*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (233)
Raspunsuri - Pagina 4
mihatp spune:
valentina
a, simo, felicitari lui David de reusita!
hai nicol, baga mesajele!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
Hai ca mi-am adus aminte...
Alice ,tu esti din Buzau, am inteles ca aveti acolo un bazin super misto de inot, unde se fac si cursuri de natatie cu copii. Din aprilie vreau sa o duc pe Alexia la innot si mi-ar fi mult mai lejer sa vin la Buzau decat in Bucuresti cu ea. Ma hotarasem sa incep la Bucuresti , dar m-am razgandit cand am aflat de asta, iar preturile sunt cam de 7-8 ori mai jos...stii ceva? Crea ca o sa dau o fuga zilele astea sa vad exact despre ce e vorba, conditii..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mihatp spune:
tonic
clau, imi pare rau ca merge inca rau cu dormitul. eu mi-am calcat peste toate principiile... puteti sa cititi incapatanare, si-l las sa doarma in camera cu ai mei. culmea, acolo doarme!
mai lume, desi nu-s acum pe crenguta, da' vad ca nu ma nimeresc altfel
ariel, ioana, luny, bitza, zoze, bubu (m-am uitat de nenumarate ori la Stef, e dulce rau cum povesteste!), mimo, mihaela, adriuta, gecko, nicoleta, somnorica, adriana (intra mai des!), giani
mai revin, mai
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
Stiti cum e vorba aia cu ala care rade de ce-si aduce aminte
..mi-am adus aminte ca am citit de dimineata de Ioana cum merge ea pe tricicleta copilului, da ture prin casa...daca n-am ras....mi-am si imaginat cum iti veneau genunchii pana la gura
Apropo de triciclete, nu mi-am spus parerea. La Alexia am avut una obisnuita, d-aia care zicea Clau ca se rastoarna la borduri daca nu esti atent..A mers in ea si nu prea, ea de la 1 an jumate n-a mai stat nici in carut,numai pe jos mergea. In fine, am dat-o unei vecine , dupa ce-a ars-o soarele in balcon la mama. Acum ziceam ca nu-i mai cumpar piticei, ca am de la Alexia si una d-aia motorizata, doar nu fac colectie de plastice...treaba e ca maine vine nasa Alexiei care zice ca i-a luat din Auchan(Alexiei) un avion din plastic cu roti si maner nu stiu cum....s-a pus la mintea ei ca i-a cerut avion(de cand am zburat eu cu avionul), dar presimt ca Antonia va merge in el..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mihatp spune:
Rebecca
Ioana
la +1 luna
Matei
Ana-Teodora
la -1 luna
Sarbatoritii de maine ca imediat e maine:
Tudor-Stefan
Mihai
Patrick
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Fetele, ma duc in patut sa butonez la tv...ma doare burtica si n-am chef...
Vladut se duce maine la circ, e tare incantat.
Pe Stef il mai laud inca o data ca si dupa baie si-a baut laptele si s-a culcat singur, singurel si culmea, i-am facut mai mult laptic 200 ml si l-a lins
Ptiu, ptiu sa nu-l deochi, dar sunt tare fericita ca e baiat independent
Miha, mersi! mai pun maine un filmulet haios, am ras de nu mai puteam de cum vorbea
Clodute, o sa iasa bine amnio, o sa vezi!
Nico, sa-ti traiasca baiatul , ca azi are 11 luni!
NB, va pup
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
blankar spune:
salutare!
am facut si noi vaccinul de 6 luni ,in
sfarsit!
si nu a facut febra de data asta(oare lui
de ce ii da in buca vaccinul?)
peste 1-2 luni mai luam ala de 1 an si dupa 1
luna priorixul(care e in schema obligatorie
pana la urma nu?)
Stela eu zic ca nu are nimic sa ii faci priorixul
si dupa aceea ala de 1 an
nimeni nu a luat mai haotic vaccinurile decat noi
sper sa fie ok
Naty sigur o sa fie bine,Iuli e o fata extraordinara
ne-a demonstrat-o de o mie de ori! e o luptatoare!
Vali,Butu
Clodute cu siguranta o sa fie bine,tinem pumnii!
Symo felcitari pentru David!
sa va spun si eu ca Eric nu umbla singur numai tinut
de maiini,nu stie numai unde e becul,o prietena de a
mea kinetoterapeut imi spune de doua zile ca parca Eric
e cu capul spre inainte si rasucit spre stanga in majoritatea
pozelor ce ii trimit(e din alt oras)
sincer atatea probleme am avut cu rinichii ca nici nu
am bagat de seama altceva pana acum
se pare ca trebuie sa mergem si noi la un control
din punct de vedere motric e mai puturila ca si in fund
s-a pus singur la 9 luni,dar in 4 labe are o viteza
imi fac probleme numai cand il vad pe Mufa cat de precoce e
stiu si sunt constienta ca fiecare are ritmul lui dar tot
timpul ne facem probleme pentru ceva,asta asa o sa fie de acum
incolo
pe langa masa sau scaun face pasi singur fara ajutor,eu zic
ca intr-o luna si un pic o sa mearga singur
cat despre vorbit ,noi vorbim 2 limbi in casa ,eu ungureste,
sotul romaneste,cred ca si asta il bulvereseaza
dar cand vrea ceva imi arata cu degetul si maraie pana
obtine ce vrea
nu stiu sincer daca sa imi fac probleme
eu cu rinichii vreau sa il vad o data ca e ok 100 la suta
si ca nu mai tre sa ii dau antibiotic,asta e stresul meu
principal(poate gresesc)
va pupez
Blanka,mami de Eric si15 cu Ana????
http://community.webshots.com/user/blanka75
tonic spune:
NB Bubu, felicitari inca o data pt Stefanel, si sa-l tina tot asa! Cred ca independenta vine si de la tine. Eu recunosc ca mi-e greu sa ma desprind de el, e si spatiul de asa natura, sper sa nu-i fac rau.
Miha, nu esti singurica, n-am chef deloc de rufele alea, fierul pufaie cand scoate abur si cum bb a adormit cam devreme si acum e odihnit mi-e ca se scoala de la zgomot si nu-l mai pot adormi. In plus tb sa las usa de la bucatarie deschisa sa-l aud si intra tot mirosul de la fierul de calcat la el si nu-mi place.
Banii aceia nu ti-i pot trimite intr-un cont sa nu mai bati drumul? La mine stiu ca a fost sotul, ca eu inca nu-mi revenisem cu picioarele dupa nastere, el s-a ocupat de toate hartiile si a luat toti banii (da' mi i-a dat mie).
Si zi asa, ai muncit mai mult in concediu? Pai daca ai avut timp? Da' Luca ce mai face? E bine ca e obisnuit cu bunicii, noi n-avem posibilitatea ca si ai mei si socrii sunt departe si e destul de greu. Asa a fost si la Antonia, dar acum mi se pare ca o privez pe ea de foarte multe pt ca tb sa-i fac programul lui bb. Nu am inscris-o la balet ca n-are cine s-o duca, nu mai colindam ca pe vremuri numai noi fetele, uneori sta chiar si o ora singurica la ea in camera desenand sau pictand pt ca bb doarme si la noi parchetul scartaie si ii e frica sa nu-l trezeasca...De-asta imi pare rau tare ca n-am carnet, m-as fi descurcat mai usor, chiar daca as fi fost o catastrofa in trafic, pana la urma m-as fi obisnuit, n-oi fi eu cea mai tembela!
Din toamna sper sa fie mai bine si sa ma ocup mai mult de ea, mai ales ca bb va avea o bona sau va fi la cresa daca gasim ceva OK in zona noastra.
Luny, cum mai e cu LP? I-ai mai dat lui Mufy Milumil? Ca eu tot la stadiul de proiect sunt.
I-am repetat si a doua oara urocultura, tot neg, cred ca am scapat. Acum incep tratamentul cu Fe pt anemie si sper sa fie bine.
Cris ce o face, ca ea mai intra tarziu dupa ce culca puiul, si parca si Rami la fel.
Ma duc sa-i pun si pijamaua lui bb ca se agita prea tare si l-am lasat doar in body maieu. Acum doarme profund, sper sa reusesc sa-l echipez de noapte.
DAca nu va culcati, mai revin, daca da, NB.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
mihatp spune:
tonic, nu e usor sa ai grija de nevoile diferite ale varstelor diferite. poate te impulsionezi si te hotarasti sa iei carnetul, iti da tare multa independenta si castigi o groaza de timp. asa ai fi reusit poate sa o duci pe balerina la antrenament... vezi cate argumente pro!
n-am lucrat sa ma spetesc, dar nu stiu cum au trecut zilele... stand cu Luca
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
tonic spune:
Blanka, va fi bine, vei vedea! Cu pb pe care le-a avut banuiesc ca tu ai fost cu el si la pediatru la control destul de des si cred ca ar fi observat dr ceva daca nu era bine. Si al meu a stat tarzior in fundulet sg, dar a mers repede in picioare...Fiecare cu felul lui. copiii bilingvi vorbesc de regula mai tarziu, cel putin asa am invatat eu la sc. Si vorba ta, plang pana obtin ce vor, de ce sa se streseze cu vb.
Ce face burtica?
Sper ca si celelalte randunele sunt bine, asa ca va las putin si ma mai uit si pe temele mele de franceza. Mai dau un ochi inainte de culcare.
Pupici cu lipici si somnici. Sa aveti o noapte linistita.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an