Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(102)
Raspunsuri - Pagina 8
denisamada spune:

FELICITARI ARIS!!!

Denisa-Madalina
36+
cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani 
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou 
Ayla21 spune:
Felicitari, Aris! 

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
Dodo-pui spune:

Ionica

Azi are cezariana ..nu??
Eu mi-am baut laptele impreuna cu Donu'el a mancat impreuna cu cereale iar eu cu putina paine cu unt
.
Acum sunt la
cu lapte
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
inapreda spune:
Hola tufete,
Pina ajung acasa nu prea pot recupera integral ce ati scris. Netul nu merge extraordinar la clinica si nu am timp sa ma "ocup" cum ar trebui. AM cititit ieri cite ceva pe diagonala.
Multu' Novus si Pisigri pentru info legate de alaptat. Inca nu am lapte desi il pun la sin inainte de fiecare masa. Azi ajung acasa si sper sa ne obisnuim cu REALITATEA. Nu doarme deloc noaptea, dar DELOC si vomita tot ce maninca. 
Cineva intreba de rahi: mi-am facut si eu probleme dar anestezistul mi-a spus ca procedura "in zilele noastre" e de ultima generatie si ca nu se mai pune problema de efectele secundare din trecut. Eu mi-am miscat capul "en gros" pe durata interventiei si -sa nu rideti- am cintat
cu radioul "Si daca ploaia va veni" si jur ca eram hipena la minte. Repet: e mULT, MULT mai usor/simplu decit mi-am imaginat. Inclusiv clisma de care mi-era atit de groaza: toata lumea zice ca e naspa dar nu spune numeni ce bine te simti dupa. Cea mai naspa faza mi s-a parut ca eram singura persoana persoana dezbracata intr-o incapere plina (preponderent) cu barbati imbracati cu n-spe mii de nadragi, surtzuri si halate. Cind le-am spus, anestezistul mi-a replicat: "daca ajuta, ne dezbracam toti" ![]()
Gina
37+
HAPPY!!!!!
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
georgiana310 spune:
ARIS, FELICITARI!!! Sa-ti traiasca baietelul!!!

Inapreda, ce om esti... sa pui medicii sa se dezbrace..
![]()
Ma bucur ca esti ok. PROBABIL CA BEBE se va adapta programului de acasa si a dormi - acum a iesit odihnit :)
UNDE AI NASCUT?! IN CLUJ?!
37+
Brisees
gia
inapreda spune:
Georgiana, am nascut la Bistrita, la clinica Sanovil si sint f multumita de...rezultat 
care doarme acum la mine pe burtica. Se odihneste pt circul de la noapte! ![]()
Aris, Felicitari!!! 

Hai Ionica!!! 

Gina
37+
HAPPY!!!!!
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Hola tufete, Cineva intreba de rahi: mi-am facut si eu probleme dar anestezistul mi-a spus ca procedura "in zilele noastre" e de ultima generatie si ca nu se mai pune problema de efectele secundare din trecut. Eu mi-am miscat capul "en gros" pe durata interventiei si -sa nu rideti- am cintat Gina 37+HAPPY!!!!! bebe Ian AlexandruPoze AMR |
Hello, eu intrebam de rahie!
Daca ai sti ca am cosmaruri noapte de noapte legate de aceasta problema!!!
Te pup
si iti multumesc pentru vestile grozave...Gigelica
+38
Victor-AndreiAMR 5 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21Fetelor, am si eu o intrebare. Am gasit carucior cum vroiam eu dar e maroul ala spre mov cum se poarta anul asta, cu putin albastru. Nu era deloc cu rosu, si culori deschise cu tziclame mie nu-mi plac. Are ceva daca are albastru desi am fetita? |
Si al meu va fi albastru si tot fetita este...tine mai bine si la mizerie asa ca stai linistita.Eu zic ca e bine

36+ cu
Natalia MariaVine barza!
gigelica20 spune:
Buna dimineata fetelor,

Aris

HAI IONICA

Azi sunt ok si pregatita sa vorbim
.
Ah, [b][Joanna/b], unde esti? Tu m-ai sunat la 4 dimineata?! Ca nu am mai putut dormi vreo 2 ore gandindu-ma la tine. Nu am raspuns eu la telefon caci Gabi e racit rau si s-a culcat singurel in sufragerie...unde eu am lasat telefonul. Si pana sa ajung eu la telefon el raspunsese deja...dar cine a sunat s-a speriat si a inchis. Era un numar de fix cu 0252....
Scot morcovul? Sau deja ai si nascut, profitand de garda medicului tau?
Gigelica
+38
Victor-Andrei
AMR 5 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png