Burtici fericite de septembrie-octombrie (30)
Raspunsuri - Pagina 18
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui katteryna
Eu am facut dozarea de anticorpi la Laboratorul Matei Basarab ( dar nu mai stiu pe unde era ) si m-a costat 50 lei ( deci nu e exagerat de scumpa nici la clinicile private). Anticorpii au iesit insa bine si bebe nu are de suferit. Acum tre sa repet analiza si doc a zis ca se repeta lunar pentru a fi monitorizati anticorpii astia. Eu asa am inteles 16+ |
La tine este si problema de rh negativ, cred ca de aia trebuie repetate lunar. Multa bafta oricum!

Eu am plecat acasa, pana maine va pup si va doresc numai bine!

13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
crissbebe spune:
Da liliac 1 . Din pacate ptr sotul tau trebuie sa-i ia un pic de sange ptr a afla gr sanguina si rh-ul. Mai sincer ati inceput sa ma cam speriati cu chestia asta cu incompatibilitatea de grupe. Ma tem ptr bebele meu.
Sper sa nu fie cazul si sa fie totul ok
13 sapt,4 zile +
alex1405 spune:
Eu imi stiu RH-ul de o viata, ca si parintii mei au avut incompatibilitate de RH si mi s-a facut RH-ul la nastere. Cand dr gineco mi-a confirmat sarcina, din primul set de analize pe care mi l-a dat au facut parte si RH-ul -eu si sotul si grupa sanguina -eu si sotul, desi noi deja stiam ca avem o problema cu RH-ul. Se pare ca dr. meu nu a auzit de "crede si nu cerceta"![]()
ancutzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Nu stiu daca am inteles eu bine sau nu, dar problema este cand mama are grupa O1, cum la tine nu este cazul si aveti si rh negativ amandoi....poate de aia nu v-a spus nimic.Sper sa nu gresesc! 13+ Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
Merci Alex mai apoi am vazut si eu ca se vorbea cand mama are O1 pot fi probleme. Sunt si eu speriata ca de e prima sarcina si nu mai vad tot contextul problemei vad ceva si gata ma agit.
merci inca o data

Eu l-am trimis pe sot sa-si faca rh-ul imediat dupa ce am vazut ca eu am rh-neg. Sincer nici al meu nu a fost prea incantat ca tb sa se intepe dar nu am avut ce sa-i fac.
13+
santorini spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Eu am O1+ si sotul meu A2..nu stim Rh-ul. Problema care a aparut la nasterea Andrei a fost un icter fiziologic prelungit si destul de profund. A fost nevoie de spitalizare prelungita si expusa la "lampita" cateva zile bune. Stiu ca atunci cand au vazut-o medicii ca era portocalie...i-au facut si ei grupa de sange, mi-au refacut-o si pe-a mea...si au scapat un..."Hmmm, se intelege" La vremea respectiva nu prea am inteles mare lucru. Ma bucur ca n-au fost altele. Ma apuc si eu sa studiez problema. Voi cum stiti Rh-ul sotului? Si-au facut si ei analize sau cum? Ca al meu are oroare de ace. Liliana, Andra-Maria & 10+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Dar acum cand ti-ai facut analizele ce Rh ti-a iesit? Pt ca asta e o analiza obligatorie la gravide. Probleme pot sa apara daca tu ai Rh negativ, si sotul pozitiv (eu una asa ma si am tot citit pe tema asta). Eu zic ca daca tu ai Rh negativ sa ai mare grija si sa il trimiti obligatoriu la analize pe sotul tau, pt ca problema grava apare la a doua sarcina.
15+<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
kemsy spune:
Mai fetelor, nu scap de un stres si dau de altul.
Cum adica incompatibilitate grupe sanguine...Pai cati nu au asa???Eu am grupa 0 pozitiv, si sotul 0 negativ, si cica nu e nici o problema. Singura problema, din cate stiu eu, ar putea fi incompatibilitatea rh, dar de incompatibilitatea grupelor nu am mai auzit 

13+
alex1405 spune:
| citat din mesajul lui santorini Eu zic ca daca tu ai Rh negativ sa ai mare grija si sa il trimiti obligatoriu la analize pe sotul tau, pt ca problema grava apare la a doua sarcina. |
Daca a existat vreun chiuretaj inainte si nu s-a facut vaccinul acela dupa, problemele pot sa apara inca de la prima sarcina.
alex1405 spune:
| citat din mesajul lui kemsy Mai fetelor, nu scap de un stres si dau de altul. Cum adica incompatibilitate grupe sanguine...Pai cati nu au asa???Eu am grupa 0 pozitiv, si sotul 0 negativ, si cica nu e nici o problema. Singura problema, din cate stiu eu, ar putea fi incompatibilitatea rh, dar de incompatibilitatea grupelor nu am mai auzit ![]() ![]() 13+ |
Daca aveti grupa 01 amandoi nu poate exista incompatibilitate. Iar daca tu ai rh pozitiv, nu mai conteaza cum are el. Asa ca, ai scapat!
alex1405 spune:
Moooooaaaamaaa ce degetita acuta am! De fapt nu am chef de munca.....mai am putin si plec acasa! ![]()
santorini spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alex1405
Daca a existat vreun chiuretaj inainte si nu s-a facut vaccinul acela dupa, problemele pot sa apara inca de la prima sarcina. Bibicu' mik ![]() Noi - momente frumoase din viata www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby ![]() 14+ ...si povestea merge mai departe ![]() |
Da, asa e. Eu am considerat prima sarcina, prima data cand ramai insarcinata, indiferent ca ai dus sau nu la capat sarcina.
15+<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Andra-Maria &