Scandinavii... se intoarce (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

chiar mi-e dor de oslo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

deci: Oslo, vioara, racnete, anu viitor Spasiva balosia!! Noapte buna si pupaturi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

god natt...daca asa s-o fi scriind si pe norvegiana....

la toti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

noapte buna... englezii nu-si mai arunca jucariile din carucior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui voljena

noapte buna... englezii nu-si mai arunca jucariile din carucior...

pai d'aia luara atatea puncte ca se speriara europenii de amenintarile lor:)

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

god natt...daca asa s-o fi scriind si pe norvegiana....

la toti!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Godt natt!
Daca-i in Stavanger si nu la Oslo vin si eu la intalnire , desi nici Oslo nu-i foarte departe.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

sunt asa de fericita pentru Norvegia!!!!!!
...bravo, Alexander!!!

Astazi este ziua nationala a Norvegiei iar Alexander i-a adus cel mai frumos cadou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Ei..mi-a picat netu acu 3 zile si abia acu l-au facut...asta e, am pierdut sa stau cu voi la distractie in poiana,drept care,de nervi,am plecat la niste preteni sa ne uitam la Eurovision.
Norvegianu mi-a placut teribil,e exact pe gustul meu melodia,dar mai ales versurile alea cu "I don't care,if I loose my mind":))
Si portugheza,da dada,mi-a placut teribil,melodia,hainele,baietu ala cu chitara aia mica mica mica,foarte frumos!!
In rest...jale fratilor,Romania a fost penibila,mult mai onorabil au iesit moldovenii zic eu, au zis pina si suedezii ca e o piesa de-ti vine sa tzopai cind o auzi.
P.S.-nu's de ce,dar avind in vedere ca am depasit orice limita a penibilului cu fetele balkanice,ma intreb de ce oare nu am trimite,la urma urmei,un Adrian Copilu Minune,pentru ca sigur,ar face macar europenii sa rida ...zau asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

domnitelor si domnilor, eu n-am nimic de adaugat la subiectul eurivizionesc, pentru ca nu l-am vazut iar aici nu se pomeneste, dar am venit sa va pup si sa va urez un week-end mirobolant!

Rayou, vreau detalii despre razboiul cu iepurele, pliz! Sper ca l-ati dovedit si i-ati taiat urechile!

pupici la tulmond, si reparati-va domnule interneturile ca e pustiu aici fara poienari!

PS. am revenit sa spun ca eu sunt pro Adrian Copilul Minune! Why not! haha...cred ca e o idee buna si salvatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

of viatza mea ... ca venii vorba de Adrian Copilu hahahaha

viatza mea a luat o oarecare intorsatura, s-au intimplat si bune si rele ! din trei brazi, unul a murit, clar, e gata. pur si simplu s-a ingalbenit, as putea zicea chiar maronit. altul e verde, peste tot, deci in orice caz nu e mort, iar unul i-au dat muguri verzi, deci asta e clar prins si incepe sa dea roade, cu putin noroc la toamna culeg poate un sac de conuri, aaaaaaaaaaa ?

azi noapte am mai dezgropat doi brazi mai mari si azi ii planez in spatele casei, acolo unde bate soarele tot timpul ! atit cit poate un soare sa bata in Danemarca...

si am pus un coacaz si un afin, astia sunt in scop utilitar, adica mai iese omul in gradina si baga o afina in gura, mai o coacaza, cum simte el nevoia.

din trei brazi mai am doar doi, of viatza mea...

Mergi la inceput