*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (233)
Raspunsuri - Pagina 6
blankar spune:
Nicol
Tonic,dr. de famile unde e inscris Eric
e habarnista
il asculta cu stetoscopul si intre timp
vorbeste cu mine
ma intreb ,aude ea ceva daca e in neregula?
si se uita la el in gat cu coada de la o
lingura de a nostra(fras am ca nu poate sa isi
achizitioneze spatule din alea de unica folosinta)
sa iti mai povestesc?
cand Eric e racit sau are ceva nu pe ea o chem,
avem o alta pediatra care e mult mai ok
am zis ca nu il mut altundeva ca vaccin poate sa dea
si zapacita asta,numai ca de fiecare data ma enervez
mimonix spune:
Revenita, cum am zis F frumos cu cocoanele, pe cuvantul meu! Alta atmosfera, mai putina lume (deh, jumatate din invitati) F frumos...anul acesta asa voi face si eu
Pentru o tanara doamna insarcinata , va rog din suflet sa-mi spuneti ce documente sunt necesare pt cei 85% si va multumesc mult Deja m-am laudat ca voi le stiti pe toate
Am vazut-o pe Iulia aplaudand BRAVOOO, am citit ca Mihaita cu par balai e sanatos tun si ma'sa trilulilu BRAVOOO (bravo amandoi ) , am inteles cum e cu leurda (bun si asa la batranete ), Stefan stie sa schieze si Matei stie sa mearga putintel BRAVOOOO si Oaca stie care sunt tzitzile (DOUA ) Bravoooo....Miha e vie, m-am linistit ....munceste deh, daca asta stie sa faca si nu mai stiu...aaa Luny si Clau afara din butoiul ala imediat ca pun maturoiul pe voi, se poate??? ....sigur mai era ceva, cineva dar pup tot stolul ca mi-s franta de parca as fi facut ceva
Aha...Valentina, stiu eu cu carticelele cu poze...maine iti dau adresa si Blankar ciocolom
Noapte buna , somn usor, vise placute
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
tonic spune:
O, da! Pe mine medicul de familie m-a intrebat zdaca beau dupa ce mi-a vazut analizele de sarcina, de m-au apucat nervii. Noroc ca stiam de la dr ginecolog ca unele probe ies marite tocmai de la sarcina si nu mi-am facut griji ca avem deja destule, eram cu cerclaj, cu pb cu coagularea...dar ea, dr de 25 de ani, nu stia? Imi mai baga si prostii in cap, bine ca nu eram cu cineva strain, ca zicea poate ca-s vreo betiva!
Ce sa-i faci, nu toti isi dau interesul.
Lunyas incerca si eu ceapa si usturoi crude, ca peste n-a vrut decat la borcan, in rest nu s-a entuziasmat. Si noi ne tzatzilim la greu, dar eu am antrenament ca pe Antonia am alaptat-o 2 ani si jumate, plus ca bb nu cere tzatza afara, e un cavaler, asteapta sa ajung la masina daca suntem in parc sau la cumparaturi. Desi intr-o zi era nervos si mort de somn si i-am dat sa suga la Real si nici n-a mai vrut sa-si tina esarfa pe ochi, noroc ca n-am ce arata!
NB, sa ai o noapte linistita.
ma duc si eu la culcare langa colegul meu care a dormit numai cu fundul in sus.Cred ca a vazut pozele cu Stefan si s-a inspirat de acolo.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
tonic spune:
NB Mimo sa-ti fie de bine dixtractia!
Gata, stingerea, toata lumea la pernuta lui.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
ramo_cata spune:
hai ca am ramas iar in urma rau de tot ...nu am mai intrat ca nu am avut loc de randunoi ,a stat pana acum la calculator...
raluca2107 eu am intrebat de quelle...merci pt raspuns ,asa am primit si eu tot cam la 2 sapt
am vazut iulia frumoasa dupa masa de pranz...bravooooo...naty dragavei e o planta verde ,se aseamana cu salata verde,doar ca are frunza mai groasa si mai verde..eu am facut doar ciorba alte mancaruri nu stiu...e f buna,acrisoara ca dulce nu prea-i buna...verzituri din astea de primavara...pt prima reteta postata...m-am documentat si eu pe net ce e aia leurda
iete ca intre timp aparu si zozelici... hai dregete ...
bai fratilor io citesc si citesc si ati luat-o razna rau...v-am mai spus ,cred ca aveti prea multe pretentii de la niste puiutzi asa de micuti...cand se vorbea de mersul de-a buselea...aproape toti bebeii mergeau numai andru nu...uite ca a venit si timpul lui sa mearga de-a buselea...eu zic sa stati potol si sa va linistiti ca o sa vina timpul sa mearga,sa vorbeasca ,de o sa le zicem time out...cred ca toate se intampla la timpul lor,cand sunt ei pregatiti...inteleg cazurile mai speciale,cum este naty care a avut atatea probleme cu iulia,inteleg cazul lui florio...dar restul ce aveti frate...iauite acu'zoze...stiu ca trebuie sa ne facem griji dar atunci cand este cazul ...daca observi ceva la cochil daca nu sa-i lasam fratilor in pace sa creasca linistiti,sa treaca prin etapele care trebuie,sa nu-i fortam ,sa-i caram dupa noi pe la toti dr posibili...
iote ca nici tonic nu stie ce e aia dragavei...m-am gandit eu ca nu stiti....probabil se gaseste si la bucuresti i se mai zice si loboda...pe la noi prin provincie,asa mai pi la tara primavara e f cautat dragaveiul,urzicile...verziturile astea...
bubu ma bucur ca la tine a mers...eu ma lupt un pic cu andru pana sa-l culc seara...ca nu vrea ,se indoaie ,se suceste in toate pozitiile,ma calareste,ma baleste...pana sa-l culc...
clodute si doamne ajuta sa fie rezultatul f bun...
ioana
tuchita,giani,mihap
simo spor la cautat oferte si sper sa gasesti pe placul tau
nicol eu i-am dat fiarta in mancare...acum astept si eu sa vad ce zic fetele cum e cu ceapa cruda ca parca as am inteles ca au dat...
valentina nu stiu e posibil sa aiba si david
blankar ma bucur sa aud ca esti binesi si erik vaccinat
zoze sa-ti fie de bine berea si laptele ..aaa sa nu uit ...sa ai o noapte linistita
mimone bine dipui ca de obicei...hai ca am ramas ultima dar mi-am facut temele...
clau si sper sa ai o nopate linistita..
uite ca o sa incerc si eu cu ceapa si usturoi crdu..i-am dat numai fierte...
va pup si eu si va doresc o noapte linistita
sa pregatiti cafeul da...plssss
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ramo_cata spune:
uite ca mai aparu violeta... ...credeam ca pun zavorul la crengutza dar predau stafeta......scuze pt greselile facute...oboseala-i de vina...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
VioletaH spune:
Parca a trecut un secol de cand nu am mai stat cu voi la taclale pe crenguta. Ma simt ca picata din copac. Am avut asa niste saptamani pline ca abia acum incep sa-mi revin.
Asadar..avem un toddler in familie, e ireal, dar copilasul meu are deja un anisor implinit. WOW!
Am fost plecati la Washington DC pentru ca am avut ceva de rezolvat la ambasda Ro. Nu va mai povestesc cum a decurs intalnirea de gradul III cu doamna Tanta de la consulat (asa o cheama, nu e banc) ca vreau sa uit episodul, sa-l sterg din memorie definitiv.
Dar am vazut si noi Casa Alba, asa prin gard, ca nu am avut vreme sa o vizitam cum se cuvine si ne-am plimbat prin oras.
Sean s-a purtat exemplar in avion, a papat tzitzi, a dormit si in rest s-a conversat ba cu vecinii din fata, ba cu cei din spate, ba cu stewardesele. Bine, nu a fost zbor lung, a avut mai putin de 2 ore.
Ieri am avut vizita de 1 an la medic, i-au facut 4 vaccinuri in brate dar vad ca nu are absolut nici o reactie, nici un pic de febra, nu e agitat, papa, doarme...sunt bucuroasa.
Eram cam ingrijorata, ca nu a luat in greutate decat 500g in ultimele 3 luni, dar dr. a zis ca nu-i motiv de ingrijorare ca asa e felul lui, ca probabil ma mosteneste. Asa o fi..dar eu am devenit obsedata sa-l indop cu mancare.
Cam atat asa pe scurt.
Sunt p-aproape.
Noapte buna, Ramo!
Vio & Sean
gecko spune:
'neata stol...am pregatit cafeul si capuccino si cafea si bombocino...si pandispan
si ma duc la calcat rufe...liana sper ca ai lasat liber fierul de calcat...nu de alta dar nu am calcat de o luna si deja a inceput barbatul sa se imbrace din cosul de rufe
sper ca ati avut o noapte odihnitoare si va doresc o zi minunata...
PS. Simo, daca in dimineata asta gasesti la fel zapada de jur imprejur...te rog fa-o pachet si trimite-o la mine...ca eu am pus deja la posta coletul cu soare, mare si caldura