Burtici fericite de septembrie-octombrie (30)
Raspunsuri - Pagina 15
alex25 spune:
Vaaaai, nu mai pot de somn, imi cade capul pe birou...ce ma fac?
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
alex1405 spune:
Nu ati ramas singure sa vb despre nastere, dar eu nu am mai nascut pana acum si sunt foarte confuza si nehotarata. Cand inclin pentru una, cand pentru alta....ca sa fiu sincera mi-e putin frica de ambele variante. Asa ca stau cuminte si va citesc, sperand ca pot trage vreo concluzie ![]()
mary_07 spune:
Intr-adeavr,nu putem stii de pe acum cum vom naste...dar macar ne gandim la acel moment....eu una,abia astept

cu toate ca din planurile noastre,lunile ce vor urma vor fi ultimele luni de sarcina pt mine
Gabrittza,piaz,mutumesc ca imi suneti alaturi cu un sfat

Alex25,iesi la o gura de aer
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de
Alex (2 noiembrie 2007)
si
(17+) 99%

liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaanna Apropo de grtuitate , azi am aflat cu stupoare ca pentru a beneficia de ele ar trebui sa ma programez cu o luna inainte, deci abia in mai pot face analize....Ca cica numai gravidele de la 7 luni in sus au prioritate, celelate....Dumnezeu cu mila! ![]() Azi m-am certat cu un nenorocit de la laborator .Deci pana la 7 luni, trebuie sa platesc sau sa ma programez cu o luna inainte!!!! Mare-i gradina ta, Romanie! |
Nu se poate, toate femeile gravide au prioritate pentru analizele gratuite. Cine ti-a spus asa ceva manca gogosi stricate. Eu le-am facut o clinica privata si mi-a explicat lucrul acesta. Deci, mai cauta si vezi ca in alta parte s-ar putea sa aibe alta politica. Si eventual daca nu exista, cere-le sa iti arate unde naiba au vazut chestia cu ...de la 7 luni in sus... Gravida este o prioritate oriunde.
Liliana,
Andra-Maria &
10+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ramsan spune:
| citat din mesajul lui mariaanna Acuma, daca va fi cazul, nu am sa refuz! Am uitat sa felicit mamicile fericite de fetite! Si eu mi-as dori, ca avem baiat, sa fac perechea... Dar ce va fi, va fi binevenit si iubit oricum! Pana vinerea viitoare astept si visez.Sper ca atunci se va vedea si sexul... Mariaanna 12+ Mamica de si in asteptarea unui ![]() |
Inainte de a se deschide subiectul nastere prin cezariana vs. nastere naturala, am vizionat nasterea prin cezariana de la unul din linkurile puse pe prima noastra pagina la utile (daca aveti nervii tari, uitati-va si voi la el). Personal m-am ingrozit si, fara sa constientizez, am facut asocierea cu transarea unui
pentru ca se vede ditai stratul de grasime taiat de bisturiu, apoi uterul musculos si la urma... bebe.Am nascut de doua ori natural si acum tot asa sper ca voi naste, chiar daca la Rares am avut fisura vaginala si ruptura de perineu. M-am refacut excelent, nu am luat calmante de durere, mi-am auzit copilul tipand din toti rarunchii si am simtit eliberarea fericita. M-am sarutat copilul si l-am tinut imediat in brate ca apoi sa il pun la san. Este un sentiment extrem de frumos pe care sper sa il retraiesc si acum (sa ma ajute DD sa nu fie caz de cezariana... adik sa nu aiba dulba circulara de cordon , sa nu fie suferinta fetala, sa nu fie placenta praevia, sa nu fie asezat pelvin sau altfel, ci cranian cum trebuie... etc.)
Ramona
Bebita din burtica 12+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
alex25 spune:
| citat din mesajul lui alex1405 Bibicu' mik ![]() Noi - momente frumoase din viata www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby ![]() 14+ ...si povestea merge mai departe ![]() |
Exact asa sunt si eu, nu stiu cum ar fi mai bine asta e clar, ca nu am de unde sa stiu.....sanatosi sa fim ca restul se rezolva....cu cat citesc si ma documentez mai mult cu atat devin mai confuza!

13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
alex1405 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Exact asa sunt si eu, nu stiu cum ar fi mai bine asta e clar, ca nu am de unde sa stiu.....sanatosi sa fim ca restul se rezolva....cu cat citesc si ma documentez mai mult cu atat devin mai confuza! ![]() 13+ Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
Si eu la fel! Am zis ca nu mai citesc nimic, ca mai rau ma incurc.... Pana la urma, s-ar putea sa nici nu am de ales, cu RH-ul meu negativ, asa ca, sa ma vad eu acolo, sa ma simt in stare, si poate nasc si natural.... Am o prietena medic care s-a dus sa nasca natural si dupa o zi de stat in spital s-a razgandit si a nascut prin cezariana. Asa ca niciodata nu e prea tarziu
ramsan spune:
Am uitat sa spun un lucru important: si mie imi are frica de nastere pentru ca stiam ca asta inseamna durere, chinuri, tipete etc.
Insa am facut cursuri penntru pregatirea nasterii, cursuri ce se numesc Lamaze, si am invatat ca durerea poate fi controlata, nasterea poate fi usurata de miscari ale mamei, pozitiii, respiratie, masaj etc. si astfel toata frica pe care o aveam a fost desfiintata. M-am dus sa nasc la data fiza, cu zambetul pe buze, si tot asa am si nascut, zambind. Eram singura care radea intre contractii, care respira, se plimba, astepta noua contractie, cand toate celelalte viitoare mamici aflate in travaliu muscau perne, zgariau peretii si sa zvarcoleau ingrozitor.
De aia va povestesc cu asa o detasare experienta mea.
Ramona
Bebita din burtica 12+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
santorini spune:
Liliac apropo de analizele gratuite. E posibil ca marianaa sa se fi dus la un laborator care avea plafonul epuizat pt luna respectiva. Asa mi s-a intamplat si mie. Am fost la Synevo si mi s-a spus ca nu mai au plafon si ca ori platesc ori vin luna viitoare. Bineinteles ca am fost la alt laborator dar rezultatul la calciu a iesit sub limita desi cu cateva luni in urma iesise f bine la synevo. Am repetat la Bucuresti analizele (unde e fratelo rezident) si au iesit bine).
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1