Scandinavii... se intoarce (8)
Raspunsuri - Pagina 20
bombi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Altceva, ne viziteaza si acu si la festivalu de muzica contemporana un flautist ce nu se mai exista pe luma, am scris pe blogu meu eu si pe Contemporania colega mea compozitoare, e ceva omu alaaaaaaa, lung ca o paluga, cu bentita:D, a inceput flautu la 14 ani, are doctorat in filosofie si canta mai bine decat a cantat vreodata Piere Yves!! (Artaud adicatelea) Mario Caroli ii zice. Tre sa-i scriu o piesa obligatoriuuuuuuuuuuu:)) |
Festival la festival, cu bucurie.
N-am mai intrat pe forum de ceva vreme si ma tot codeam si ma invirteam cum sa dau buzna peste Sabina cu o intrebare. Si tot invirtindu-ma, dau peste festivalul salvator.
Saptamina trecuta a fost la Stuttgart Festivalul Enescu. Din program, citeva rapsodii interpretate de 2 pianiste. Problema organizatorica a fost ca nu au fost prezentate la inceput (bine, aveam programul cu numele si citeva detalii biografice, dar fara photo), asa nu stiam care cine-i. Da, da, alta grija nu aveam .
Asa ca a trebuit sa-mi pun intuitia la incercare si sa fac un lucky guess. Pina la urma misterul a fost elucidat si intuitia mea avusese dreptate.
Acum intrebarea intrebatoare: Madalina Slav iti spune ceva? Mai exact, ai idee cam ce virsta are? Stiu ca poate-ti cer sa cauti acul in carul cu fin, dar ma obsedeaza faptul ca pe tot netul, nu am reusit sa gasesc un an care sa o plaseze cumva in timp.
Scuze inca o data pt interesele mele meschine.
Sabina spune:
io tot pe drumuri:)
Bombi, 33 de ani tre sa faca anu asta, a fost colega de clasa cu sor'mea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
la toti scandinavii!
Azi dau de beut, am intrat in vacanta(oficial maine e ultima zi de scoli), am terminat cu bine semestrul asta si daca toate merg conform planului sper sa am o vacanta plina si frumoasa, ceea ce bineinteles doresc la toti poienarii. Ca apoi sa-mi adun puterile si cunostintele si in decembrie sa ma pot socoti intre absolventii de limba suedeza. Asteptam si vacanta copiilor ca sa ne putem face de cap... Astea fiind spuse, mai trec io pe aci cand mai am noutati!
Sa curga!
U all!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
speed spune:
felicitari, mihaela, si sa-ti priasca vacanta!
am primit si eu dezlegare la concediu (neplatit) in august (si ultima saptamina din iulie), vom merge in portugalia 2 saptamini iar in rest sper sa zugravim casa!!
mara03 spune:
ce liniste pe-aici!
nici eu n-am timp acum de scris, dar va las niste poze la-ndemana, ca sa vedeti ce-am mai facut noi, printre altele.
mai viu! sper sa gasesc pe cineva pe-aici...
pup scandinavii si sper ca sunteti bine toti!
edit: am uitat sa va arat si casa. intre timp am mai avansat cu lucrarile, imediat va invit la gratar...
mara03 spune:
buna dimineata!
chiar toata lumea e in concediu?
sper ca sunteti bine cu totii.
eu sunt pe baricade, la serviciu. la concediu renunt anul asta pentru ca ne-am papat toti banii cu casa. o sa-mi iau concediu si o sa stau pe terasa cu un mojito in fata si-o sa-mi imaginez ca sunt in cuba.
de la sfarsitul lui iulie terasa e disponibila pentru musafiri. cine se inscrie pe lista?
e ciudat sa vorbesti singur...
sa scot catalogul adelutzei? ...si instrumentul de tortura?
pup si (zic inca o data) sper ca sunteti bine cu totii!
mihaela_s spune:
Noi suntem bine, ne pregatim de Midsommar. Daca nu va ploua(ca de caldura nu e nici o sansa ) vom merge si noi undeva sa sarbatorim, pe insula. Si sa mancam jordgubbstårta.
Duminica dimineata devreme plecam spre Ro, avem in drum o zi la Praga. In ro stam vreo 10 zile, cat sa ne refacem pasapoartele si sa ne vedem cateva rude si prieteni. Apoi revenim pe insula pentru 2 zile si mergem in Norvegia, la fiorduri, pentru o saptamana. Eu voi lucra apoi 3 saptamani si pe urma Silvia incepe scoala, iar la 2 saptamani dupa ea, incepem si noi restul scolarilor din casa...cam atat va fi vacanta noastra.
si o vara frumoasa la toata lumea!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lilanda spune:
Bonjurica; ia sa mai fac si eu putina galagie pe-aici!!
Intii de toate, o invidiez pe mihaela ca pleaca la ...vara!! Fratilor, pe-aici sint 12-15 grade, ploo de le rupe, vint constant, iar soarele..unde-i soarele??? Cica fura doo zile de vara la sfirsitul lui mai, da' noi eram atunci la Venetia, unde, evident, ploua
In alta ordine de idei, nici io n-am concediu, insa cel mai naspa e ca mai am de lucru doar pina-n septembrie, cind termin proiectul asta...iar dup-aia
Cam astea-s noutatile. Va pupez calduros . Ma duc sa-mi cumpar un sezlong de soare ca tot sint la reduceri...si nu se stie cind ai nevoie :))