Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui curea
Mamicilor acum in timp ce eram in bucatarie mi-a trasnit prin minte urmatoarea faza voi v-ati gandit cum veti alapta puiutii vostri sau mamicilor aveti un loc anume unde ii alaptati? Ma gandeam la un balansoar pt mine in timp ce alaptez sa stau comod, dar daca voi naste normal cred ca in primele zile nu voi putea beneficia de balansoar din cauza taieturii. La noi mai este o problema stam in garsoniera si suntem limitati de spatiu dar parca tot imi surade ideea unui balansoar. Voi ce parere aveti? Astept parerile voastre si pro si contra nu ma supar.

Tati nu vrea sa imi cumpere si mie balansoar!!!

I-am zis ca asta vreau ca si cadou de ...nastere, dar nu vrea, ca cica nu avem unde sa il punem...e prea putin spatiu.

Asa ca...il voi alapta pe canapea.

Vreau si io balansoar

Si eu am okit un soi de fotoliu-balansoar, pe care ma vad eu alaptand. S-a aprobat de principiu, dar doar dupa ce in we revolutionam apartamentul (mutam mobila, rearanjam) si vedem daca reusim sa ii facem loc in camera noastra. Eu sper ca da... ca sunt motivata.

Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Gigelika uite aici scuze sper sa nu supar vre=un moderator http://www.babycomfort.ro/top-alaptare ce balasoar ai vazut la ikea? poate este mai ieftin decat asta , eu mai vazusem unul la kika dar in pliant nu apare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
Pai ai pus link cu cos produse....gol.

Mai da odata link...cel corect, te rooog!

Eu am pus ochii pe un balansoar superb de la IKEA...dar nu stiu cum sa il conving pe tati.

Cred ca e celasi cu "al meu". Tot la Ikea!

Pai nici nu prea avea cum sa mearga linkul... in cos, fiecare cu cosul lui, nu? Al meu e gol...

Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Ziua buna tufete!
Intram la raport 2 in 1!Maine facem 41
Aris sa iti triasca fecioru, refacere rapida, bb sanatos si papacios.Sa ne spui si noua cum il cheama, asteptam poze..
Monica am vazut pozele, vrem si cu Luana, mersi de grija
Gigilica stai linistita ca daca sunt de nascare anunt..tre sa scoti doar morcovu.
Azi am o stare naspa rau.....nu mai stiu ce am citit si nici prea vorbareata nu sunt..macar ca azi e ultima zi pe forum pana revin acasa..nu iau laptopul cu mine...da poate recuperez la noapte ca nu cred ca pot dormi

40+

ca sa alungam stare naspa si pt burtica.

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR 4 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui curea

Gigelika uite aici scuze sper sa nu supar vre=un moderator http://www.babycomfort.ro/top-alaptare ce balasoar ai vazut la ikea? poate este mai ieftin decat asta , eu mai vazusem unul la kika dar in pliant nu apare....

Aoleu, ce scumpe sunt!!! La ikea sunt mai ieftine...dar nu atat de...performante. Ma uit acum pe catalog si iti spun.

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Scuze fetelor pentru linkul gresit... am sunat si la kika dar are acelasi pret dar nu mai stiu daca este acelasi ca cel de pe linkul ala. Te sa stam comod cand alaptam si cu spatele mai drept. LA ikea am probabt si eu fotoliile alea dar am zis ca trebuie cu perna la spate ca stai prea pe spate... asta este parerea mea. Ma gandesc ca si cand plange bebe micut fiind il putem tine in brate si stam in balansoar... eu pana acum am gasit utila prezenta lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Ziua buna tufete!
Intram la raport 2 in 1!Maine facem 41
Aris sa iti triasca fecioru, refacere rapida, bb sanatos si papacios.Sa ne spui si noua cum il cheama, asteptam poze..
Monica am vazut pozele, vrem si cu Luana, mersi de grija
Gigilica stai linistita ca daca sunt de nascare anunt..tre sa scoti doar morcovu.
Azi am o stare naspa rau.....nu mai stiu ce am citit si nici prea vorbareata nu sunt..macar ca azi e ultima zi pe forum pana revin acasa..nu iau laptopul cu mine...da poate recuperez la noapte ca nu cred ca pot dormi

40+

ca sa alungam stare naspa si pt burtica.

AMR 4 zile

Gigilica multam, esti o dulce....
Incepe sa mi treaca...acu ma apuca frica

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Salutare la toata lumea!

Am reusit sa parcurg in graba ce s-a mai scris.

IONICA

Tinem pumnii!

GINA,sa-ti traiasca CALIN! E o frumusete de ghiocel!

Am vrut sa scriu mai multe dar am uitat. Revin dupa ce mai citesc

Roxana aproape toate fetele au probleme cu picioarele umflate. Straduieste-te sa bei cat mai multe lichide (apa plata, ceai, compot).
De dorit peste 2l/zi.

GIGELICA cum adica concediu de risc maternal platit 100%...????
N-am mai auzit asta in viata mea!!! Concediul de risc maternal e tot un fel de concediu medical (126 de zile ca si la cel pre si post natal, parca) platit cu 75% din net. La cel maternal e 85% din brut.
Singurele concedii medicale platite 100% sunt pentru anumite boli (profesionale, TBC, SIDA...)
Stai, nu te supara!!! Stiu ca la tine e sarcina cu risc dar nu stiam ca si FIV se incadreaza la medical 100% platit...

Zi-mi si mie, plz, ce fel de concediu ti-ai luat tu platit 100%.

39+

Mergi la inceput

Curea, in catalogul de pe net a lu' ikea, uita-te la pag 58-59.
Cel mai ieftin e 125 ron, cel mai scump 540 ron...si mai trebuie sa iei si taburetul ptr picioare...care e 100 ron.

Mi se par f dragute cele de 220 ron si de 315 ron.

Am pus-o pe prietena mea sa ii sugereze lui tati cat sunt eu in spital ca...ar fi un cadou f inspirat pentru mine.

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mai fetelor, oare avem voie sa facem baita???? ca eu am o placere nebuna sa fac baitaaaaaaaaaa; ma relaxeaazaaaaaaaaaaaa. as face si de 10 ori pe zi, dar incerc sa nu stau prea mult; de cand stau in casa mi se pare ca transpir mai mult, ma schimb si de 2-3 ori pe zi, plus ca-mi transpira labutele de la maini si picioare in ultima vreme, cred ca tot de la statul asta aiurea. voi mai faceti baita??????? oare e cazul sa ma potolesc????

diana 37+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput