Scandinavii... se intoarce (8)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaela_s spune:
god natt...daca asa s-o fi scriind si pe norvegiana....
la toti!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui voljena noapte buna... englezii nu-si mai arunca jucariile din carucior... |
pai d'aia luara atatea puncte ca se speriara europenii de amenintarile lor:)
noapte buna
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s god natt...daca asa s-o fi scriind si pe norvegiana.... la toti! vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
Godt natt!
Daca-i in Stavanger si nu la Oslo vin si eu la intalnire , desi nici Oslo nu-i foarte departe.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
karinabianca spune:
sunt asa de fericita pentru Norvegia!!!!!!
...bravo, Alexander!!!
Astazi este ziua nationala a Norvegiei iar Alexander i-a adus cel mai frumos cadou...
Rayuela spune:
Ei..mi-a picat netu acu 3 zile si abia acu l-au facut...asta e, am pierdut sa stau cu voi la distractie in poiana,drept care,de nervi,am plecat la niste preteni sa ne uitam la Eurovision.
Norvegianu mi-a placut teribil,e exact pe gustul meu melodia,dar mai ales versurile alea cu "I don't care,if I loose my mind":))
Si portugheza,da dada,mi-a placut teribil,melodia,hainele,baietu ala cu chitara aia mica mica mica,foarte frumos!!
In rest...jale fratilor,Romania a fost penibila,mult mai onorabil au iesit moldovenii zic eu, au zis pina si suedezii ca e o piesa de-ti vine sa tzopai cind o auzi.
P.S.-nu's de ce,dar avind in vedere ca am depasit orice limita a penibilului cu fetele balkanice,ma intreb de ce oare nu am trimite,la urma urmei,un Adrian Copilu Minune,pentru ca sigur,ar face macar europenii sa rida ...zau asa
itsme spune:
domnitelor si domnilor, eu n-am nimic de adaugat la subiectul eurivizionesc, pentru ca nu l-am vazut iar aici nu se pomeneste, dar am venit sa va pup si sa va urez un week-end mirobolant!
Rayou, vreau detalii despre razboiul cu iepurele, pliz! Sper ca l-ati dovedit si i-ati taiat urechile!
pupici la tulmond, si reparati-va domnule interneturile ca e pustiu aici fara poienari!
PS. am revenit sa spun ca eu sunt pro Adrian Copilul Minune! Why not! haha...cred ca e o idee buna si salvatoare.
aecnaran spune:
of viatza mea ... ca venii vorba de Adrian Copilu hahahaha
viatza mea a luat o oarecare intorsatura, s-au intimplat si bune si rele ! din trei brazi, unul a murit, clar, e gata. pur si simplu s-a ingalbenit, as putea zicea chiar maronit. altul e verde, peste tot, deci in orice caz nu e mort, iar unul i-au dat muguri verzi, deci asta e clar prins si incepe sa dea roade, cu putin noroc la toamna culeg poate un sac de conuri, aaaaaaaaaaa ?
azi noapte am mai dezgropat doi brazi mai mari si azi ii planez in spatele casei, acolo unde bate soarele tot timpul ! atit cit poate un soare sa bata in Danemarca...
si am pus un coacaz si un afin, astia sunt in scop utilitar, adica mai iese omul in gradina si baga o afina in gura, mai o coacaza, cum simte el nevoia.
din trei brazi mai am doar doi, of viatza mea...