Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi!
Mada ce faci? cum a fost ieri la eco? ce face ghiocelul?
Magdita pup gravida , o sa ai un week-end minunat, si iti tin pumni sa ne aduci vesti bune luni de la doctor
Felix ma bucur ca esti bine. Eu sunt bine,am de vreo doua zile asa dureri de spate, uneori le simt destul de tare,uneori este parca o amorteala asa, plus mici dureri de ovare,mai ales cel drept cu care ovulez de obicei,uneori doare, alteori doar inteapa....si parca sunt si putin de tot inflamate .... Eu asa mici dureri si intepaturi de ovare, mai ales dreptul am mai avut, sincer nu stiu de ce, la fiecare eco aratau f bine ovarele, fara chisturi.... De obicei dupa ovulatie ramain asa cu jenele astea mici.Sper sa fie de la ce imi doresc eu Azi e z21, deci mai am de asteptat
Csana imi pare rau sa aud povestea ta, dar asa cum fetele ne-au demonstrat aici minuni exista si sigur va veni si la tine copilasul. Referitor la spermograma sunt fete, cum e Felix, cu rezultate excelenta cu remedii naturiste, asa ca sanse sunt draga mea
Tamy banuiesc cit este de greu, dar fii optimista draga mea, o sa vezi. In citeva luni te si vad cu burtica pe aici
Jasmine e greu sa nu ramai si nici sa nu stii cauza. Cred ca putina liniste si rabdare, relaxare ar fi solutia ideala
Elly bravo optimista noastra, ai asa mare dreptate. Bafta la laparo si sunt convinsa ca momentul cel mare se apropie. Stiu ce simti cu asa multi copilasi in jurul tau. Anul trecut stateam in birou cu trei gravide, va dati seama cum era? eram eu si trei burtici....mancam ca ele, vb numai despre asta. Apoi a ramas din intimplare cumnata mea gravida, care avea 21 de ani....acum am o nepoata pe care o iubesc din tot sufletul meu, cind ma uit in ochisorii ei imi trec toate necazurile si imi aduc aminte ce batalie duc....
Naida rabdare scumpa noastra, eu ma gindesc ca cu cit suntem mai stresati , mai ingrijorati, mai suparati, ne traim si mai putin viata, nu? cum ar putea un ingeras sa vina la asa o mamica?
Casamihaela, alina bafta la laparo fetelor si sa veniti cu vesti bune.
Ana tu nu ne mai zici nimic?
Hai ca m-am lungit......................
Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

elly, multumsc pentru gandurile frumoase. nu ascund ca imi e greu, dar incerc pe cat posibil sa imi iau gandul.Si eu ma bucur enorm pentru cei ce reusesc, prieteni sau straini.Chiar ma bucur sincer! dar nu pot sa nu ma gandesc ca eu, care sunt din generatia cernobil, s-ar putea sa nu pot avea. As vea sa am atitudinea ta, matura, dar deocamdata sunt la stadiul de revolta. Nu inteleg nedreptatile din lumea asta. Unele abandoneaza copiii sau ii maltrateaza, iar altele care isi doresc....nu pot avea!

tinuta, ce indeamna ciclu fara ovulatie? cum se manifesta el si cum iti dai seama ca e "fara ovulatie"?

hionati..ce ai facut la doctor?

fetelor, va pup pe toate!sa imi tineti pumnii azi cand ma duc la dr, ca am o durere de spate, de zici ca-s baba!Si mamei mele, ca azi ii iau rezultatul la pap test, sper ca e bun....dupa conizatie...

Mergi la inceput

adrianaady,ceea ce va spun voua nu spun nimanui. Ca daca m-ai vedea pe strada, sau m-ai cunoaste in alta imprejurare ai zice ca n-am nicio grija pe lumea asta. Dar in sufletul meu numai eu stiu ce e!....bine, si voi, ca voi ma intelegeti si nu ma judecati

Mergi la inceput

Naida ciclul fara ovulatie este atunci cind foliculii nu se sparg. iti poti da seama cu certitudine daca faci ecografii citeva zile la rand sa vezi evolutia lor, de obicei se face in z10-12-14-16 si daca e necesar inca citeva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

adrianaady, magdita, felix,
stiu ca suntem intr-o situatie delicata, dar parca nu pot sa-mi pierd nadejdea,Cineva sopteste inimii mele ca El este Cel ce-i uneste pe oameni, si nu face asta fara rost. Cred ca daca mi-a dat o comoara de sot, va binecuvanta tot El si iubirea noastra cu un pui. Cred asta, desi lucrurile stau asa cum stau, dar...cele ce sunt cu neputinta la oameni, sunt cu putinta la Dumnezeu.
situatia noastra acum e foarte roz, comparativ cu acum doi ani cand am aflat ca el un avea nici macar 1 . cu timpul, cu tratamente mai mult sau mai putin reusite am ajuns undeva la 200 000 si am facut un FIV+ICSI, dar nereusit. apoi, am dat de dna dr. Matei si dansa a descoperit cauza insuficienta Fsh, si de aceea sotul a facut Gonal f 90 de zile, cand am ajuns la 5 mil. si ceva. acum luam si multe naturiste si incercam sa ne hranim sanatos, oricum postul te determina sa mananci mai sanatos. cam asta e...de azi incep stimularea cu Ovamit,ca sa mai incercam o IA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Naida ciclul fara ovulatie este atunci cind foliculii nu se sparg. iti poti da seama cu certitudine daca faci ecografii citeva zile la rand sa vezi evolutia lor, de obicei se face in z10-12-14-16 si daca e necesar inca citeva zile.

foliculul meu a crescut si s-a facut imens, dar nu era spart marti.Daca mi-l sparge cu pregnyl sau altceva, se poate sa ovulez?chiar daca testele de ovulatie sunt negative..?

eu nu am mai avut Cm din ianuarie...deci nu am cum sa stiu in ce zi sunt, dar am fost regulat la echo, si foliculul se dezvolta in legea lui acolo. Problema era ca endometrul incepuse sa imi scada. Nu stiu care e cauza, banuiesc ca un tratament homeopat(pana atunci luasem tincturi, cu care mi-a mers f bine, dar cica nu-s de lunga durata).acum l-am intrerupt bineinteles, dar mi-e teama sa nu se fi micsorat si mai mult endometrul, ca scad drastic sansele de a ramane insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Naida- te inteleg perfect
Si eu sunt in aceiasi situatie

Daca m-ai cunoaste - ai crede ca nu vreau copii.

Sunt persoane care ma judeca - ca nu vreau sa fac copii si ma deranjeaza enorm - dar le zambesc si nu comentez nici ca vreau nici ca nu vreau (doar zambesc)

Desi in sufletul meu e un haos
Dar ma calmez- pentru ca daca eu nu spun nk- ei interpreteaza si comenteaza ce vor.
Nu vreau sa ma compatimeasca nimeni- pt ca sunt puternica si stiu ca voi reusi.

Numai eu si sotul meu stim ce este- cateodata el imi spune sa spun ce am
Dar nu pot- pt ca cei in varsta te judeca.
Stiu sigur

Nu as putea sa le spun persoanelor mai in varsta ca voi face laparo , monitorizari, inseminare sau FIV....

Nu ar intelege acest lucru si ar spune despre copilul meu : "e facut in eprubeta", e " handicapat"- ei nu puteau sa faca ... bla bla

Cunosc un caz de acest gen.

Asa ca ma multumesc sa scriu aici- caci toata lumea ma intelege.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

naida, adita m-a ajutat putin. mesajele mele apar mai tarziu pana devin si eu membru major. pana luna asta am crezut ca am ovulatie luna de luna( asa imi aratau testele de ovulatie).
Luna trecuta am avut ovulatie ok. Folicul in ziua 14 de 22,8 si endometru 10,4 care s-a spert in ziua 15. Dar luna asta nu s-a determinat nici un folicul dominant. Dr. T nici n-a avut ce sa masoare . azi i-am zis de testele de ovulatie care s-au pozitivat luna de luna mai devreme sau mai tarziu si a zis ca nu sunt atat de sigure.
pe de alta parte am mai citit ca e absolut normal sa au unul sau doua cicluri anovulatorii pe an. sper ca luna asta sa fie doar luna din an fara ovulatie si sa nu se mai repete.

Mergi la inceput

Naida iubita sunt si cicluri fara ovulatie, nu la fiecare ciclu o femeie ovuleaza, adica folicului se sparge si elibereaza un ovul. Nu stiu daca se poate sparge cu ceva foliculul, poate te lamuresc celelalte fete. Eu as zice sa le iei pe rand, vezi ce mai zice le eco dr,si vezi ce te sfatuieste el referitor la situatia ta. Ori te duci la un homeopat si vezi ce iti recomanda.De facut niste dozari hormonale e cam greu, mai ales ca nu stii cind iti vine ciclul si cit dureaza perioada dintre ele.
Nu te descuraja , uite elly a cistigat multe batalii, luna asta a si ovulat....

Mergi la inceput

csana ai dreptate , d-zeu stie cel mai bine de ce aduce impreuna doi oameni , ai incredere si sunt sigura ca iubirea voastra va da nastere si unui copilas

Mergi la inceput