Burtici fericite de septembrie-octombrie (30)
Raspunsuri - Pagina 14
DanaDam spune:
Am fost marti la eco si nu s-a mai vazut putulica, dar nici nu poate sa imi zica sigur ca e fetita din cauza pozitie piciruselor lui bebe.
Ma treceti cu fetita
?
+ 16
Dana - mami de Eric- Andrei DN 12.01.2008 si BB 2 DNP 10.09.2009
gabrittza spune:
mai eu iti doresc succes si poate dr tau va fi de acord cu tine.oricum eu zic ca e ceva unic momentul nasterii.
dar cel mai important este ca tu si bebe sa nu suferiti in timpul nasterii.sunt sigura ca alaturi de dr tau veti lua decizia potrivita
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Gabrittza,stiu ca nu se prea recomanda,dar firul de ata de care ma leg eu si ma tin bine Oricum,voi asculta de dr. ,dar sincer cred ca voi avea nevoie de niste motive solide..nu numai un simplu "nu se poate". La prima sarcina,pana sa ma obisnuiesc eu cu ideea de operatie si pana sa mai pot scoate ceva pe gura,pro sau contra,deja eram pe masa Poze cu noi http://mely-2007.hi5.com Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)si (17+) 99%![]() ![]() |
Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui gabrittza mary dupa cezariana nu se recomanda nasterea normala. cand am nascut eu era o pacienta de a dr tutunaru cu cezariana si acu vroia normal.la 10 cand mam internat eu deja se urca pe pereti.pe la 3 cu greu s-a indurat cineva sa ii puna o epidurala.se tavalea de durere,dr era plecat deja,si ea se incapatana sa nasca normal.toti ii spuneau sa renunte si sa accepte sa faca cezariana cand vine tutunaru.eu am nascut la 5 si ea undeva pe la 7 a intrat in cezariana! iti dai seama cat s-a chinuit! deci lasa tot cezariana mai ales daca te-ai recuperat repede prima data! ![]() Gabby de Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2![]() ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
Am mai auzit de cazuri de mamici care au nascut natural dupa cezariana. Dar nu prea multi medici se incumeta. Teoretic, din ce-am citit (mai ales in articole de peste ocean) o operatie cezariana anterioara nu obliga la o cerzariana la a doua nastere. Decizia ar trebui luata in functie de starea fatului si a mamei.
Cred, totusi, ca in ultima instanta, e o decizie personala, ghidata de recomandarile medicului.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
mary_07 spune:
Vedeti,asta e un alt motiv...sa simti ca ii dai nastere cu adevarat. Mie,cand mi l-au adus sa-l vad,dupa vreo 2 ore,ma uitam la el si nu ma simteam mama,nu simteam ca am facut nimic pt a-l aduce pe lume

Credeti-ma e un sentiment tare frustrant.In urma cu cateva ore dadea din picioruse in burtica mea iar dup-aia o asistenta mi-l arata "Acesta este fiul d-voastra"...suna atat de sec![]()
![]()
![]()

De data asta,sper sa nu imi faca iar anestezie generala...macar sa-l vad si eu dupa ce il scoate

Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de
Alex (2 noiembrie 2007)
si
(17+) 99%

gabrittza spune:
mary cum sa zici ca nu ai facut nimic pt a-l aduce pe lume?dar ca l-ai tinut 9 luni in burtica si l-ai hranit si a crescut bine acolo?
o sa fie bine oricum ai sa vezi.
esti curajoasa si poate reusesti de data asta ce ti-ai propus.
| citat din mesajul lui mary_07 Vedeti,asta e un alt motiv...sa simti ca ii dai nastere cu adevarat. Mie,cand mi l-au adus sa-l vad,dupa vreo 2 ore,ma uitam la el si nu ma simteam mama,nu simteam ca am facut nimic pt a-l aduce pe lume ![]() ![]() ![]() Credeti-ma e un sentiment tare frustrant.In urma cu cateva ore dadea din picioruse in burtica mea iar dup-aia o asistenta mi-l arata "Acesta este fiul d-voastra"...suna atat de sec![]() ![]() De data asta,sper sa nu imi faca iar anestezie generala...macar sa-l vad si eu dupa ce il scoate ![]() ![]() Poze cu noi http://mely-2007.hi5.com Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)si (17+) 99%![]() ![]() |
Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
poze
mary_07 spune:
Doamne ajuta
Iar de va fi cu cezariana,asta e ,imp e sa fim sanatoase. Ii multumesc lui D-zeu zi de zi ca mi-a daruit-o

Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de
Alex (2 noiembrie 2007)
si
(17+) 99%

biaz29 spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Vedeti,asta e un alt motiv...sa simti ca ii dai nastere cu adevarat. Mie,cand mi l-au adus sa-l vad,dupa vreo 2 ore,ma uitam la el si nu ma simteam mama,nu simteam ca am facut nimic pt a-l aduce pe lume ![]() ![]() ![]() Credeti-ma e un sentiment tare frustrant.In urma cu cateva ore dadea din picioruse in burtica mea iar dup-aia o asistenta mi-l arata "Acesta este fiul d-voastra"...suna atat de sec![]() ![]() De data asta,sper sa nu imi faca iar anestezie generala...macar sa-l vad si eu dupa ce il scoate ![]() ![]() Poze cu noi http://mely-2007.hi5.com Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)si (17+) 99%![]() ![]() |
Bine ca ti l-au adus dupa doua ore. Eu stiu cazuri de mamici care si-au vazut bebelusul a doua sau a treia zi.
Pe de alta parte, nu trebuie sa-ti faci probleme, chiar si dupa o nastere naturala, nu toate mamele au pe loc senzatia aia sublima. Uneori dureaza putin pana reusesc sa realizeze minunea. Din ce inteleg, la tine cezariana a fost o salvare.
Intr-un fel e amuzant faptul ca vorbim acum despre cum vom naste. In urmatoarele luni datele problemei se vor schimba de nenumarate ori.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
gabrittza spune:
biaz intr-adevar medicii nu prea se incumeta la nastere normala dupa cezariana.dar nu stiu cati ar putea sa vina cu argumente clare.
de fapt aici cred ca ai vazut si tu la stiri ca "cezariana nu e o operatie care se face la cerere".adica mai bine iti scoate copilu cu mainile rupte decat sa iti faca cezariana.iti dai seama ca in cazul lui mary acea dr ar spune ceva de genu "nu se poate normal,faci cezariana ca nu e alegerea ta!"

Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
poze
gabrittza spune:
mary,biaz doar noi am rams pe aici sa vb despre nastere?
bine zis daca acum vb despre nastere sa vezi peste cateva luni cate capitole umplem cu subiectul asta!
Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
poze
Angela Panduru spune:
Buna,acum am terminat si eu de citit
vreau sa va rog cand schimbati capitolul sa-mi puneti caruciorul roz ca doi doctori mi-au zis ca este fetita ,poate o fi vre-un semn cand merg la eco sa-i fi crescut ceva in plus
dar nu conteaza sanatos sa fie .eu tot cu paranoia sunt pana miercuri cand merg la eco ,la mine sarcina este obtinuta prin inseminare si cezariana voi face sigur si datorita varstei.
Cristina felicitari pt fetita !
Adela la budau ai fost la eco ?am inteles ca el interepreteaza foarte bine ecograful,este bun ca medic ,eu nu am avut rabdare si am fost la cioata la 14 sapt ,dar in 6 aprilie merg si la budau .
va
pe toate

17+