Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

naida, elly, oare toate fetele care se confrunta cu infertilitatea au aceleasi trairi...????
si noi incercam de 1 an si 3 luni, iar despre problema noastra nu prea vorbim cu nimeni. cel putin eu, doar cu vre-o 2 colege care stiu exact cauza si o prietena careia i-am zis ca avem probleme si doar atat. N-am vrut s-o incarc si cu problemele mele, ea fiind insarcinata in luna avansata(Chiar a si nascut saptamana asta. Sa-i traiasca puiuta).
Abia ieri, cand m-a intrebat sorela mea care e gravida in 5 luni" ca noi ce facem..." am rabufnit. Asa ca de ieri stiu si parintii mei si sora. Eu una m-am simtit mult mai usurata sa stiti, pentru ca traiam aceiasi drama.... cu intrebari ca voi.... ce aveti de gand... Oricum ai mei si-au dat seama mai demult ptr ca m-au vazut abatuta mai tot timpul in special de cand sora-mea care s-a maritat in octombrie a si ramas in noiembrie. acum eu m-am linistit ca macar nu ma mai sacaie ai mei, dar i-am incarcat si pe ei cu durerea mea. Nu stiu daca am facut bine sau nu.
acum mai am o tura cu socrii( ma rog la D-zeu sa nu fie prea curand) . Ei stau mai potoliti cu intrebarile, uneori cred ca limbuta sorului meu n-a putut sa taca si ca le-a soptit ceva.
sper sa nu mai treaca mult si sa am si eu un samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui csana

apoi, am dat de dna dr. Matei si dansa a descoperit cauza insuficienta Fsh, si de aceea sotul a facut Gonal f 90 de zile, cand am ajuns la 5 mil. si ceva. acum luam si multe naturiste si incercam sa ne hranim sanatos, oricum postul te determina sa mananci mai sanatos. cam asta e...de azi incep stimularea cu Ovamit,ca sa mai incercam o IA

rocsana

am eu de dat fsh!si am din plin.cred ca am fsh pt toate fetele de pe forum! Dar ovamitul ce e? ce contine? estrogen? creste fsh?ca-s cam plutasa la capitolul asta.

elly, asa e . Si pe mine ma intreaba toata lumea de ce nu am un copil, daca totidin jurul meu au. Le raspund sec ca nu am spirit de turma.Ma bucur macar ca sotul meu(viitorul sot, ca nunta e in mai) si familia ma inteleg. Si ma bucur ca v-am descoperit pe voi, ca imi descarc sufletul, si primesc sfaturi, si pot sa impartasesc experientele mele, aftfel incat sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut eu.Oricum sunt sigura ca intr-un fel sau altul vom reusi! Mai devreme sau mai tarziu, depinzand de caz, medicina evolueaza si vor aparea noi metode de diagnoza si tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

adrianaady, sunt satula de doctori..ginecologi, endocrinologi, homeopati...niciunul nu mi-a dat o solutie. Pana acum o saptamana eram convinsa ca sunt la menopauza precoce...auzi, la 22 de zi menopauza precoce...dar nimeni nu imi explica anomaliile din analize. Mi-au zis ca nici fiv nu pot face, ca nu mai am ovule.Dar foliculul asta de luna asta de unde-i? din Ceruri?pana acum, doar dr mea de la bc si dr tutunaru mi-au dat sperante.

de cand citesc pe forum, am mai prins curaj si gandesc mai optimist. Eram pregatita sa caut donatoare pt fiv. Eram distrusa! dar ceea ce povestesc fetele aici, si faptul ca unele din ele au reusit, imi dau aripi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

Naida,
sotul are insuficienta Fsh,nu eu. dar Ovamitul il iau eu pentru stimulare in vedrea unei inseminari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Of mai fete, ce probleme sunt pe lumea asta! Imi pare rau, de voi, de mine, ca ne chinuim atat de mult pentru a ne tine minunea in brate. Lumea mereu pune intrebari: cand te mariti? de ce nu te mariti? de ce nu faci copii? nu vrei sa faci copii?
Uneori, in sufletul nostru aceste intrebari vin ca sagetile. Doare enorm. Nimeni nu stie prin ce trecem.

De multe ori invatam sa ignoram toate aceste intrebari, rautati sau nu, alteori nu putem trece de ele si raspundem raspicat.

Cred ca cel mai important este sa nu ne pierdem speranta ca vom reusi. Asa vom trece peste toate rautatile cu fruntea sus si fara sa ne mai pese. Fetele care s-au luptat ani de zile si au sperat luna de luna, si care acum sunt cu burtici, ne ofera modelul reusitei. VOM AVEA PUII NOSTRII si peste catva timp vom fi uitat tot calvarul asta. Am incredere ca va fi bine!

Sus fruntea! SIGUR VOM REUSI!

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

heloo si de la noimulti pupici pentru toate fetele sa va molipsiti, multumesc mult ca ne purtati de grija , noi suntem bine ,crestem cu ajutorul Lui DD, aici e dovada
Va doresc din suflet sa traiti aceste clipe minunate, e ceva extraordinar, am momente cand cred ca inca visez, noroc de ca ma trezesc si realizez ca in mine creste o mica minune.
Nu va pierdeti speranta cred cu tarie ca DD nu va lasa ,minuni se intampla mereu, trebuie numai sa credeti in ele, eu si Magdita suntem cele mai proaspete dovezi ca se poate, ca DD ne iubeste mult.

Ana... te rog da o veste, sper din suflet ca esti bine, ieri ai disparut asa.....

mii de poopi citesc din urma si revin

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

naidaaaa , iti multumesc ca te-ai gandit la mine

doar am citit , nu am mai scris pt ca problema mea este f f f mica in comparatie cu ceea ce se intampla fetelor de aici (exceptie facand proaspata gravidutza .... puuuuup magita )

Eu sunt in "teste", am fost la doc sa vad ce analize hormonale trebuie sa fac , imi daduse doar CA 125 (care am inteles ca e marker tumoral...) si m-am gandit ca daca tot ma inteapa, sa fac mai multe analize hormonale. Mi-a dat sa fac : TSH , FSH, LH, PROGESTERON, ESTRADIOL, PROLACTINA , CA 125. Eu nu mi-am facut analizele in viata mea , de frica bineinteles. (doar glicemie pt ca mananc o gramada de dulciuri si grupa sanguina ) si am zis ca acum e momentul sa le fac pe toate. Problema e ca ma vor intepa de 2 ori , am inteles ca unele se fac in ziua 3 si altele in ziua 21. Se pricepe cineva al asa ceva, stie cineva de ce trebuie sa le fac exact in zilele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Hionati, iti pun un link cu valorile normale ale hormonilor si zilele cand se efectueaza analizele. Eu stiu ca am facut in Z 3 fsh, lh, estradiol si prolactina. In z 21 se face progesteronul pt a se constata daca ai ovulat sau nu. Dar gasesti mai multe explicatii aici: http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg
Mada, ce mare e ghiocelul tau! Nu-mi vine sa cred ca se vede asa de bine! E minunat! Sa-ti traiasca!
Casamihaela, poate nu mai e nevoie sa faci laparo!Succes!
Magdita, nu te stresa inutil! Beta o sa creasca si tu vei merge impreuna cu Mada la Iosup!In cateva luni o sa ne imbulzim toate la usa lui Iosup!
Felix, Aditu, Magdita, multumesc pt gandurile bune!
toate fetele!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iubitele mele,

Vin cu vesti bune : beta 345,600, mai mult decat dublu la 48 de ore . Sunt in al noualea cer , sper din suflet ca luni sa il vedem la eco si sa intram pe tratament de sustinere. Doamne ajuta tuturor si sa credeti cu toata fiinta voastra ca minunea va veni pentru fiecare dintre voi, mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul. Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu tuturor .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput