Nasterea la ELIAS zilele acestea (2)
Raspunsuri - Pagina 6
ematimerman spune:
Mautze, eu sunt in evidenta d-nei dr. Nicoleta Dumitru-inca de cand aveam 5 saptamani de sarcina. Am mers la ea prin recomandarea unei fete care a nascut cu ea. Mi-a spus numai lucruri bune despre ea si astfel am ajuns sa ma conving si eu ca este o dr. extraordinara, cel putin pana acum. rmeaza sa nasc undeva la sfarsitul lunii dec-inceputul lunii ianuarie...Am intrebat-o daca voi naste cu ea si mi-a confirmat ca va fi in Bucuresti si sa nu-mi fac probleme in privinta asta. Indiferent cum voi naste, natural/cezariana voi naste cu ea. Am auzit si de Dr Parvu numai lucruri bune. Am o colega care a nascut prin cezariana cu el si are o taietura f. mica - ca la apendicita.
30s.cu si mamica de Alexandra (04.10.2002)-bobocel scolar
Mautze spune:
Ematimerman, si eu am auzit la fel numai lucruri bune despre Dr. Nicoleta, asa ca stai linistita, sa ai o nastere usoara si sa imi zici si mie cum a fost, dat fiind faptul ca nasti inaintea mea... .
Offf, si prietena ta tot cezariana a facut. Eu tot "caut" impresii de la o nastere naturala si...nimic.
micos spune:
Am si eu o intrebare pt. cele care au nascut de crand la Elias. Cum se procedeaza inainte de nastere- trebie sa vorbesti cu doctorul tau si sa faci rezervarea locului in salon sau pur si simplu dupa ce nasti te pune in salonul unde mai au locuri??
anaconda2 spune:
Unde mai au ...si daca au locuri ! Cand am nascut eu , acum o luna jumate , era f aglomerat , abia mi-au gasit un loc dupa ce am iesit de la Reanimare , intr-un salon de 5 paturi . Cele de langa Neonato , de cate 2 paturi , erau ocupate .
In prealabil vorbisem cu dr meu din timp , insa n-a putut sa faca nimic , era full maternitatea .
miha81 spune:
In ultimul timp nu a mai nascut nimeni la Elias? Eram curioasa daca stie cineva ce s-a intamplat cu rezervele care in 2006 apartineau de CMU? Programul de vizite care mai este?
pozeBianca
Alinutza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha81 In ultimul timp nu a mai nascut nimeni la Elias? Eram curioasa daca stie cineva ce s-a intamplat cu rezervele care in 2006 apartineau de CMU? Programul de vizite care mai este? pozeBianca |
Salutare mamici si viitoare mamici, si pe mine m-ar interesa detalii recente despre nasterea la Elias!
Cost cezariana, saloane/rezerve, conditii?!!
Kytana spune:
Buna fetele,
Si eu sunt curioasa care ar mai fi vestile despre Elias, ceva mai recente.
Despre dna. dr. Uzum stiti ceva? A nascut cineva cu dumneaei? Eu ma inteleg tare bine cu ea si chiar isi da interesul.
Sper sa mai existe cineva sa ne dea vesti.
Pupici
-= Love life, live love =-
Kytana spune:
Am fost la spital, la un control de rutina. Pare destul de curat, insa multa nebunie, imbulzeala. Eu m-am dus dimineata, poate si de aceea.
Chiar nimeni nu a mai fost pe aici? Si nu a mai nascut la Elias?
Kytana spune:
Chiar nu a mai nascut nimeni de atata timp la Elias? Haideti mai fetelor, ziceti-ne si noua cum v-a fost pe acolo. Nu ne lasati cu emotii!
24+ cu