Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(102)
Raspunsuri - Pagina 9
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 Buna seara TUFETELOR! Am intrat doar sa va salut si sa pun un link cu pozele bebe-ului meu. Care a facut deja 3 saptamani... http://picasaweb.google.ro/goodzilla2006/Calin# Gina mami de CALIN NICHOLAS |
Gina tare frumos bb Calin, si ce dulce e cand face nani

36+ cu
Natalia MariaVine barza!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui shasa Mesaj de la ARIS: GATA AM NASCUT UN BAIAT PERFECT. VA MULTUMESC MULT TUTUROR. MULTI PUPICI |
Felicitari mami!!!!!!!!!Bine ai venit bb de Aris !!!

36+ cu
Natalia MariaVine barza!
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
SIGUR SIGUR sunt hormonii (bata-i vina) ca si la mine isi fac de cap cand mi-e lumea mai draga ma apuca jelitul ![]() |
Fetele ma alatur si eu grupului
36+ cu
Natalia MariaVine barza!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui inapreda Cea mai naspa faza mi s-a parut ca eram singura persoana persoana dezbracata intr-o incapere plina (preponderent) cu barbati imbracati cu n-spe mii de nadragi, surtzuri si halate. Cind le-am spus, anestezistul mi-a replicat: "daca ajuta, ne dezbracam toti" |

suuuper tare si tu ce le-ai zis eu am intrebat de rahi, merci mult de raspuns si incurajare
,refacere rapida
36+ cu
Natalia MariaVine barza!
georgiana310 spune:
Si eu!
Din toata sarcina, azi e prima zi in care mi-am luat liber!!! Abia am reusit sa ma misc de dimineata... Abia am facut dus, m-am imbracat, m-am machiat, CULMEA!!! mi-am facut si unghiile si cu 3 minute inainte sa ies pe usa am zis: eu nu mai pot!!! Azi nu ma duc la munca.
Si - nu m-am dus! Am anuntat pe mess ca sunt prea gravida azi si gata!
Sper sa imi revin la sentimente mai bune si la stari si mai bune.
Uneori am impresia ca dintotdeauna am avut burtica. Cand ma mai uit la poze mi se pare ca eram extrem de slaba (desi nu am fost niciodata "extrema"!!!) Ce vremuri...
37+
Brisees
gia
alina.n spune:
Joana a nascut????
gia rahi se face pentru cezariana e o injectie in coloana care te amorteste de la brau in jos pentru cateva ore
36+ cu
Natalia Maria
Vine barza!
alina.n spune:
Pentru Ionica si cine mai naste azi pregatim agitatele:

Hai Ionica,nastere usoara!!!!!

36+ cu
Natalia Maria
Vine barza!
gigelica20 spune:
Alina,Gia, ma simt exclusa! Vreau si eu cu voi 
Si am asa un chef de vorba
...
Unde sunt fetele astea? E cazul sa scoatem cafelutzele???

Gigelica
+38
Victor-Andrei
AMR 5 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
Gina2008 spune:
Hello again fetele!
ARIS felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si sa ai laptic 
Multumesc pentru aprecierile bebeului meu. Mi-a crescut inima de 1000 de ori
!!!!!
Gina mami de
CALIN NICHOLAS