Burtici fericite de septembrie-octombrie (30)
Raspunsuri - Pagina 17
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancutzam
Mariaana are dreptate la noi in Piatra trebuie sa-ti faci programare cu o luna inainte pt a face analize gratuite. Intradevar nu sunt nici foarte multe laboratoare de analize si stocurile se epuizeaza imediat. Si eu am platit analizele chiar daca erau pe lista de gratuite pentru ca nu am gasit nici un laborator care sa mai aiba fonduri si eram la inceputul lunii. Cat despre ca pana la 7 luni nu ai prioritate nu stiu dar poate asa este aici. Fetelor m-ati pus pe ganduri tb sa intreb si eu doctorul cu incopatibilitatea de grupe. Eu am B3 RH negativ si sotul O1 rh-negativ. Sper sa nu fie probleme. Si parintii mei au grupele la fel ca si noi doar ca au ambii RH pozitiv. Apropo credeti ca pot fi gresite analiza de RH avand in vedere ca ai mei au amandoi rh pozitiv? Aceeasi situatie e si la sot. Pe moment am vrut sa merg sa refac RH-ul dar aveam prea vanata de unde imi luase sange si am renuntat. 13+ |
Nu stiu daca am inteles eu bine sau nu, dar problema este cand mama are grupa O1, cum la tine nu este cazul si aveti si rh negativ amandoi....poate de aia nu v-a spus nimic.Sper sa nu gresesc!
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
aly_c20 spune:
monica_dicut, ma bucur atat de mult pentru tine!
eu am absentat de pe forum vreo 3 luni, si aseara la prima postare la bobocei de septoct am intrebat de tine.mi s a dat vestea!
mamica curajoasa, sa dea Dzeu sa fie totul bine si in sept sa ti tii puiutzul in brate.am vazut ca ai DPN ca si mine (numai ca la mine a fost 2008).
si celorlalte gravidute le zic sarcina usoara!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
alex1405 spune:
Multumim aly!
Uite ceva despre grupele astea de sange:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71166
am mai postat si la odiseea noastra niste info, dar nu reusesc sa le mai gasesc. Probleme sunt, intr-adevar, numai daca mama are 01.
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Ramsan zici ca te-ai dus sa nasti la data fixa. Eu sunt un pic nedumerita. Credeam ca la nasterea natural astepti pur si simplu sa vina momentul? ![]() 15+<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1 |
Pai da mami, ca am avut o propunere facuta de catre dr. meu care daca tot era de garda pe 8 nov. si eu implineam fix fix 40 sapt. pe 8 nov. iar Rares nu mai vroia sa iasa, sa am o nastere "ajutata" putin. Eu oricum pierdusem "dopul" in urma cu vreo sapt. colul era permeabil si f. usor scurtat, dar dilatatie pauza. Am luat dimineata dupa internare juma de pastila de oxitocina si fff greu au venit contractiile care erau alandala (adik total neregulate ca distanta in timp si intensitate), pe la 4 dupa amiaza am luat alta jumatate de pastiluta care a fost ceva mai eficienta, apa mi s-a rupt tarziu pe la 9 jumatate seara si de nascut l-am nascut la doishpe fara cinci minute pe data de 8 nov. (zi sfanta a arhanghelilor) si se numeste Rares Mihai * nascut de ziua lui tati Gabi. Uite asa i-am facut un cadou pe viata sotului meu.
Ramona
Bebita din burtica 12+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
santorini spune:
Tulibu iti doresc multa sanatate. Eu astazi am inceput sa ma simt mai bine
(dupa 5 zile de cand a inceput gripa). Ceaiuri cu miere si lamaie la greu!
Biaz si mie tot de medic imi este frica. Adica imi e frica sa nu fie acolo in ziua aia (sa fie plecat cine stie unde). De aia prefer cezariana, ca acolo ma programeaza.
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
liliac1 spune:
Eu am O1+ si sotul meu A2..nu stim Rh-ul. Problema care a aparut la nasterea Andrei a fost un icter fiziologic prelungit si destul de profund. A fost nevoie de spitalizare prelungita si expusa la "lampita" cateva zile bune. Stiu ca atunci cand au vazut-o medicii ca era portocalie...i-au facut si ei grupa de sange, mi-au refacut-o si pe-a mea...si au scapat un..."Hmmm, se intelege" La vremea respectiva nu prea am inteles mare lucru.
Ma bucur ca n-au fost altele.
Ma apuc si eu sa studiez problema.
Voi cum stiti Rh-ul sotului? Si-au facut si ei analize sau cum? Ca al meu are oroare de ace.
Liliana,
Andra-Maria &
10+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
gabrittza spune:
mai burticilor!haideti sa lasam ca pana la nastere mai este.si vom naste in functie de cum este bebe acolo in burtica.curaj vom avea in clipa aceea!
nici nu apucati sa simtiti teama,durere,sau mai stiu eu ce ca in secunda in care stiti ca urmeaza sa il vedeti pe bebe veti pluti,Dumnezeu va va da o forta nebanuita si va veti bucura de clipele alea fie ca faceti cezariana,treze sau adormite,fie ca nasteti normal!!!
important este sa fim sanatoase,bebelusii sa fie sanatosi si sa tipe cat pot ei de tare ca au venit pe lume!
pana atunci haideti sa na bucuram de fiecare miscare a lor,fiecare pofta a noastra,sa ne bucuram de tot ce avem ca sunt cele mai frumoase perioade din viata noastra!
Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
santorini spune:
Acum m-am prins Ramsan. Frumos cadou intradevar. Sa-ti traiasca Rares ca e un baietel tare frumusel
.
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
katteryna spune:
| citat din mesajul lui alex25 Vad ca tot vorbiti despre analizele astea de anticorpi. Eu saptamana viitoare ma voi duce cu o trimitere de la medicul ginecolog la Institutul de Hematolgie, undeva pe la Piata Victoriei, la mine e alta problema: incompatibilitate de grupa O1-A2, se mai confrunta cineva cu asa ceva? sincer va spun ca nici nu stiu ce ar fi de facut in continuare, ca nu am intes... ![]() |
Eu am facut dozarea de anticorpi la Laboratorul Matei Basarab ( dar nu mai stiu pe unde era ) si m-a costat 50 lei ( deci nu e exagerat de scumpa nici la clinicile private). Anticorpii au iesit insa bine si bebe nu are de suferit. Acum tre sa repet analiza si doc a zis ca se repeta lunar pentru a fi monitorizati anticorpii astia. Eu asa am inteles
16+
katteryna spune:
| citat din mesajul lui Emy10 In legatura cu cezariana, eu asa as dori. Nu am discutat inca cu doctorul insa din cate m-am documentat eu, ar fi recomandata daca ai uterul retrovers, iara eu asa il am. Apropo doctorul e de la Polizu. Mai e cineva la aceasta maternitate? 15+ |
16+