Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 4
pony spune:
Magditule noi suntem in 25 de saptamani, crestem, suntem cam puturosi sau nu vrem sa deranjam pe mamica in burtica si stam cumintei in burtica.
O sa ne cheme Radu
adrianaady spune:
Magdita , multumesc frumos pt urari si cuvintele frumoase pe care numai tu stii sa le spui cind trebuie Sunt sigura ca va veni momentul in care toate vom simti aceasta fericire imensa.
Cind te duci la dr T? cred ca abia asteapta sa afle aceasta veste
gabrielarusu spune:
Buna fetele
Magdita te felicit si aici sa ai sarcina usoara si la termen.
Nu prea am mai scris ca nu am ce raporta, momentan am facut ultima inj. de diphereline pe 23 martie si pe urma sa dea DD sa vin si eu cu un test + .
Elena sa de-a DD sa vi cu BHCG-ul mare si La multi ani ! cu intaziere sa fi sanatoasa si sa ti se indeplineasca visul cel mare
Mada23, feliciati si sarcina usoara
pe toate.
sper viitoare mamica
magdita spune:
Ponisor, deja 25 saptamani??? Incredibil cum trece timpul. Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara .
Aditu, luni merg la dr.T, atunci m-a chemat. Sper sa se vada punctuletul binecuvantat la eco . Pana atunci, maine refac beta ca sa vad daca se dubleaza valoarea .
Gabitu, multumesc mult draga mea, urmezi, sa stii, da? Sa te molipsesti de la mine si sa nu mai apara cm vreo 9 luni de-acum incolo .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra
elly_me spune:
Gabi
Eu am sunat la IDS si nu este gata rezultatul B-hc-ului.
Si m-a enervat tanti de acolo- o acritura- am deranjat-o cand am sunat.
Desi l-am facut la URGENTA (am platit si o taxa) si mi-au spus sa sun la 13.30 - tot ei sunt acri- ca nu este gata.
in loc sa fiu eu nemultumita si sa le fac scandal- au avut noroc ca eu deja stiu ca nu sunt graviduta.
Dar timpul nu e trecut- mai sun la 14.30 si daca nu este gata le fac scandal de nu se vad.
IDS- cred ca este cel mai prost laborator de analize
Acu' vreo 2 ani au fost implicati intr-un mare scandal.
Un nenea s-a dus sa-si faca si el analizele inainte de casatorie- pt starea civila (hiv, sifilis- nu stiu ce se mai cere)
Si i-a iesit ca are hiv- sa moara saracul.
S-a dus si-a facut, din nou, in alte parti si au iesit ok.
Apoi s-a dus iar la ei sa le mai faca odata si iar i-a iesit hiv- normal a chemat televiziune, protectia consumatorului....
I-a facut de cacao
Sunt cam "proaste" si nepregatite dr. care fac analizele acolo - mi-a spus o colega care a lucrat acolo ca asistenta.
Trebuia sa ma duc in alta parte- dar, nu stiu alt laborator care face bhcg la urgenta.
Nu mai duc la ei.
Sunt mizerabili- mi s-a facut sila cand am intrat acolo.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
machus spune:
Felicitari inca o data MAGDITULE !!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos si frumos!!! Am zis-o si acum un an: Dumnezeu exista si face minuni!!!
Va pup!!!
Fiti increzatoare si optimiste!!!
In anul 2008 s-a intamplat
Poze
elly_me spune:
In sfarsit am reusit sa aflu rezultatul- pe care dwja il stiam
Bhcg=1
Acum trebuie sa ma programez pt laparo.
Cum procedez: il sun pe T(la ce ora?)?, ma duc la spital ...
Elly
Astept, astept si iar astept .....
jasmine30 spune:
Buna fetele!
Magditule felicitari, sa ai o sarcina de vis si un bebelache sanatos si papacios !
Crisarh felicitari pentru fetita ! Te pupic cu mult drag !
Sarah iubita noi am ramas pe metereze, dar sa vezi tu ca vine cat de curand si randul nostru (in cateva luni ne etalam si noi burticile pe forumache) !
Eu am mai bantuit si pe la alti doctori, in speta pe la dr Bogdan Marinescu, ca de, trebuie sa vad si eu ce am de nu mai raman gravi deloc, desi toate par a fi ok. Si asa de 1 saptamana alerg non-stop pe la Spitalul Giulesti facand controale, nesuferita HSG (care m-a nenorocit de durere) si eco de monitorizare... Rezultatul : totul e ok, mai incercati natural....
Pai am incercat deja... si nica.
Offfffffffffffffffffff luna asta am folicul bun, endometru bun dar nu prestam ca e post. Asa ca abia de luna viitoare mai bagam cateva runde de incercari si daca nu iese, sincer habar nu am ce o sa mai fac. Cred ca o sa incerc pe un cm stimulat, fara inseminare ci fufu normal si apoi laparo, ca altceva nu prea stiu...
Pe de o parte imi doream sa iasa bine rezultatele la aceste investigatii, dar pe de alta parte as fi vrut sa gasesc si eu o cauza, sa o tratez, etc...
Asa mult m-am rugat zilele astea Bunului Dumnezeu sa imi dea un raspuns daca macar putem face copii vreodata sau nu... Si oare cum sa interpretez faptul ca e totul ok? Probabil ca raspunsul e ca da, putem face copii, dar sa mai incercam...
Sau cine ste... Ma apuca uneori o stare ca nu stiu ce sa mai fac... offfffffffffffffff greu cu infertilitatea asta...
Cat am asteptat in salon la Giulesti sa fac HSG am vazut o tipa de 32 de ani cu cancer la organele genitale. Sa ne fereasca Dumnezeu fetelor de asa un necaz, saraca fata nu era nici casatorita, nici copii nu avea si tocmai ii scosesera tot (uter, ovare, etc)...
naida87 spune:
magdita iti spun sincer ca vestea care ne-ai dat-o mi-a ajuns la suflet.tocmai cand eram gata sa renunt...mi-ai dat putere din nou!MULTUMESC!Nu voi renunta la vis, si cine stie? poate in scurt timp, vin si eu in odisee cu voi.Auzi..ce vise indraznete am.....