Scandinavii... se intoarce (8)
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada spune:
Itsme, brunetul e absolut fabulos, am ris cu lacrimi si-am chemat toata familia. Traieste profund melodia!!!
Cum mai poti Lila vovadis?? mi-e asa de greu sa ma intorc la beletristica, parca am imbatrinit.
Miha, respectele si invidiile mele verzi pentru dedicatie la invatat. Fac galerie.
Doru, ce mai zici, sau ti-a amutit glasul insulele exotice?
Am terminat primul pulover din viata mea si juri ca e simetric. Miine il inchei si-l trimit pe copil la scoala sa adun impresii. Credeti ca e crud?
Si mie imi place sa imi umble in par mi-e si jena citeodata la coafor ca ma organi...mez pe scaun acolo si caut motive sa prelungesc, perversiuni de middleage na
Cu vacantele n-ati zis. Sa inteleg ca ramine mexicu'?
A
Sabina spune:
'neaaaaaaaaata!!
Nu pt sa aud muzichia, ca e prea dimi aici, da am vazut nmmiscarile specifice
Io-s bine in general , in particular nu prea, ca am treburi in afara casei si il chinuie copiii pe tatal lor ceva de groaza , saracu, cand vin acasa se prabuseste si nu mai e deloc amuzant, acu ii inteleg io pe barbatii aia care se oftica cand vin acasa si nevasta e morocanoasa si obosita:)))))
Eu am citit o carte f f frumoasa, Fotografie de grup cu doamna, de H. Boll (n-am 2 puncte la tastatura)
Acu ma asteapta Conversatie la catedrala cam musai, si n-am niciun chef, care ma impulsionati?
Altceva, ne viziteaza si acu si la festivalu de muzica contemporana un flautist ce nu se mai exista pe luma, am scris pe blogu meu eu si pe Contemporania colega mea compozitoare, e ceva omu alaaaaaaa, lung ca o paluga, cu bentita:D, a inceput flautu la 14 ani, are doctorat in filosofie si canta mai bine decat a cantat vreodata Piere Yves!! (Artaud adicatelea)
Mario Caroli ii zice. Tre sa-i scriu o piesa obligatoriuuuuuuuuuuu:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
mara03 spune:
buna ziua la scandinavi!
ma bucur ca s-a mai revigorat poienita. era si cazul, ca e frumos afara si ar fi pacat sa nu stam la aer in poienita.
abia astept sa ajung acasa sa vad filmuletul cu dansatori. de aici nu-l pot vedea...
si noi suntem super ocupati in perioada asta. saptamana trecuta am fost sefa de santier, ca ionu' s-a plimbat pe la milano, pe la targuri de mobila pentru un hotel. macar daca o facea cu folos si-mi aduca si mie de acolo o mobila de bucatarie
sabina, la noi lucrurile s-au miscat destul de repede pana acum, cu sape, rigips, tavanuit, podit. acum e mai greu, ca nu ne putem hotari ce usi, ce gresie, ce faianta, ce parchet... ne-am amenajat si gradina saptamana trecuta, ca era tare urata, tot un deal si-o vale. acum e frumoasa, ii mai lipseste pamantul fertil, floricele si arbustii :-)
am zis ca vin si cu poze dar n-am avut timp sa le urc pe webshots. tre' sa le pun sa vedeti ce catel avem acolo. l-am gasit pe deal cu o rana urata la labutza. acum e bine, rasfatat de toti muncitorii si vecinii. sta la noi in curte si i-am anuntat pe toti ca va fi cainele nostru. asa ca ne-am facut si cu ccc catelus.
mai viu, ca tre' sa fug la datorie...
doruletz spune:
ba veni si io din insule da' inca sunt socata de drumu cu avionu de intoarcere ca il gasira acrobatiile aviatice pe deasupra marii. Ne-a bâtzâit asa de tare ca vreo cativa ani nu mai am nevoie acu de control la cardiolog: daca nu facui infarct in avionu ala inseamna ca n-am probleme cu inima.
Numai aca se bucura, ea credea ca ne dam in masinute:)
Acu de abia veniram si ne pregatim iar de plecarea de 1 mai, tot in locuri exotice si cu reputatia ca-s pline de ciudati= in Tara Bascilor. Avem intalnire acolo cu partea cealalalta a familiei jumatatii franco-corsicano-basce. sa vedem ce surprize (dez)agreabile ne mai rezerva si aia ca de corsicani ma lamurii mai demult:)
itsme, pai astea de inima albastra merg cu ceva de , detesi si de baut? cu ce ocazie? D'astia patrunsi asa de acordeon mai vedeam si prin metrou p'acilea (in vremurile bune cand circulam cu acest mijloc de transport) pacat ca ii deteau zor cu edith piaf in loc de gabi lunca... Da' uneori cand ieseau din zona turistica o schimbau pe cantece de pahar si atuncea chiar ii aplauda lumea:)
vovadis? asta e aia despre bietii crestini persecutati? sau alta? ca aia a lui Sienkiewikz era la moda intr-o vreme prin ro. Io citii (si rau facui) cetatea celor o mie de sori, a lu Hosseini, mai bine ma uitam la OTV ca e cam acelasi stil de violenta gratuita.
Iar acu ma amuz cu teoriile conspiratiei pe tema gripei porcine. Unii zic ca cica e o tentativa de atentat islamist la adresa lu obama si a lumii occidentale :)) Altii ii dau zor cu conspiratia condusa de OMS. Insa de data asta e si sadic OMSu asta, nu-i ajunge ca ne infecteaza cu o boala cu nume ridicol da' ne mai si anunta dinainte sa avem grija ca a inceput decimarea poplatiei
mai viu io
mara03 spune:
Citat: |
ba veni si io din insule da' inca sunt socata de drumu cu avionu de intoarcere ca il gasira acrobatiile aviatice pe deasupra marii. Ne-a bâtzâit asa de tare ca vreo cativa ani nu mai am nevoie acu de control la cardiolog: daca nu facui infarct in avionu ala inseamna ca n-am probleme cu inima. Numai aca se bucura, ea credea ca ne dam in masinute:) |
vaaaaai, nu mai zi din-astea, ca deja imi transpira mainile si ma ia cu ameteli... bine ca ati ajuns cu bine acasa.
aca cea vesela!
Rayuela spune:
tralalala,unu mai muncitoresc:))Adica stam acasa,si suedezii demonstreaza pe strazi,ca au ceva comunism in singe,bleah!
Ne adunam la chibitzat,vine iorovizionu:)Melodia Suediei e in franceza(refrenu),sa lesin cind am auzit-o:)
Iaca aci,www.youtube.com/watch?v=AZYi8BJtzmU" target="_blank">ascultati.
aecnaran spune:
ziua buna la domniile voastre !
incepe iar eurovisionul ? u-ha, parca mai ieri era, si azi iara...
cind te gindesti, asa e cu viatza, azi e deja martzi, in curind e weekend iar, nici nu stii ce sa mai faci.
chinezii umbla cu chinezarii si turcii cu turcisme, altzii cu necuratu de mina, ca se dau multi acu cu deavolu, de asta e bine sa stam mai de-o parte.
in rest toate bune, am plantat trei brazi in gradina, micuti dar din aia dolofani si desi, desi de mici, sa-i vezi cind s-or face mari. dar nu stiu daca s-au prins, nici nu cresc , nici nu se usuca, acu macar bine ca a plouat, era uscat de 25 de zile. le-am mai dat eu apa cu galeata, dar nu e la fel, ploaia e ploaie, asa ceva le place la bradutzi, poate acu incep sa creasca. nu ca nu am rabdare sa-i vad mari, dar sa fiu sigur ca s-au prins la radacini. radacini sa vezi ce au astia, cind i-am dezgropat, am rupt o lopata si abia cu cazmaua le-am dat de cap. sapasem in jurul lor si cind sa trag, parca trageam de stilpii de beton, si niste aia mititei, cum or fi aia mai mari ? dracu stie, isi baga deavolu coada peste tot...
am terminat cu casa, ce aveam undeva intr-un container am despachetat si pina la urma mai tot am aruncat, am mai platit si 3 ani chiria la container sa pastrez chestii care tot la gunoi au ajuns. am mobilat acum, am o durere in coate de la surubelnitza, atita e de insurupat la mobila asta. tot ce mai am sunt lampile, dar mi s-a taiat cheful, tot le amin, trec prin magazin le vad le aleg dar nu le iau, oricum am veoze prin camere si vine lumina de la ele. poti traii foarte bine si fara lampi in tavan. se vede ca nu sunt o necesitate ci doar un lux, acu pe timp de criza e bine sa mai reducem din luxurile astea, ca sunt tot lucratura dracului, ducase-n pustii ...
aseara mi-am luat trei brazi... acu ma uit sa imi iau si-un servici, ca sa pot sta pe internet
Rayuela spune:
ptiu,ca aparu conu,ptiu ptiu ptiu,si cu d'astea lumesti,alde o sapa,un bradutz,o renovare...parca vorbeste limba mea,zau:)
Io trag chiulu azi.Asa m-am gindit io,ca trebuie sa sarbatoresc munca printr-o mini vacanta,pentru ca si noi incepem cu demolari si constructii,terase,fatzade,alea alea,de ce naiba nu mi-a spus si mie nimeni ca daca imi iau casa s-a terminat cu viata boema,numa scinduri si vopsele,si alte alea am in cap.
mihaela_s spune:
Salutari la popor!
Io-s la zi cu lectiile asa ca imi permit o pauza de net. Mai am cateva hopuri, adica ultimele teste la fiecare materie, pana acum le luai pe toate. Sper sa fie bine mai departe si sa termin semestrul asta ca tare m-am saturat. Nu mai am bre 18 ani sa rezist la atatea...de fapt acu' imi dau seama ca la 18 ani nu aveam casa si sot si 2 prunci...aveam numa' scoala frate! Si ma mir ca nu mai poci! In tot cazul, cel mai bine imi pare ca la suedeza sunt OK, la engleza la fel. E drept ca daca incep sa vorbesc engleza ma trezesc ca iese suedeza.... Religia a fost tare interesanta dar daca n-ar fi trebuit sa invat ar fi fost perfecta! Pentru semestrul urmator am luat numai engleza si suedeza, mi-or fi destule. Sper sa fie ultimul semesteru la Komvux si apoi probabil o sa fac naveta . Mda, cu Fery! Gata cu scoala, ca mai am si altceva de zis .
Noi sarbatoriram la Stockholm zilele libere. Inca nu am fost turisti pe la muzee si am profitat de ocazie. Scrisei putin asa pe blog la vorbe. Si la calatorii.
narancea, io zic ca esti un OM acu': casa ai, copii ai facut, pomi ai plantat...la ce-ti mai trebuie slujba? Hai sa ai bafta!
rayu, sunteti voi harnici cu amenajarile! Io degeaba am casa, ca in afara de floricele in curte si terasa cu gratar n-am amenajat nimic. In afara de zugravitul si mobilatul necesare. Toooot cu calatoriile sunt in cap, poate pe la pensie mi-o trece si ne-om apuca de schimbat acoperis si alte cele...
Spor la renovat/redecorat!
Sa fiti iubiti!
PS Rayu poate imi vezi barbatu prin oras, sa dai de veste. E la "voi" pana vineri.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Lil' LA MULTI ANI!!!
Sa traiesti, sa infloresti si sa fii iubita!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie