh, sunt la serviciu si scriu printre doua trei e-mailuri, doua trei telefoane...)
Andrada spune:
http://www.google.com/trends
nu stiu daca ati incercat scula asta dar e tare funny. afli cine, de unde si la ce se uita.
Incercati :love, death, children, sex, vaccination si ghiciti pe care dintre ele apare si Romania.
Apoi dati si un search pe donkey sex iese Pakistan, habar n-am de ce, dar e naspa sa fii magar in Pakistan,
A
speed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada , dar e naspa sa fii magar in Pakistan, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. |
mara,felicitari pentru casa si asteptam pozele!
Adela99 spune:
io nu ma asteptam ca Suedia si Danemarca sa fie pe primele locuri la vaccination si nici ca Romania sa nu apara la mistress ;)
mara unde-s pozele?