Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 5
elly_me spune:
L-am sunat acu' pe T si m-a programat pt laparo:
Operatia va fi pe data de 02.04.09
Iar foaia de prezentare/ internare o voi face pe data de 01.04.09.
O sa ma apuc sa citesc "ghidul" de pe prima pagina.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
crisarh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmine30 Buna fetele!Magditule felicitari, sa ai o sarcina de vis si un bebelache sanatos si papacios !Crisarh felicitari pentru fetita ! Te pupic cu mult drag !Sarah iubita noi am ramas pe metereze, dar sa vezi tu ca vine cat de curand si randul nostru (in cateva luni ne etalam si noi burticile pe forumache) !Eu am mai bantuit si pe la alti doctori, in speta pe la dr Bogdan Marinescu, ca de, trebuie sa vad si eu ce am de nu mai raman gravi deloc, desi toate par a fi ok. Si asa de 1 saptamana alerg non-stop pe la Spitalul Giulesti facand controale, nesuferita HSG (care m-a nenorocit de durere) si eco de monitorizare... Rezultatul : totul e ok, mai incercati natural....Pai am incercat deja... si nica.Offfffffffffffffffffff luna asta am folicul bun, endometru bun dar nu prestam ca e post. Asa ca abia de luna viitoare mai bagam cateva runde de incercari si daca nu iese, sincer habar nu am ce o sa mai fac. Cred ca o sa incerc pe un cm stimulat, fara inseminare ci fufu normal si apoi laparo, ca altceva nu prea stiu...Pe de o parte imi doream sa iasa bine rezultatele la aceste investigatii, dar pe de alta parte as fi vrut sa gasesc si eu o cauza, sa o tratez, etc...Asa mult m-am rugat zilele astea Bunului Dumnezeu sa imi dea un raspuns daca macar putem face copii vreodata sau nu... Si oare cum sa interpretez faptul ca e totul ok? Probabil ca raspunsul e ca da, putem face copii, dar sa mai incercam...Sau cine ste... Ma apuca uneori o stare ca nu stiu ce sa mai fac... offfffffffffffffff greu cu infertilitatea asta...Cat am asteptat in salon la Giulesti sa fac HSG am vazut o tipa de 32 de ani cu cancer la organele genitale. Sa ne fereasca Dumnezeu fetelor de asa un necaz, saraca fata nu era nici casatorita, nici copii nu avea si tocmai ii scosesera tot (uter, ovare, etc)... |
naida87 spune:
eu zic sa faci investigatiile necesare, dar inceraca sa te detasezi total de obsesia de a avea bb, sa nu cumva asta sa fie problema, din capsorul tau; si asa cum ai vazut si la mine si la alte fete de pe forum, ca asta este o problema serioasa; si iti doresc sa fii burtoasa cat mai repede |
E asa de usor sa spui...pacat ca e greu de urmat sfatul. As vrea sa pot, dar oriunde ma uit, vad bebei sau gravidute, si nu pot sa nu ma gandesc...
casamihaela spune:
Magdita multumesc pentru gandurile bune si pentru urari,si in special tuturor fetelor vechi si noi sa avem parte de aceias fericire ca a ta cat mai curand.
Jasmin noi doua tare rau ne mai asemanam si eu am aceias problema ca si tine adica nici una.sa vedem acum dupa laparo ce o sa fie.
Ely bafta multa la laparo te operezi inaintea mea abia astept sa imi spui si mie cum a fost ca o sa te mai bombardez cu intrebari.
sa nu te superi pe mine. suces
pentru toate fetele vasi va doresc o primavara frumoasa.
casamihaela spune:
Naida87 capul sus fi optimista.pe deoparte te inteleg ca am avut si eu o perioada grea cand sora si cumnata erau amandoua gravide in acelas timp si eu plangeam pitita sa nu ma vada nimeni.
dar acum am 2 nepoti ca doua flori si partea frumoasa ca baiatul seamana cu sotul meu zici ca e facut de el iar fata e ce ne dorim noi.
naida87 spune:
citat din mesajul lui casamihaela dar acum am 2 nepoti ca doua flori si partea frumoasa ca baiatul seamana cu sotul meu zici ca e facut de el iar fata e ce ne dorim noi. |
Si eu patesc la fel. Sunt mandra de nepotica mea, care e un inger, dar ma doare cand o vad. Ma gandesc in acelasi timp ca sunt femei care incearca de ani multi, iar eu ma tem ca nu voi mai putea rezista asteptand si sperand.
tamaryllis spune:
Fetele mele dragi,
Eu sunt intr-o perioada cand oscilez de la prea mult optimism, la pesimism, ca sa nu spun prea mult pesimism! Ba ma vad fericita, ba sperand toata viata la un copilas! Ma gandeam si la adoptie, dar deocamdata nu ma pot vedea facnd acest lucru. Nu stiu daca sunt capabila sa fac treaba asta!
Ma rog la DD sa imi dea si mie intelepciune si rabdare (vad ca asta a fost reteta succesului si la Magdita, Mada si Machus).
Ma bucur pe de alta parte ca nu am probleme de sanatate!
Elly, daca nu te externeaza pe 2, eu pe 3 aprilie voi fi acolo si poate ne vedem. Dar cu siguranta vei pleca acasa pe 2 aprilie. Bafta! sa se lase cu II dupa operatia asta!
Referitor la IDS....am aceeasi parere....eu nu mai calc acolo pentru nicio analiza!
Casamihaela, tu cand faci laparo?Cu cine ma vad fetelor la spital?
Aditule, bafta, sa-ti iasa bune analizele!
Magdi, Felix, multam pt gandurile bune! Din partea Magditei mai am inca doi mici pumni stransi!
Georgicule, ma bucur ca mi apari si tu pe aici! Mai treci, caci gravideala se ia de aici!
2009 este anul in care voi reusi!