*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (233)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'NEATA CUCUIETELOR!!!!....ESTE ORA 8 SI 20!!!!...SOARELE E SUS PE CER...COCOSUL DE MULT A CANTAT....CAFEAUA E ABURINDA IN IBRIC....

TREZIREAAAA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Neata Gecko, mmmm bun pandispanul!

Violeta, asa e cu birocratii si aici, n-ai ce face!
Am trimis printesa la scoala, acum ma duc sa-l schimb pe bbloi care a dormit de aseara pana la 8.00.
am intrat doar sa va salut si sa beau cafea de la Gecko (si sa pap pandispan)

Rami - da mai, de loboda stiu si eu, bine ca m-ai lamurit. Si zi asa ai ramas sa stingi lumina si te-a prins America in fapt! lui Andru si tie, sa vina caldura sa iesiti afara la antrenament, sa o punem de o echipa serioasa la vara

Sa aveti o zi buna

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mda...ma duc sa imi spal axilele si dupa care m-ai bag o tura de calcat...ca imediat mi se trezeste liana si imi fura scula

'neata tonic...o zi buna si la tine...si papa papa ca este de unde...ma intreaba husbandul ca ce ii fac azi de mancare...i-am raspuns: Pandispan...eu v-am zis ca am 3 saptamani sa invat sa fac tort la copchil...fac 3 saptamani blaturi ca sa fiu sigura ca mi-o iesi la momentul Z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata!

Gecko mersi de !Spor la calcat, eu am doar cateva, dar astept sa se elibereze fierul, nu ma ingramadesc

Am avut o noapte linistita, Antonia a dormit foarte bine.I-am dat laptic la 6 si a dormit in continuare pana la 8. Acum ne calareste, ca mai voiam si noi sa lenevim.

Vio ma bucur sa te revad. Poate ne arati si noua niste poze cu Sean[/b], mie una, mi-e dor de el..stii tu ca am o slabiciune pentr el

Fug sa pregatesc micul dejun

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!
Gecko eu o sa iau de la tine un nesquick, ca de cafea m-am lasat.
Incerc sa rezolv o continua stare de greata, si gust amar in gura (de la bila), si am hotarat sa-i dau ficatului o pauza, saracul de el, asa ca am taiat cafeul! De tot! Eu care beam pe putin juma' de litru zilnic...

Acum sunt la servici, si am cateva minutele libere, asa ca ma duc sa citesc din urma, sa ma pun la zi.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Bubulino m-ai terminat cu Steful, care adoarme singurel!
I-am tot spus si eu Zanei "uite cum face Stef, tu de ce nu vrei?" dar se pare ca m-a ignorat total...

Acum suntem in faza in care face figuri la mancare. Ea care inainte de nani radea 330 ml, acum abia daca mai ajunge la 200 Si nici in timpul zilei nu se mai omoara cu mancarea. Alaltaieri am fost in parc, si iaurtul de la 6 am vrut sa il dau acolo. Da' de unde! A servit 3-4 linurite si gata. A mai ros un biscuite si asta cica a fost masa ei! Ma rog, am lasat-o in pace. Probabil ca e de la dinti, ca mai apare o tura, si e jale mare...

Clodute tinem pumnii stransi!

Am vazut ca vorbeati de tricicleta. Eu vreau sa-i iau cat de curand. In carut deja nu mai sta - nu vrea decat sa mearga in picioare. Si cum deja nu prea mai cade, o lansez pe alei, si eu imping de una singura carutul. Poate tricicleta o va tenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata,
Eu m-am dres cu o cafea si o inghetata. Daca tot este frig afara, macar sa nu mai simt asa tare gerul.
Sa aveti o zi minunata va doresc

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neataa...
Sa nu credeti ca nu eram treaza de la 6.30...
Asa Gecko, bravo, 3 saptamani de antrenament la tort, ca sa fii sigura ca iese treaba perfect...esti un doctor adevarat!
Ramo zi mey asa...de loboda stiu de o viata Si in afara de ciorba nici eu nu stiu a se gati altfel. Si ai multa dreptate in ceea ce spui; la Iulia au fost niste probleme si eu am fost prea incercata ca sa nu suflu si in iaurt, da' Zoze sa-l duca pe Mihaita la neurolog, haida-de!...Nu, adevarul e ca pe crenguta -parerea mea!- sunt multi puiuti chiar FOARTE precoce si asta uneori ne mai deruteaza...
Tonic, hai sa-ti spun. Ani de zile nu m-am crezut in stare vreodata a conduce. Am avut apoi, in interval de 6 luni, doua accidente groaznice (ca pasager) din care printr-o minune (de fapt 2) am scapat doar cu niste cicatrice discrete pe brate si atata tot. Dupa al doilea, cand mi-am vazut moartea cu ochii, nu ma mai puteam sui in nicio masina. Un coleg m-a sfatuit sa fac scoala de soferi si sa-mi iau carnetul pt ca numai astfel voi scapa de frica. Zis si facut. Am picat prima data sala (ca deh, eu eram marea duamna doctor si am invatat grilele superficial), a doua oara am luat cu totul. Nu eram cea mai mare catastrofa la volan dar destul de tuta oricum. Si cu o frica groaznica; nu ieseam decat in week-end, deloc in afara orasului...Apoi mi-am cunoscut sotul. Teroare! N-am avut noi multe motive de cearta dar cu mine la volan totdeauna iesea scandal si zbiera la mine. Cu toate astea, m-a invatat ENORM, el fiind un sofer destul de agresiv dar ff bun si priceput. De frica insa nu am scapat decat dupa ce am nascut-o pe Iulia si, lasand-o la spital in incubator, inca lauza si cu cicatricea de ceza proaspata, am realizat ca nu pot merge zilnic de 3 ori pe zi la Giulesti sarind prin autobuze sau cu metroul si pe jos apoi...Ulterior, fiind cu Iulia, evident ca oriunde era de deplasat trebuia sa iau masina, oricand, la orice ora, pe orice trafic...Si crede-ma ca nu numai ca am scapat de frica dar iti jur ca ma relaxeaza condusul. Acum la examen, mi-a facut extrem de bine ca am mers in toate zilele cu masina, ieseam din casa tremurand si pana acolo eram linistita deja. In continuare insa sunt complet oligofrena la parcari insa, asta e, nu parchez fix in fata locului in care trebuie sa ajung ci acolo unde gasesc hectarul liber pt mine si gata . Concluzia-sotul ar fi bine sa te sprijine. Chiar si in Bucuresti, masina iti schimba viata enorm sub raportul independentei.
Miha, de premiul nu mai zic nimic...Dar imi place ce zici tu acolo, ca mosteneste copilul inteligenta mamei...desi in cazul nostru tare mi-ar placea sa aiba Iulia o gandire mai tehnica, ca a lui tati, ca mami abia se descurca sa stranga un surub
Clau, m-am gandit la tine, mai ales ca acum, avand damblaua cresei, dorm si eu f prost noaptea (fara ca Iulia sa aiba vreo vina pt asta) si-s cam varza si f iritabila. Cred ca e groaznic si nu mai poti continua asa. Nu vreau sa te superi dar chiar nu iei in calcul o schimbare cat de cat? Hai, nu sa o muti pe Rebe in alta camera dar cel putin sa nu mai doarma chiar langa tine...ca ea te simte, tu o simti...Bun, stiu ca destui pui dorm in pat cu parintii dar...DORM! Rebe nu doarme. Ceva, ceva trebuie schimbat pt ca altfel pt tine lucrurile se vor inrautati tot mai mult.
Aoleu, ce limbarita am...Gata, ajunge pt moment.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Mostra de copil plecat "cu sorcova": http://family.webshots.com/photo/2500881990101922855iTYkFv

Am decoperit cu mare placere leaganele de bebi din IOR, si cum Sanziana e in extaz in leagan, aproape in fiecare dupa amiaza suntem in IOR. Clau, Luny, altcineva?

Naty stiu ca te plangeai mai de mult ca fug copii de Iulia? Pai sa ne intalnim in parc, sa se imprieteneasca fetele, ca si noi patim la fel. Zana e foarte sociabila, fuge dupa copii, dar aia care sunt prea mari nu o baga in seama, iar aia de varsta ei, sunt prea timizi, si nu ii inteleg elanul, si se sperie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, si eu la cafeu, mamaaaa, dar ce de ati mai vorbit, am citit si eu pe fuga asa, dar nu stiu ce-am mai retinut...

Naty, nu o mut deocamdata, tot am facut un progres enorm asa, ca am terminat cu alaptatul si nu se mai trezeste la jumatate de ora, ci la o ora sau uneori chiar 2 ore, dar se culca la loc tocmai pentru ca ma simte aproape, pun mana pe ea, ii soptesc cate ceva si se culca la loc dupa ce se frichine 2 minute. Pentru ea este ok asa pentru ca practic la fiecare eventuala trezire o mangai si o adorm la loc! Doar ca eu trebuie sa fiu mereu pe faza si deci ma cam trezesc din ora-n ora. Dar m-am obisnuit, m-am resemnat si astept sa creasca, cu siguranta la un moment dat va dormi si ea bine. Deocamdata mai mananca un biberon in jur de 2-3, probabil cand n-o sa mai vrea noaptea laptic va dormi mai bine. Rebe e foarte dificila , in multe privinte, se enerveaza imediat, nu are rabdare deloc, nu o pot lasa sa planga ca face asa de urat si nu se mai poate opri apoi. Cu ea trebuie sa adopt alte metode...sper totusi ca la un moment dat sa fie mai usor. In perioada asta este foarte, foarte legata de mine, chiar daca se joaca putin prin casa, o vad la un moment dat ca ma cauta si vine imediat la mine in brate sau ma ia de mana sa stam asa una langa alta sau sa ne plimbam prin casa. Nu suporta pe nimeni langa mine, cum se aseaza Paul sau Razvan tipa si vine sa ma ia de acolo, sa stau numai cu ea. E foarte, foarte posesiva!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput