*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (233)
Raspunsuri - Pagina 8
clauclau spune:
Kya, ar fi super, noi iesim de la 11.30 pana la 13.30, apoi are masa de pranz si somnicul pana pe la 15.30 si tot asa...
Tonic, multumesc de intrebare, Razvanel si-a revenit minunat, a doua zi era ca nou. I-am dat nurofen, stodal si olinth. Rebe e ....Rebe! Rasfatata, ambitioasa, incapatanata...eh, ne facem noi mari!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gecko mda...ma duc sa imi spal axilele si dupa care m-ai bag o tura de calcat...ca imediat mi se trezeste liana si imi fura scula SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! |
nuuuu, iti las scula, e toata numai a ta ...am epuizat ieri tot stocul de rufe de calcat ... spor....si sa ai grija de scula
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
raluca2107 spune:
Catalina- tonic, copilasii mei, in putinul timp cat stau impreuna, pentru ca fata sta la mama pana la 4 pentru lectii, se inteleg normal, cred, pentru diferenta de varsta dintre ei. Briana e topita dupa Sabin si incearca sa-l copleseasca cu pupaturi si imbratisari, iar el pentru ca nu intelege ce i se intampla o impinge si plange. Urmeaza plansetele Brianei ca Sabin nu o iubeste pe ea si de ce? Dupa care avem perioade in care ea il chinuie si rade de el ca e mic si face ce vrea cu el, apoi momentele in care el vrea sa ii mazgaleasca si sa ii indoaie caietele, momente in care plang amandoi, unul ca are caiete distruse, altul ca nu e lasat sa se desfasoare......si tot asa...si momentele de tandrete de seara cand Sabin sta pe pieptul Brianei si se alinta (cred ca pe astea le prefer)
In sfarsit merge si copilul meu si pentru ca m-a lasat sa astept prea mult acum a inceput sa mearga direct prin toata casa, iar distractia favorita e urcatul scarilor (raman datoare cu poze si aici), chestie care ma ingrozeste. De altfel ma si gandesc la un soi de protectie pentru scari ceva de genul :
http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/sistem-protectie-usa-scari-cu-lampa-veghe-481-p-60-c.aspx
, daca are cineva poate sa imi spuna cat e de utila, va rog...
Marti seara a facut febra 39,5 si pe urma noaptea iar inc ao data, de atunci deloc...poate fi de la dinti tinand cont de faptul ca nu s-a mai repetat???!!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Kya spune:
Clau ea dimineata are program cu tati, cat eu sunt la servici. Si dupa-masa iesim pe la 4-4.30. Asta daca nu o pocneste vreun somn d-ala de musca tzetze, ca ieri cand a dormit aproape 3 ore la pranz! Azi vreau sa-i mobilizez mai bine si sa ajungem la leagane!
Dar in week-end ce ziceti fetelor? Ca o sa fie vreme frumoasa. Nu organizam o iesire de grup in parc?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Simo, o sa ma apuc si eu in curand sa caut locatie pentru vacanta, cred ca e tare greu! Te-ai hotarat la ceva?
Luny, esti mai bine? Sper ca da, ca altfel fac si eu ca Mimo, pun bota pe tine, uite eu m-am speriat si mi-am revenit miraculos.
Miha, gata concediul? Off, imi pare rau, hai ca o sa-ti intri iar in ritm si mergem inainte, nu?
Nicol, avion de care va primi Antonia are si Rebe si-si face de lucru cu el zilnic. E cand calare pe el, cand pe langa el, cand doar il butoneaza, cand il plimba prin casa. Pentru noi chiar a fost util, este o jucarica foarte practica. Cred ca o sa-i placa si Antoniei chiar daca nu imediat, o sa-l descopere ea usor, usor cum fac ei cu toate jucariile.
Blankar, bravo pentru vaccin si super ca nu a mai facut febra!
Mimo, bravo pentru dicstractia intre cocoane!
Ramo, de acord cu tine, sa lasam copiii sa creasca si sa se dezvolte in ritmul lor.
Vio, , mi-a fost dor de tine.
Gecko, fataaaaaa, vreau si eu pandispan!
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca2107 Marti seara a facut febra 39,5 si pe urma noaptea iar inc ao data, de atunci deloc...poate fi de la dinti tinand cont de faptul ca nu s-a mai repetat???!!! Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor |
Si noi am patit exact la fel saptamana trecuta. Eu am pus-o pe seama dintilor. Stiu ca e cam mare febra (Sanziana a facut 39.7), dar doctorii cu care am vorbit au spus ca e posibil sa fie doar de la dinti, pentru ca a facut febra doar noaptea, nu a avut nici un alt simptom, nu s-a mai repetat, in rest e foarte sanatoasa.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Hai salutare!!
Iau din mers un cofeu de la gecko-spor la calcat,pupez randunimea-sunteti grozave
Ramo si Naty-pai m-am dus,ce sa fac,m-au luat si pe mine toate cele cand am vazut temerile voastre Da' ma bucur ca m-am dus-ca tare frumos mi-a zis de baiatu' meu!
Semnat,
mama bici-trilulilu!
clauclau spune:
Rebe s-a trezit azi la 6.30! Asa ca la 9 cand am pus-o in leagan s-a culcat rapid...s-a trezit acum 5 minute. Ea inca isi pastreaza somnicul de dimineata si mai doarme la 14, dupa masa de pranz.
gbutucica spune:
Neatza,
Mimo, dosarul pt 85% trebuie sa contina:
copie certificat nastre copil
copie buletin titular indemnizatie;
cerere scrisa de mina prin care ceri sa ti se plateasca indemizatia dupa legea noua;
adeverinta de la serviciu pe ultimile 12 luni inainte sa nasti.( e bine sa fie trecut atat brutul cat si netul).
acest dosar se depune , i se da numar de inregistrare si astepti pina la 2 luni sa-ti intre banii.
eu atat am facut.bafta
in rest pup rindunimea
si fug ca nam voie
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
natynic spune:
Kya, numa ziceti unde si noi venim! Vreti in IOR? Sambata? Hai sa stabilim ceva!!!!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...