Scandinavii... se intoarce (9)

Scandinavii... se intoarce (9) | Autor: arboria

Link direct la acest mesaj

(1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8)

O vara minunata sa aveti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

vaaaaaaaai de mine,vai de noi,ce hal de scandinavi!!!
Hai ca sparge mamarayu gheatza:)

Noutati de la noi:
-am fost de 3 ori la Liseberg cu famelia(pentru ai de's scandinavi numa pe forum:) asta e un parc de distractii acilea in Göteborg) unde ne-am prajit creierii in diverse obiecte confetionate de mintzi diabolice ,dupa parerea mea.Adicatalea ne-am invirtit cu roatele in sus fratilor,am alunecat,ne-am udat,ne-am sucit si rasucit in toate bestiile astea de tiribombe,de-am plecat cu capul vraiste si vreo 3 zile numa asta am visat,ca ma dau pe tobogane uriase:)
-am fost la Lilutza in Danmark,la Skagen.Liloooo,frumos,frumos,mi-a placut ,dar totusi...100 de coroane o bere?O BERE?????Alo????Cre ca narancea e deja lesinat,doamne fereste!TOtu a fost frumos,pina la bere!Am inchiriat si biciclete tandem,de a facut Bubu o criza de ris,coind s-a vazut pe bicicleta si cu ma-sa si cu ta-su!Pe o singura bicicleta!
-cu vecinii sintem tot in razboi,dar acu imi aminteste de ala rece.Se arunca diverse mesaje in cutiile de scrisori,una vecina ma gazeaza cu tot felu de parfumuri puturoase menite sa anihileze fumul de la tigara mea,mai nou ii deranjam ca facem gratar,iar mesaje prin cutiile de scrisori...e circ fratilor!Dar luptam,luptam!Nu ne lasam!
-io m-am apucat de cetit despre Missy,regina Maria a Romaniei.Sint asa,siderata,cind ma gindesc ca cei mai patrioti romani...au fost o englezoaica-rusoaica si un...neamtz!Curat murdar!
-si taram pam pam....pe 31 iulie ma duc la concert...U2!!!!!Ura ura ura!!!!!!!
Daca vedeti concertul si pe Bono cum o ia la fuga ducind in brate una cu paru valvoi negru si aia e cumva mama rayu...va rog sa nu-l opriti!!Sa ma duca......!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå fetelor!V-am gasit si eu...Cred cå sunteti prin concedii..dar reveniti voi si poate ne cunoastem mai bine..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurica!!

Pfuii, abia acum vaz mesaju' de la mama Rayu!! Adica venisi pin'acilea, si nu dadusi macar un semese?!!! Veneam cu berea de-acasa Si io vreau s-ajungem la Skagen de muuulta vreme, da'i cam departe de-acilea. Cred ca voi sinteti mai aproape cu ferry-ul, decit noi :)) Mare Danemarca asta!!

Ce vecini aveti!? Sint pensionari?? Nu-i puteti reclama la Politie ca va hartuiesc??

Asaa...iar cu 3D lui U2 sint...sint verde de invidie. Am fi vrut sa venim ori la concertu' de pe 31, ori la ala de pe 1 august, in schimb socru'miu face 70 de ani, iegzact de 1 august, si e festivitate mare in weekendu' ala. Nu putem lipsi!!

Alminteri, nimic nou. Evident ploo, numai bine sa lucrez de-acasa (ca aia de la serviciu tot sint prin concedii).

Iulika, bine ne-ai gasit :)) Da' sa stii ca sintem cam timizi. Nu prea vorbim!!

Pupaturi tulmonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Lilutz,hai la U2 pe 31 iulie,iau io beletele de aici,costa cam 600 de coroane amarite suedeze.Si Skagen il repetam cu siguranta anul asta,asa ca poate ne vedem acolo,ce zici?
P.S.--vino neaparat cu bere in posheta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

In seara asta canta pe ici-sa Britney Spears..Daca nu eram gravi mergeam si eu pt ca biletul l-as fi primit de la niste prieteni..Nu sunt mare fan dar daca e mocca

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rayuela

Lilutz,hai la U2 pe 31 iulie,iau io beletele de aici,costa cam 600 de coroane amarite suedeze.Si Skagen il repetam cu siguranta anul asta,asa ca poate ne vedem acolo,ce zici?
P.S.--vino neaparat cu bere in posheta:)

De la ora 3 fac calcule si rute. Niels nu poa' sa vina, categoric! Io masina 7 ore n-o conduc , ferryul de la Frederikshavn m-ar costa cit pentru 5 persoane, trenuri nu-s ca s-ajung la timp si la sarbatoarea socrului...asa ca ne-ntilnim la Skagen cind repetati figura. Promit sa vin cu berea de acasa; numai sa dati un semn din timp Asta daca nu te ia pe sus Bono:) By the way, ultimul lor album mi s-a parut cam slabut, cam fara forta; da' am inteles ca 3D-ul e bes-ti-al!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hai sa va spui si io 2 vorbe, acum am putin timp inainte de somn...noi furam in >Ro, apoi in Norvegia si vazuram scumpeturile de acolo...e drept ca in Danemarca n-am vrut sa bem bere, dar in Norvegia nu ne-am permis fratilor sa dam atat pe o beutura...asa ca am declarat si noi ca Suedia e tara ieftina! Unde inainte declarasem tocmai contrariul. Din Stockholm luaram un motanel, pe jumate de rasa, e tare fain...acum ne distram inca de el cum studiaza toate pe aici si mai ales pe broasca testoasa pe care am adus-o cu noi din Ro 3 zile pe drum :-). A stat saracutul motanel in feribot in masina singurel, am coborat la o ora sa vedem daca e OK, asta pentru ca nu stiusem ca-l aducem cu noi si nu rezervasem loc pentru el. Hai ca o sa va arat si poze cand le descarc, zilele urmatoare...

Si ah, mai am 3 zile de conced, apoi ma duc si io in campul muncii...macar e limitat, numai 3 saptamani...

si mai viu!

PS. Rayu, distractie palcuta la U2...mai tiu minte cand l-ai auzit din afara stadionului acum cativa ani.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

cum spuneam, caldura mare... semne bune vara are

traiasca berea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

da, da, semne bune vara are. eu sunt la a 3-a noapte petrecuta la casa. nu e gata totul, dar 95% e gata si se poate locui in conditii bun la noi. va astept pe la mine!
o sa mai pun si poze zilele viitoare.

mamarayu, te invidiez pentru u2. si eu vreaaauuu... dar n-o sa reusesc sa merg nici macar la bucuresti, la leonard cohen, asa ca sigur n-o sa ajung in suedia la u2.

mihaela, te-ai intors la munca? cum e?

restu' lumii ce faceee?

pup gasca lenesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

nu ne mai invita ca te trezesti cu noi pe cap ! hahahaha

de asta beau eu... ca ma invita lumea la case noi

Mergi la inceput