Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(102)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

FELICITARI ARIS!!!!

Am vazut ca tot vorbiti de fotolii de alaptat si ma bag si eu.

Va propun unul extrem de folositor si ieftin. Mentionez ca este testat intr-o garsoniera mica, pe un bebelus tare simpatic care, desi nu mai este un bebelus, inca mai este alaptat in acel fotoliu E vorba de finutza mea.

http://adrabell.blogspot.com/2009/02/apolodor-si-fursecul-zambitor.html

http://adrabell.blogspot.com/2008/04/paparazzi.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui curea

Silvia felicitari pentru buburuza tare frumusica este. Multumim pt sfat sa fim f atente la alptat, sa golim sanii pentru a nu face mastita. Am retinut. Mamicilor acum in timp ce eram in bucatarie mi-a trasnit prin minte urmatoarea faza voi v-ati gandit cum veti alapta puiutii vostri sau mamicilor aveti un loc anume unde ii alaptati? Ma gandeam la un balansoar pt mine in timp ce alaptez sa stau comod, dar daca voi naste normal cred ca in primele zile nu voi putea beneficia de balansoar din cauza taieturii. La noi mai este o problema stam in garsoniera si suntem limitati de spatiu dar parca tot imi surade ideea unui balansoar. Voi ce parere aveti? Astept parerile voastre si pro si contra nu ma supar.
Cristina

Tati nu vrea sa imi cumpere si mie balansoar!!!

I-am zis ca asta vreau ca si cadou de ...nastere, dar nu vrea, ca cica nu avem unde sa il punem...e prea putin spatiu.

Asa ca...il voi alapta pe canapea.

Vreau si io balansoar

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR 4 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Si eu vreau balansoar , si mi-a promis sotul ca-mi ia. Am vazut unul in Vitantis, era excat ca scaunul numai ca avea palpi in loc de pic, asa ca nu ocupa spatiu

6+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca
GIGELICA cum adica concediu de risc maternal platit 100%...????
N-am mai auzit asta in viata mea!!! Concediul de risc maternal e tot un fel de concediu medical (126 de zile ca si la cel pre si post natal, parca) platit cu 75% din net. La cel maternal e 85% din brut.
Singurele concedii medicale platite 100% sunt pentru anumite boli (profesionale, TBC, SIDA...)
Stai, nu te supara!!! Stiu ca la tine e sarcina cu risc dar nu stiam ca si FIV se incadreaza la medical 100% platit...

Zi-mi si mie, plz, ce fel de concediu ti-ai luat tu platit 100%.

39+

Pai ai perfecta dreptate, numai ca povestea e urmatoarea: compania intra intr-un mare impas datorat unor investitii neinspirate dublate de inceperea crizei ce afecteaza acum si Romania.
Ce solutie gasesc sefii? Reducerea costurilor prin concedieri de personal. De la peste 250 angajati, acum nu cred ca mai sunt 80.
Au concediat pe rand, ca sa nu fie obligati la plati compensatorii. Si...gravidelor li s-a "sugerat" sa intre in concediu de risc sau pre-natal unde era cazul. Cum eu eram departe de termen solutia era...concediu de risc. Numai ca...nu ma avantaja financiar. Si le-am explicat domnilor ca imi cunosc drepturile si mi se pare nepotrivita abordarea, mai ales ca pe parcursul celor 3 ani si jumatate de activitate in cadrul firmei am dovedit ca sunt mai mult decat trup si suflet pentru principiile ei. Pentru ca stiam prea multe despre drepturile legale, despre legile favorabile ( am si studii juridice...printre altele) au decis ca in cazul meu abordarea trebuie sa fie una...diferita.
Asa ca au venit cu propunerea ca ei sa imi faca dosarul de risc, sa primesc 75% conform legii si 25% bonus trecut pe cartea de munca...ca sa fie ok la calcularea celor 85% pentru concediul de crestere copil.

Ai inteles?

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mai fetelor, oare avem voie sa facem baita???? ca eu am o placere nebuna sa fac baitaaaaaaaaaa; ma relaxeaazaaaaaaaaaaaa. as face si de 10 ori pe zi, dar incerc sa nu stau prea mult; de cand stau in casa mi se pare ca transpir mai mult, ma schimb si de 2-3 ori pe zi, plus ca-mi transpira labutele de la maini si picioare in ultima vreme, cred ca tot de la statul asta aiurea. voi mai faceti baita??????? oare e cazul sa ma potolesc????

diana 37+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Poti face dush, nu baie in cada, cu apa potrivit de calda, nu fierbinte.

Daca ai contractii dureroase...incearca sa faci dush o data la 2 zile.

In rest...

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mai fetelor, oare avem voie sa facem baita???? ca eu am o placere nebuna sa fac baitaaaaaaaaaa; ma relaxeaazaaaaaaaaaaaa. as face si de 10 ori pe zi, dar incerc sa nu stau prea mult; de cand stau in casa mi se pare ca transpir mai mult, ma schimb si de 2-3 ori pe zi, plus ca-mi transpira labutele de la maini si picioare in ultima vreme, cred ca tot de la statul asta aiurea. voi mai faceti baita??????? oare e cazul sa ma potolesc????

diana 37+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

poti sa faci baie, dar sa nu fie fierbinte sau prea rece.
o baie calduta chiar calmeaza contractiile.

cu transpitaria o sa mai ai de furca si in perioada lauziei

37+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

FELICITARI ARIS!!!!

Am vazut ca tot vorbiti de fotolii de alaptat si ma bag si eu.

Va propun unul extrem de folositor si ieftin. Mentionez ca este testat intr-o garsoniera mica, pe un bebelus tare simpatic care, desi nu mai este un bebelus, inca mai este alaptat in acel fotoliu E vorba de finutza mea.

http://adrabell.blogspot.com/2009/02/apolodor-si-fursecul-zambitor.html

http://adrabell.blogspot.com/2008/04/paparazzi.html

Pai asta e cel de la ikea...cel ieftin

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

hei salutare gagici

pai acum cand vad cate majorete am avut eu pe aici am inteles de ce am nascut atat de ushorinca nu imi vine sa cred ca am nascut
eu sunt f bine si bb la fel. s-a nascut la 3070gr, 49 de cm la fix 40 de sapt.
va multumesc mult pt toate gandurile bune

39+
poze

AMR 1 de zile

Sa-ti traiasca baiatul daraguta, sa se faca mare si frumos ca mami, sa va umple viata de bucurie!!

6+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

DYANA sigur ca ai voie sa faci baie. Ba chiar e indicat daca te apuca contractiile sa faci bai calde.
Mai putin indicate sunt dupa nastere ca e vorba de cusatura, rana care trebuie sa se cicatrizeze.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna fetele, am avut o noapte agitata si o zi la fel, ma scoate din sarite faptul ca nu este medicul meu in localitate, stau foarte cuminte de frica sa nu-i vina vre-o ideee lui bebe si sa nasc cu cine se nimereste..ca doar suntem renumiti la galati de tampenii si copii cu oase rupte.offffff Urata noapte si foarte stresanta, acum m-am mai linistit , am vb cu dr meu pe mobil si cica vine in seara asta in localitate si luni dim la prima ora ma opereaza ca de luni isi reia activitatea la servici.
diana 27 eu am facut baitza saptamanal, asa la 4-5 zile stau in cada cat vreau si ma relaxez, in restt zilnic dusuri ca nu are cina sa ma scoata din cada , ca eu daca ma culc acolo si nu e sotul acasa sa ma ridice acolo raman, dar imi placeeeeee, sper sa nu fac ceva rau.Va pupic

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Curea, in catalogul de pe net a lu' ikea, uita-te la pag 58-59.
Cel mai ieftin e 125 ron, cel mai scump 540 ron...si mai trebuie sa iei si taburetul ptr picioare...care e 100 ron.

Mi se par f dragute cele de 220 ron si de 315 ron.

Yup, Poang ala mi-a placut si mie. Cu taburetul aferent.

Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput