*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (233)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Si Sabin are inca 2 reprize de somn pe zi. Se trezea pe la 7.30 la apartament, acum ca a schimbat locul se trezeste la 6 in fiecare dimineata si pe urma mai doarme intre 10-12 si 16-17.
Refuza apoape tot timpul mancarea cu lingurita in schimb daca ii dau ceva sa muste mananca orice. Ieri i-am facut budinca de orez cu mere la blender si nici nu a vrut sa guste, dar cum i-am dat sa muste cate o gurita a mancat pe rupte.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mda, m-a trezit Mufa la 7, dar la 8,20 in timp ce-l alimentam cu ou romanesc, apoi cev fructe cu cereale, am auzit tobe si bubuieli, cu strigat, si am simtit miros de cafea, toate opera lui Gecko de pandispan nu ma ating, ca am intrat usor asa, la cura...da' te cred pe cuvant ca a fost buuuuun
Azi sunt ceva mai bine, aproape out of butoi:))
kya cand mi-e sotul acasa, si noi venim in IOR, in jur de ora 3-4, stam la locurile de joaca de la intrare, unde ne-am intalnit atunci...azi, s-ar putea sa vina doar cu Liviu, ca as avea o treaba dupa masa...daca ii vezi, poate socializeaza si copii exact ca Sanzi este si Mufa in parc, nu prea mai e incantat de locul de joaca sau copiii din jur, cat vrea sa mearga intr-una! doar leaganul ce ii mai place..
vio sper macar ca ai rezolvat treaba cu tanti Tanta(am si eu o matusa la Constanta, tanti Tanta, dar a mea e ok)
clau deci Rebe tot se trezeste...la noi e infinit mai bine!!! azi noapte, iar a dormit ff bine, a marait cam 30 sec, o data doar!..dar se scoala intre 6,30-7,30, nu mai doarme mai mult..de azi ne mutam in dormitor, ca spatele meu nu mai suporta canapeaua, sper sa nu se schimbe lucrurile..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Multumesc Butucica pt detalii
Am vazut Zana mica plimbareata ...nici Vladutz nu mai mananca desi i-am schimbat laptele...nu-i mai dau cu miere, ii dau normal...deci numai de la masele poate fi Si vad ca si Zana sta tot atarnata in leaganul ala , asa sta si Vladutz....unii copii stau frumos , sprijiniti de spatar ...iar incep
Luny, eu ma bucur ca aproape ai iesit din butoi dar nu cred ca e o idee buna sa va mutati inapoi in dormitor
Miha si eu stiam ca [,]copiii mostenesc intelingenta mamelor...asa a grait o buna prietena de-a mea asta vara dupa ce a luat Teo examenul si ta'su se umfla in pene tare Totusi nu cred ca Mimu a mostenit inteligenta soacra'mii ca ar fi fost grav de tot
Gecko lasa fierul de calcat, ia-ti masina de uscat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo nu avem incotro, ptr ca e distrusa salteaua aia, era doar o mutare provizorie..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Raluca n-ai zis daca Sabin vorbeste Ca-s tare curioasa care din baietii nostri se exprima primul

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vazui si eu Sanzanuca la plimbare-dulcica foc!

jiani iar faci trafic de la munci?!

Raluca io nu vazusem pozicile caldute-cu puisorii tai!! Sabinelu' are o fatzuca asa de dragutaaa..zici ca-i fetita!!
Va mutarati?! Sunt in urma rau..

luny iti tin pumnii pt.mutare-sa fie silentioasa!!

Ma duc sa mai forumesc nitel..ca n-am inspiratie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Eu sunt buimaca de atata somn si ma doare capu'
M-am trezit la 10, inainte sa plece tati cu Vlad la gradi ii face laptele lui Stef, i-l paseaza in pat, il bea si adoarme la loc . N-am mai dormit atat de nu stiu cand!
Si faza tare, ca tati s-a intors de la gradi si l-am vazut cand se baga in pat langa mine, in pijama si eu il intreb" nu duci copilu' la gradi? unde e Vlad?" si pe el l-a bufnit rasu'

Am ras cu mama bici de nu mai pot, am papat pandispan si bombocino de la Gecko , acum 2 saptamani am facut si eu 2 bucati si am ras ciocolata in el

Kya, eu mereu ii zic lui Stef:" vezi cum merge Zana? tu ce astepti?" , e o scumpica!

Ralu, hai ca poate-i de la dinti!

Aa, faza naspa e ca Stef are muci si lumanari la nas in continuu si cand ma vede cu servetelul se pune in 4 labute si fuge rau

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu si cand s-or intalni ei doi si or putea sa vorbeasca, sa vezi ce o sa mai spuna "bai! ce m-ai mai chinuit tu in copilarie cu ce puteai tu sa faci si eu nu!"

Am de gand azi sau maine sa postez si eu o reteta pe bucataras - o supa de cascaval mortala! Trebuie neaparat sa-i pun poza? Ca daca da, o sa o postez mai tarziu, cand o mai fac, ca sa o si pozez.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mimo, nici o grija, inca nu vorbeste

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Chiar eram curioasa, Raluca, cum s-a adaptat Sabin in noua casa? Ca ne asteapta si pe noi experienta asta curand si am si la capitolul asta ceva emotii...
Vad ca nimeni nu raspunde la propunerea de intalnit in parc...Probabil nu vreti sa va intalniti cu noi

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput