Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(102)
Raspunsuri - Pagina 18
curea spune:
Multumesc gigelica este super daca este comod pt alaptat. Simina kid la ce pret era scaunul/ balansoarul / fotoliu pe care l=ai vazut la vitantis? Eu inca mai caut pe net dar sunt f scumpe. In fotoliu de la ikea nu stiu daca este comod pt alaptat eu l=-am probat gravida fiind si imi era un pic greu sa ma ridic de pe el..poate din cauza burtii. Am mai gasit unul sper ca moderatorii imi vor ingadui sa mai adaug un lik si promit ca ma potolesc. http://www.clubafaceri.ro/director/stand/14904/74428/Scaune+balansoar+cu+contra+taburet+tapitat.html
asta este mai ieftin, eu as vrea totusi balansoar ma gandeam ca poate gasesc doar din lemn si ii fac eu huse...
lysbeth spune:
dyanna, eu fac baie zilnic. \ma calmeaza, ma doare mai putin spatele si imi mai trec nervii pe tati. In plus dak ai contractii dese le mai diminueaza in intensitate si frecventa
37+
Damian Codrut Andrei
AMR 3 saptamani
Raaluca spune:
GIGELICA, am priceput cum e cu 100% platit!!!![]()
Bravo tie ca ai reusit sa-i convingi sa faca asta!
Si eu ma gandisem la un moment dat la acest concediu, mai ales ca la locul meu de munca era vorba de risc biologic, dar am renuntat. Pe urma, mi-a prins bine cat am fost in activitate. Mai facem si eu miscare.
In legatura cu fotoliul cred ca poti sa-l cumperi doar pe el, fara taburet. Mai ieftine eu nu am vazut si sa stii ca m-am tot uitat de cand am ramas insarcinata. Mamica Evei (finutza mea) mi l-a laudat foarte mult asa ca eu votez pentru el. (220 RON mi se pare rezonabil comparabil cu altele)
Cred ca poti sa alaptezi si pe canapea sau fotoliu. Avantajul era ca te mai poti leagana putin ![]()
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Si colac peste pupaza... mi-a aparut si un hemoroid, de dimineata pana acum, a crescut ca Fat Frumos! Ma doare in fund!!! ![]() ![]() ![]() |
Stai cu fundu' in lighean cu apa calduta 10-15 min ca sa-ti atenueze durerea

36+ cu
Natalia MariaVine barza!
florinela79 spune:
| citat din mesajul lui silvia4 Salutare dragele mele! Imi pare rau ca nu mai pot tine pasul cu voi! Imi ocupa mult timp buburuza mea, plus ca nu ma simt nici prea bine..M-am procopsit cu o nenerocita de mastita la sanul stang si am trecut prin chinuri ingrozitoare!Am facut febra mare, am avut frisoane si dureri crunte la san! Am mers la spital si m-a ajutat javascript:insertsmilie(' ');o asistenta sa golesc sanul si acum fac tratament cu antibiotic. Inca nu mi-a trecut, cand mulg iese puroi din san . Sper in cateva zile sa scap. Sa aveti mare grija ca dupa fiecare alaptat sa goliti bine sanul! Mastita se poate face in primele 6 saptamani de alaptare.Felicitari fetelor care au nascut zilele astea: IlesClara, Malata, Doranna,Inapreda,Adee, Chatonel si Aris! Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi, sa va refaceti rapid si sa depasiti orice problema cu usurinta! Imi pare rau ca nu am putut fi langa fiecare din voi sa va sustin atunci cand a fost momentul! Sper sa primiti gandurile mele bune, chiar daca cu intarziere! Fetelor, Aris a nascut pe 25 sau pe 26? am vazut ca mesajul in care se anunta ca a nascut a fost trimis la 00:14 parca. Sunt curioasa pt ca 25 era data in care voiam eu sa nasc, si Aris avea acelasi UM cu mine. Ar fi o coincidenta placuta. Va pup si o sa incerc sa va citesc si sa scriu mai des! ![]() Hai Ionica!![]() ![]() Am pus si eu pozici cu buburuza mea! Sunt si pe picasa si la semnatura! ![]() Silvia - mami fericita de Amalia http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria# |
Si eu am facut masita tot la stangul, e cumplit...m-a ajutat enorm pompa tip seringa de la Chico, desfunda canalul (doare de te p...pe tine cand tragi dar desfunda) si mulgi cu pompa electrica din 3 in 3 ore. Pe partea unde e sanul tare si infectat, comprese cu apa rece, rivanol si seara da cu diclofenac (asa mi-a zis medicul).
Eu am facut depresie pe seama asta..cumplit...
Aris, felicitari, te pupam proaspata mamica pe tine si pui.
Mami de Victor Cristian

Florinela
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Raaluca DYANA sigur ca ai voie sa faci baie. Ba chiar e indicat daca te apuca contractiile sa faci bai calde. Mai putin indicate sunt dupa nastere ca e vorba de cusatura, rana care trebuie sa se cicatrizeze. |
No... depinde... Eu de exemplu nu mai am voie la baie in cada (doar dush) de pe vremea placentei jos inserate si a OI al colului deskis.
I-am zis motanului ca toata lumea jinduieste la fotoliul MEU Poang din Ikea si l-am convins. A zis ca se duce sa mi-l ia. Ma rog, pana in we, tot nu se duce el, ca nu are timp, dar e important ca a disparut "daca".
Gigelik, incerca si tu varianta asta. Poate mere! 
Denisa-Madalina
36+
cu Adela-MarisaAMR 4 saptamani

Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Hola tufete, Pina ajung acasa nu prea pot recupera integral ce ati scris. Netul nu merge extraordinar la clinica si nu am timp sa ma "ocup" cum ar trebui. AM cititit ieri cite ceva pe diagonala. Multu' Novus si Pisigri pentru info legate de alaptat. Inca nu am lapte desi il pun la sin inainte de fiecare masa. Azi ajung acasa si sper sa ne obisnuim cu REALITATEA. Nu doarme deloc noaptea, dar DELOC si vomita tot ce maninca. ![]() Cineva intreba de rahi: mi-am facut si eu probleme dar anestezistul mi-a spus ca procedura "in zilele noastre" e de ultima generatie si ca nu se mai pune problema de efectele secundare din trecut. Eu mi-am miscat capul "en gros" pe durata interventiei si -sa nu rideti- am cintat Gina 37+HAPPY!!!!! bebe Ian AlexandruPoze AMR |
Ma bucur ca esti bine si sa ai mult laptic !!!! nu te lasa ca vine el !!!

Despre faza cu dezbracatul si pe mine m-a socat cand i-am vazut pe toti ''infoliati'' si sterilizati si eu defilam in fundul gol !!!
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
florinela79 spune:
de balansoar ziceam in ultimza parte a mesajului...scuze..cu un tst cu una mulg
Florinela
alina.n spune:
| citat din mesajul lui silvia4 Am pus si eu pozici cu buburuza mea! Sunt si pe picasa si la semnatura! |
Cred ca Aris a nascut pe 25, imi pare rau ca ai pb cu sanii
cand ma gandesc ce ne-o astepta si pe noi..Am vazut pozele si m-am topit ce frumoasa e printesa si ce dulce e ea cum doarme cu mami in pat.

36+ cu
Natalia MariaVine barza!
novus spune:
| citat din mesajul lui alina.n Eu azi am papat margarina cu miere si acum laptic ,nu stiu la pranz ce sa fac ca nu am fost la cumparaturi nu prea am de unde alege in frigider gia , nu ii poti rezolva de acasa cu ceea ce tre sa faci la birou...pt doua ore sa mai bati drumul pana acolo ![]() 36+ cu Natalia MariaVine barza! ![]() |
Nu mai manca margarina ca e plastic curat 100% e-uri ,mananca unt sau ce vrei tu !!!!

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

');o asistenta sa golesc sanul si acum fac tratament cu antibiotic. Inca nu mi-a trecut, cand mulg iese puroi din san
. Sper in cateva zile sa scap. Sa aveti mare grija ca dupa fiecare alaptat sa goliti bine sanul! Mastita se poate face in primele 6 saptamani de alaptare.