Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

eu fac laparo pe 8 Aprilie iar pe 7 vin sa fac foaia de prezentare dar totodata sper sa nu mai fie nevoie la ce productie am avut luna asta....Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

Buna fetele, sunt noua la voi, dar voi deja imi sunteti cunoscute pentru ca va citesc de ceva vreme.
Magdita te felicit si eu! am simtit nevoia sa scriu si sa-ti spun ca, sunt sigura ca stii asta, e clar ca Maicuta Domnului te iubeste tare, de ti-a dat o asa buna vestire! sa te ocroteasca pe tot parcursul sarcinii si pe bebic sa-l aibe in paza!si eu sunt pacienta lui T, din februarie . am facut deja o laparo si mi-a gasit unele urme de endometrioza. urma sa incep si eu inhibarea cu Diph. dar la noi e o alta problema. sotul, care a facut timp de 90 de zile tratament cu Gonal F, zilnic, si abia a ajuns la 5,7 mil/ml.chestia nasoala este ca acest tratament isi pierde din efect putin cate putin, si nu avem la dispozitie prea mult timp pentru incercari.deja luna asta am facut o IA nereusita din pacate. mai incerc iarasi luna asta, dar deja ma tem pt nr de.voiam sa va intreb, vad ca si tu Magdita ai facut acest tratament pentru endometrioza, in contextul in care am doua luni de la laparo, e posibil ca asaltul endometriozei sa reinceapa?n-am nici o sansa sa scap de inhibare cateva luni macar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ely, casamihaela, va urmez si eu la laparo. Cred ca in mai. Cat despre diphe, ultima data cand ne-am vazut mi-a zis ca vorbim dupa operatie, desi pana acum imi zisese de vreo 2 ori ca va trebui sa-l fac, acum a zis ca vedem la operatie. Dar, daca a vazut endometrioza de la eco, e clar ca va trebui sa-l fac. Dar si eu as vrea macar 2, 3 luni, astea de vara sa aman. La sfarsitul lui august aflam clar daca al meu sot pleaca in ianuarie iar din tara pt 6 luni si atunci stiu ce sa fac: daca pleaca, il fac atunci cand pleaca, fiindca tot am pauza la fufu; daca nu pleaca il fac din septembrie, macar se mai racoreste putin ca am inteles ca iti da niste calduri diphe asta... si eu oricum am probleme vara din cauza caldurii. Cam asa mi-am facut eu planul. Macar am ajuns la o concluzie ca eram tare nedumerita si nehotarata si nu stiam ce sa fac. Ma tot gandeam si nu imi dadeam seama cum ar fi mai bine. Apoi m-am rugat sa ma lumineze si pe mine cineva de Sus si mi-a venit planul asta in minte, asa pur si simplu. Mi se pare bun. Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

sunt in a 80a zi de la ultima injetie cu Diphelerine!!!ma rog sa treaca timpul mai repede...sa vina cm...si apoi....Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui csana

Buna fetele, sunt noua la voi, dar voi deja imi sunteti cunoscute pentru ca va citesc de ceva vreme.
Magdita te felicit si eu! am simtit nevoia sa scriu si sa-ti spun ca, sunt sigura ca stii asta, e clar ca Maicuta Domnului te iubeste tare, de ti-a dat o asa buna vestire! sa te ocroteasca pe tot parcursul sarcinii si pe bebic sa-l aibe in paza!si eu sunt pacienta lui T, din februarie . am facut deja o laparo si mi-a gasit unele urme de endometrioza. urma sa incep si eu inhibarea cu Diph. dar la noi e o alta problema. sotul, care a facut timp de 90 de zile tratament cu Gonal F, zilnic, si abia a ajuns la 5,7 mil/ml.chestia nasoala este ca acest tratament isi pierde din efect putin cate putin, si nu avem la dispozitie prea mult timp pentru incercari.deja luna asta am facut o IA nereusita din pacate. mai incerc iarasi luna asta, dar deja ma tem pt nr de.voiam sa va intreb, vad ca si tu Magdita ai facut acest tratament pentru endometrioza, in contextul in care am doua luni de la laparo, e posibil ca asaltul endometriozei sa reinceapa?n-am nici o sansa sa scap de inhibare cateva luni macar?

rocsana

Neata iubitele,

Va scriu pe fuga pentru ca am fost anuntati ca se va lua curentul si nu prea am timp. Multumesc mult pentru urari. Iti raspund repede la intrebare : eu am facut diphe la 11 luni de la laparo si uite cu ce rezultat. Nu cred ca endometrioza se reface foarte repede, dar eu zic ca e fff importanta alimentatia ( legume si fructe proaspete la greu) si suplimentele alimentare : ulei de seminte de in, magne B6, zinc, vit c, etc.

Pup fetele si mai vorbim azi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza fetele,
Oana multumesc mult pentru incurajare si sfatul cu banutii.Sa stiu unde sa ma opresc pentru ca..., eu sunt mai darnica din fire(poate si din cauza ca sora mea este asistenta si vad cu ce vine acasa),

Magduta, sarcina usoara si sa nu ne parasesti chiar daca treci in tabara burticilor

jasmin draguta, si eu tin postul de mancare, incerc sa fiu mai buna, iar pe cel trupesc cat se poate. eu cred ca D-ne D-ne nu se supara ca noi vrem sa aducem un crestin in lumea asta rea. Eu incerc sa-l tin departe pe sot in zilele nefertile, iar cand este perioada buna, il rog pe Bunul Dumnezeu sa ne ierte si ii promit ca voi avea mare grija ca bebelul pe care-l voi aduce pe lume sa fie un bun crestin.(sora mea este casatorita cu un teolog( a terminat teologia, dar nu profeseaza) si ea a ramas insarcinata in postul craciunului, asa ca....Dumnezeu ne da dar nu ne si baga.

elly, bafta la laparo. Eu inca nu stiu cand o voi face. m-a chemat si luni la monitorizare cu toate ca foliculii mei nu cresc, sigur este un ciclu fara ovulatie. Eu abia astept sa fac laparo, si poate sunt nebuna, dar mi-asi dori sa gaseasca ceva ce poate sa remedieze decat sa-mi zica ca totul e ok si vina sa cada pe anticorpii antisperma.
toate fetele .
si cu Credinta inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_32

sunt in a 80a zi de la ultima injetie cu Diphelerine!!!ma rog sa treaca timpul mai repede...sa vina cm...si apoi....Doamne ajuta!!

Oana, eu am facut primul test in z74 de la ultima injectie de diphe si mi-a iesit slab pozitiv. Simptome am avut doar de cm, ma durea spatele si aveam usoara neliniste in burtica, si ma plimbam cu niste tampoane in geanta de vreo saptamana. Am facut testul nu cu mari sperante, ci sa ma conving ca nu sunt gravi. Tare mult as vrea sa vii cu o veste asemanatoare .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetele,

Magditu, pup graviduta!

Madut, tu ce ne mai spui? Bebe tau ce zice? Somn???

Sarah, . Sper ca esti in pauza de ganduri si esti foarte optimista! Am gasit si eu royal jelly cu ginseng si gingobiloba. E mai amar dar e bun.

Tamy, . Te rog eu sa fii optimista mai mult decat pesimista! O sa vezi, in septembrie ne vei spune ca ai reusit! Uita-te la Magdi, ea a fost atat de optimista incat e deja graviduta!

Lali

Aditu, ceva semne?

Lilisor, ce mai faci?

Oana32 poate si tu esti graviduta! De ce nu faci un test de sarcina???

Csana imi pare rau ca stati asa cu spermograma. Presupun ca ati facut investigatii sa aflati care e motivul... Al meu sot a plecat de la 17 milioane/ml si a ajuns 35 cu naturiste.

Casamihaela, Alina va urez succes la laparo.

Pup gasca de tutunici,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele

Tinuta- si eu imi doresc acelasi lucru ca si tine - sa fac laparo- daca am ceva sa fac trat sa se remedieze probl- sa-mi faca si drilling si sa raman gravidutza

Naida- incearca sa fii mai rabdatoare si ma calma- incearca sa-ti traiasti viata si sa te bucuri de ea
Nu te mai stresa- stiu ca este greu, dar o sa reusesti.
O sa vin si bb pana la urma.
Eu mi-am dat seama ca 4 ani am fost "setata" sa am bb ... numai la dr. ma duceam- imi faceam calcule ..
Acum nu mai sunt chiar asa

Sunt mai relaxata putin.

Nu vreau sa ratez momente frumoase din viata

Cunosc si senzatia - cand vezi in jurul tau numai copii sau femei insacinate
Acu' 4 ani cand ma chinuiam sa fac eu bb nicio ruda/ cumostinta de-a noastra nu aveau copii- poate nu-si doareau
Acum au toti si deja au trecut la runda 2

Am 3 nepoate si un nepotel , vreo 3 baietei de la prieteni si 2 cunostinte sunt insarcinate

Ma enervam la inceput- eu de ce nu .. ?
Acum doar ma bucur pentru ei si ma bucur si de copii.

Pot spune ca : m-am maturizat si parca sunt mai inteleapta.
Parca sunt o alta persoana.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Elly, asa este, lupta noastra ne invata ca lumea nu se rezuma doar la facut copii! Pe pamant sunt o gramada de alte lucruri frumoase de care sa ne bucuram!

Bafta la laparo ca si tu mai ai putinel!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput