Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(102)
Raspunsuri - Pagina 7
olishka spune:
FELICITARI ARIS!!!! Bebe sa fii cuminte si papacios!!! ACUm pot sa ma culc ![]()
Olga
35+
David
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Sa raspund si eu la ce am citit pe diagonala. Gaza, sa-ti setez ceva? Scuze de confuzie, eu am zis in capitolul trecut, Alex a si lasat pe pagina imaginile ca sa iti alegi care doresti sa ramana. Dodo-pui, vrei sa te ajute Alex? Ideea e ca, si fara sa faci ceva paginii poti, sa incarci poze, bine ca exista pagina. Tu esti bine? Ce face Bogdanel? Ai intrebat de sala de inot? Imi poti face rost de chitanta de abonament? Vreau sa te ajut sa il duci la inot pt recuperare, dar sa imi poti trimite chitanta sa o am la dosar. Ii plac desenele cu Shaun? Cand mai reusim sa ne sincronizam sa-ti trimit mai departe? Te pupic. ![]() Novus, e o dulce Alexandra, are o gurita atat de frumoasa. Luana seamana si la gurita pe tati, deci nici o sansa de buze groase si sexy.Shasa, daca vrei paginuta pt Florin si Teodor poti avea separat. E draguta pagina ta, sa nu mai spun ca m-au innebunit zulufii din poze. Poate poate macar zulufi sa aiba fi-mea, cand ii creste si ei parul ![]() Pisik06 iti poate pune Alex background si scris, dar poti incarca pozele si fara, si sa puna dupa aceea, sau daca vrei iti poate pune pozele din albumul tau, numai sa ne dai permisiunea. Pe mine va bazati mai putin acum, daca Alex s-a oferit. Shasa, curea,olishka ce va tot plangeti, tu mama, ca singure nu ramaneti. Pai mamicile vin din urma. Uite, io par exemple, la discuytiile de contractii si nascare nu ma mai bag neintrebata ca nu am despre ce simptome sa mai schimb pareri, dar sunt aici cat am timp. Deci nu ramane forumul parasit, stati linistite. ![]() Joanna, nu-i bai ca ai lista de prieteni, daca asa vrusi tu. ![]() Gigelica, ce sa-i fac mami sarpelui? Unde sa il pun? Ca background? O sa-ti sclipiceasca ochii cand deschizi pagina, dar daca vrei, testeam. Fetelor, am si eu o intrebare. Am gasit carucior cum vroiam eu dar e maroul ala spre mov cum se poarta anul asta, cu putin albastru. Nu era deloc cu rosu, si culori deschise cu tziclame mie nu-mi plac. Are ceva daca are albastru desi am fetita? Mie imi place ca nu-i nici negru sau bleomarin, si nici culori deschise, ca la poluarea noastra nu am sa stiu cum sa-l spal toata ziua. Am vazut la voi in poze care aveti fetite mult roz, si stiu ca asa e moda, la fetite roz-roz-roz, si la baieti bleo. Noi nici la Clau nu folosim exclusiv bleo, el chiar in imbracaminte poarta mult verde, kaki, maro, si crem, albastru destul de putin. Nu o sa o imbrac pe Luana exclusiv ca o bomboana roz. _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
MONICA sa le iau pe rand
Multumesc de "oferta" pag. pt. Florin si Theodor dar ar insemna sa nu ma mai misc de la calc ci sa stau sa tot incarc poze...si chiar nu am cum. Deocamdata este ok asa. I-am pus impreuna...doar sunt trei iezi cucuieti nu?
Cat despre zulufi...sper sa aiba Luana ca astfel va veti bucura de ei mai mult decat mine. Eu acum doar in poze....ca vara ne tundem aproape zero...deci...
Pai cum sa nu ne plangem ca ramanem singurele?........Deja ziua mai suntem doar cateva care scriem in mod constant iar noaptea si mai putine
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 37+
shasa spune:
| citat din mesajul lui anamariame Buna seara, tufete! Tensiune maxima pe aici, toata lumea asteapta vesti de la Aris, nu? Mai pregatesc si eu niste majorete, poate, poate vine si vestea cea mare: ![]() Aris![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu am avut o zi proasta tare, am plans toata ziua fara motiv...si am ascultat muzica de inima albastra...S-or fi bagat hormonii in fata, oare? ![]() Ana-Maria 35+AMR 5 saptamani |
SIGUR SIGUR sunt hormonii (bata-i vina) ca si la mine isi fac de cap cand mi-e lumea mai draga ma apuca jelitul

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 37+
olishka spune:
Shasa ma bag si eu in grupul de jelitoare ![]()
Scot agitate pentru Ionica 

. Pana ma trezesc eu...cu siguranta naste.
Olga
35+
David
shasa spune:
Din pacate in seara asta nu mai pot sta ca trebuie sa eliberez pc. pt tati care are treaba. Dar sper sa va incant cu prezenta maine noapte![]()
OLISHKA poate te prind si maine seara la o discutie daca nu vei avea somn. Ce zici????? Te bagi?
Pupici si noapte buna!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 37+
olishka spune:
| citat din mesajul lui shasa Din pacate in seara asta nu mai pot sta ca trebuie sa eliberez pc. pt tati care are treaba. Dar sper sa va incant cu prezenta maine noapte OLISHKA poate te prind si maine seara la o discutie daca nu vei avea somn. Ce zici????? Te bagi? Pupici si noapte buna! ![]() Florin 18.05.2002 Teodor 01.03.2005 BB3 - Petru - 37+ |
Shasa maine sigur ma gasesti aici la ore tarzii. Numai bine ajung de la StanUp Comedy si o sa intru sa vad ce s-a mai intamplat. Noapte buna

Olga
35+
David
cris_tinaus spune:
| citat din mesajul lui shasa Mesaj de la ARIS: " GATA AM NASCUT UN BAIAT PERFECT. VA MULTUMESC MULT TUTUROR. MULTI PUPICI" Florin 18.05.2002 Teodor 01.03.2005 BB3 - Petru - 37+ |
Uite ca azi m-am facut si eu pupaza...bufnita mai repede ca-s cam singurica

FELICITARI ARIS

Cristina 41+ si
Anahttp://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
azi noapte am dormit
si-i tare bine.

Aris

felicitari sa-ti fie sanatos flacaul.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
poohy spune:
Felicitari Aris pentru bebe!!!!
| citat din mesajul lui olishka AApropo, sosetutele si manusitile nu e chiar indicat sa le pui in masina nu? |
Eu le pun intr-o plasuta ca sa nu se blocheze (de fapt e o plasa speciala cu care a venit masina de spalat)
La cat e de spalat pentru un copil, masina asta e foarte buna...
Anca
36+
& Manu
02.06.2007 www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Nu stiu, dar eu le-am bagat si pe ele |
Si eu am bagat si shosetutzele!
A! E gata cafeluta!

Denisa-Madalina
36+
cu Adela-MarisaAMR 4 saptamani

Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Luana seamana si la gurita pe tati, deci nici o sansa de buze groase si sexy.