Burtici fericite de septembrie-octombrie (30)
Raspunsuri - Pagina 16
crissbebe spune:
Alex25 ce ti-a zis medicul in legatura cu incompatibilitatea dintre grupe ? Si eu sunt in aceeasi situatie. eu am 01 rh poz si iubitul meu are A2 rh poz. Oare sa fie vreo problema?
javascript:insertsmilie('
');
graviduta13 sapt,4 zile
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramsan
Inainte de a se deschide subiectul nastere prin cezariana vs. nastere naturala, am vizionat nasterea prin cezariana de la unul din linkurile puse pe prima noastra pagina la utile (daca aveti nervii tari, uitati-va si voi la el). Personal m-am ingrozit si, fara sa constientizez, am facut asocierea cu transarea unui pentru ca se vede ditai stratul de grasime taiat de bisturiu, apoi uterul musculos si la urma... bebe.Am nascut de doua ori natural si acum tot asa sper ca voi naste, chiar daca la Rares am avut fisura vaginala si ruptura de perineu. M-am refacut excelent, nu am luat calmante de durere, mi-am auzit copilul tipand din toti rarunchii si am simtit eliberarea fericita. M-am sarutat copilul si l-am tinut imediat in brate ca apoi sa il pun la san. Este un sentiment extrem de frumos pe care sper sa il retraiesc si acum (sa ma ajute DD sa nu fie caz de cezariana... adik sa nu aiba dulba circulara de cordon , sa nu fie suferinta fetala, sa nu fie placenta praevia, sa nu fie asezat pelvin sau altfel, ci cranian cum trebuie... etc.) Ramona Bebita din burtica 12+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Eu am incercat acum si nu ma pot uita, pur si simplu nu pot, mi-e groaza.....halal curaj..
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
santorini spune:
Ramsan zici ca te-ai dus sa nasti la data fixa. Eu sunt un pic nedumerita. Credeam ca la nasterea natural astepti pur si simplu sa vina momentul?
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Alex25 ce ti-a zis medicul in legatura cu incompatibilitatea dintre grupe ? Si eu sunt in aceeasi situatie. eu am 01 rh poz si iubitul meu are A2 rh poz. Oare sa fie vreo problema? javascript:insertsmilie(' ');graviduta13 sapt,4 zile |
Tot ce am inteles este ca daca mama are O1 si tatal are oricare dintre celelalte grupe pot exista probleme si m-a trimis sa fac analiza la institutul de hematologie. Iti spun sincer ca am fost luata prin surprindere si nu am apucat sa intreb mai multe. Cand ma voi duce cu rezultatul la analize voi intreba clar de tot ce implica asta. Am inteles ca sunt destul de rare cazuri in care pot exista probleme, sa nu imi fac griji, dar mai bine sa facem analiza ca sa stim la ce ne asteptam.
13+
biaz29 spune:
Daca imi dati voie sa glumesc putin, voi mamicile care sunteti la prima sarcina, aveti avantajul ca nu stiti ce va asteapta si puteti sa visati frumos.
E doar o gluma.
In ceea ce ma priveste, daca e sa compar, la prima sarcina am dus-o foarte usor si am nascut la fel de usor. De data asta mi-a fost ingrozitor asa ca... cine stie ce nastere ma asteapta.
Cea mai mare temere a mea este legata de medic. La prima sarcina am nascut cu un medic care ma cunostea de mai bine de cinci ani si in care aveam incredere si care a tinut cont de dorintele si particularitatile mele. Acum m-am mutat in Bucuresti, inca nu stiu unde si cum voi naste si asta ma streseaza cel mai mult.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
alex25 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Daca imi dati voie sa glumesc putin, voi mamicile care sunteti la prima sarcina, aveti avantajul ca nu stiti ce va asteapta si puteti sa visati frumos. Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si 15+ |
Ai sa razi, dar cred ca asta e motivul pentru care inchid filmuletzele alea inainte sa inceapa partea hard....parca mai bine sa nu stiu exact (adica sa nu vad cu ochii mei) si asa u sunt slaba rau de inger.
13+
tulibu spune:
| citat din mesajul lui santorini Trimitere pentru analize mi-a dat pe baza celor scrise de medicul ginecolog, si probabil ca alte activitati pe care ar trebui sa le faca gel control greutate/tensiune le trec ei asa ca doar nu ii controleaza nimeni. Ce ma enerveaza sistemul asta sanitar de la noi. 15+<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1 |
Bunaaaa
am ajuns si eu acsa. Am fugit de la serv la 12.30, ca sa ajung la med de fam, ca am racit zdravan, si mie mi-a dat concediu med incepand de maine, nu pot sa iau nici un medicament, asa ca tb doar sa stau in casa. SI la mine a fost la fel, m-a intrebat ce inaltime am cate kg, si le-a scris, asta prima data cand ,m-am dus ca sa imi dea adev pt serv sa ma pot sa ii anunt oficial ca sunt insarcinata.
CA sa vedeti cat de minunati sunt acesti medici de fam, i-am aratat rez de la analize, unde toxoplama igg mi-a iesit 26.30, si igm 0.241, am intrebat-o daca sunt ok sau nu, insa nu afost in stare sa imi spuna nimic. Asa ca nu ma pot baza pe ea mai mult de concedii med.
8+
ancutzam spune:
Nu se poate, toate femeile gravide au prioritate pentru analizele gratuite. Cine ti-a spus asa ceva manca gogosi stricate. Eu le-am facut o clinica privata si mi-a explicat lucrul acesta. Deci, mai cauta si vezi ca in alta parte s-ar putea sa aibe alta politica. Si eventual daca nu exista, cere-le sa iti arate unde naiba au vazut chestia cu ...de la 7 luni in sus... Gravida este o prioritate oriunde. Liliana, Andra-Maria & 10+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Mariaana are dreptate la noi in Piatra trebuie sa-ti faci programare cu o luna inainte pt a face analize gratuite. Intradevar nu sunt nici foarte multe laboratoare de analize si stocurile se epuizeaza imediat. Si eu am platit analizele chiar daca erau pe lista de gratuite pentru ca nu am gasit nici un laborator care sa mai aiba fonduri si eram la inceputul lunii.
Cat despre ca pana la 7 luni nu ai prioritate nu stiu dar poate asa este aici.
Fetelor m-ati pus pe ganduri tb sa intreb si eu doctorul cu incopatibilitatea de grupe. Eu am B3 RH negativ si sotul O1 rh-negativ. Sper sa nu fie probleme. Si parintii mei au grupele la fel ca si noi doar ca au ambii RH pozitiv.
Apropo credeti ca pot fi gresite analiza de RH avand in vedere ca ai mei au amandoi rh pozitiv? Aceeasi situatie e si la sot. Pe moment am vrut sa merg sa refac RH-ul dar aveam prea vanata de unde imi luase sange si am renuntat.
13+
crissbebe spune:
Multumesc Alex 25. Sper sa nu fie nici o problema.Eu inca nu I-am spus medicului ce grupa sanguina are taticu' ptr ca abia am facut analizele sa o aflam (nu o stia). Si ca atare nu mi-a zis nimic despre asa ceva. Asteptam pana pe 3.04 sa vedem ce ne zice
13 sapt,4 zile +
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui alex25 Tot ce am inteles este ca daca mama are O1 si tatal are oricare dintre celelalte grupe pot exista probleme si m-a trimis sa fac analiza la institutul de hematologie. Iti spun sincer ca am fost luata prin surprindere si nu am apucat sa intreb mai multe. Cand ma voi duce cu rezultatul la analize voi intreba clar de tot ce implica asta. Am inteles ca sunt destul de rare cazuri in care pot exista probleme, sa nu imi fac griji, dar mai bine sa facem analiza ca sa stim la ce ne asteptam. 13+ Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
Si mie mi-a zis medicul de familie ceva despre asta, dar inca nu am facut nici o analiza. Astept sa-mi dea o trimitere. Daca mai aflati ceva, sunt si eu doritoare sa stiu unde, cand, cum, cat costa...
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+

si 
pentru ca se vede ditai stratul de grasime taiat de bisturiu, apoi uterul musculos si la urma... bebe.
Andra-Maria &