Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(102)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns curea spune:

eu sunt dispusa la orice modificare in garsoniera numai sa fie de acord si taticul, noi canapeaua o folosim drept pat, deci ar mai fi un mod de alaptare f relaxant... Am inceput sa visez...
Daca mamica care a folosit fotoliu a zis ca este super alaptand asa... atunci este ok. Ma gandesc ca in primele zile nu voi putea sa stau in balansoar din cauza taieturii.... tot in pat pe o parte cred ca voi alapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

DENISAMADA,in cazul tau ai dreptate cu baia!

DYANA nu a zis ca ar avea vreo problema iar la cursurile de gimnastica prenatala ti se spune cam ce sa faci atunci cand incep contractiile si una dintre indicatii e sa faci bai calde (nu reci, nu fierbinti!)
Sigur, daca nu exista contraindicatii.

FLORINELA79, fotoliul despre care se tot vorbeste incape intr-o garsoniera! In garsoniera de care vb eu nu exista masa de infasat iar aceasta operatiune sa desfasura pe pat (mamica fiind tot dupa o cezariana). Fiecare cu preferintele lui
Daca iti este mai comod sa alaptezi pe pat e ok! Inca nu stiu cum este dar personal as opta pentru un fotoliu, canapea, balansoar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mie cel mai comoda mi s-a parut pozitia de alaptat intinsa in pat. si asa am alaptat 1 an.
la inceput nu puteam sa stau in fund de la cusatura. apoi ma durea spatele daca stateam in fund si alaptam, ca zmeul era de categorie supergrea.

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

CUREA, la statul in fotoliu m-am gandit si eu ca o sa fie mai greu dar ...
o sa razi!!! am gasit un colac pe care o sa-l umflu si sa-l pun pe fotoliu. Poate ai si tu unul pe acasa ...
Daca nu, exista de cumparat la farmacie colac medicinal (care e mult mai mic si mai simpatic decat unul din ala de plaja)

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

FELICITARI ARIS !!!!!!!!!!!!!

AYLA, multumim de complimente si de ajutor !!!

CUREA, intr-adevar balansoarul e foarte util la alaptat pt ca pozitia sezand in scaun e cea mai recomandata pt alaptare !!!eu stau in pat in fund si asa alaptez !
pacat ca in Deva nu avem Ikea ca tare imi cumparam si eu unul

FLORINELA, masa de infasat mi se pare inutila si eu am avut cazariana dar schimb bebelina in patul mare si e super comod
Si eu auzeam ca ai nevoie de ajutor mult dupa cezariana cu ridicatul bebelui si aplecatul la pus in patut dar eu nu am avut nevoie deloc de ajutor ( si nu m-am fortat deloc !)

MARIA_K, ce mai faci ???????????????? nu mai dai nici un semn ?!!! ti-am admirat printesa dar te asteptam si pe tine live !!!

PLICI,
Pai tocmai voi veteranele sa nu mai dati nici un semn ???

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Eu azi am papat margarina cu miere si acum laptic ,nu stiu la pranz ce sa fac ca nu am fost la cumparaturi nu prea am de unde alege in frigider.
gia , nu ii poti rezolva de acasa cu ceea ce tre sa faci la birou...pt doua ore sa mai bati drumul pana acolo

36+ cu Natalia Maria
Vine barza!

Nu mai manca margarina ca e plastic curat 100% e-uri ,mananca unt sau ce vrei tu !!!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

merci de sfat o sa-mi iau unt data viitoare

36+ cu Natalia Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

M_monique si eu ma gandesc ca este comod in pat, insa noaptea buimaca cum ma trezesc imi va fi lene sa il mai pun in patutul lui dupa ce termina de supt asa ca il voi obisnui si pe el si pe noi sa dormim in acelasi pat, fapt pt care intr=o garsoniera este cam mult. De aceea ma gandesc la balansoar/ fotoliu. Dupa ce termin alaptattul chiar daca mai plange il mai tin un pic si apoi il pun in patut. Sper sa mearga faza asta nu as vrea sa ma obisnuiesc si eu si bebe sa dormim in acelasi patut. Raluca multumesc pt sfat imi vo cumpara de la farmacie un colac medicinal,nu am in casa decat mingea aceea medicinala pt travaliu dar nu as putea sa o pun in balansoar
Novus studiaza bine , ma uit si eu acum la ikeea cred ca se poate sa ti-l aduca acasa la deva....ma uit si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am fost si la cumparaturi. Sa vedeti ce am patit: am vazut o punga de covrigei vanilati si mi s-a facut asa de pofta incat am inceput sa tremur si m-au luat si caldurile. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Bineinteles ca am desfacut-o si am mancat-o in hipermarket. "M-a prins" si un supraveghetor. Scria peste tot ca nu ai voie sa mananci...Dar a fost f dragut si m-a inteles. Mi se facuse o rusine...Bineinteles ca aveam de gand sa o platesc, dar m-a dus la casa sa o platesc atunci...Si nu stiu ce am, ca de obicei nu cumpar dulciuri dar acum m-am scapat si as fi luat tot raionul de dulciuri. Am luat cozonac, jeleuri, covrigei, dropsuri si ma apuca tremuratu numai cand ma gandesc la ele. Am gonit ca nebuna pana acasa ca sa mananc mai repede din ele

Nu am reusit sa-mi iau tensiunea (nu aveau asa "serviciu" la farmacie) si ma simt in continuare f ametita. Diseara avem si program de iesit in lume, mergem la StandUp Comedy. Sper sa-mi revin pana atunci.

Va

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol Nou

Am deschis cap nou de acum ca ma bag la somn putin (cere mazarica).Simina

PS: sunt cu stomacul ghem ca trebuie sa nasca vecinica mea Zaizac..si astept vestea cea mare

Mergi la inceput

Olishka nu ai pe nimeni vecini/ cunostinte care sa aiba un aparat de masurat tensiunea? Si eu azi am avut pofta de ceva dulce ... o fi de la sarcina....

Mergi la inceput