Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 3
georgia_c spune:
magditusca...felicitationes graviduto ...sa fiti sanatosi si voiosi , si sa faci un puisor cu un fufletel la fel de mare ca al tau ..sanatos si frumos (ca destept e de la sine inteles)
desi am avut niste zile de mareeee angajament ...ieri zambeam ca tampa ... sefu' dadea cu biciu si io eram toata ca ...or fi zis ca m-am dus pe pustii ...
aris felicitari pt bebelin ..sa va traiasca sa fie sanatos si papacios
va lasa fata si va pe toate ,caci trebuie sa ma intorc pe plantatie ... dar mai trec caci sigurrrr trage magdi dupa ea
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
magdita ma bucur din suflet pentru tine. nu uita sa ne molipsesti si pe noi cele care am ramas.sa ai grija de bebe.
elly_me spune:
Aris- FELICITARI - vei fi cea mai frumusica mamica
Alex. va fi mandru e mami lui
Felicitari si gravidutelor noastre - Mada- Ana- Magdita
sarcini usoare si bebei sanatosi
Nici nu-mi vine sa mai scriu- e atata bucurie aici.
Si eu sunt fff bucuroasa, desi am mai facut un test dimineata si, normal, era negativ.
Am fost dimineata la IDS sa fac BHCG-ul si o sa-mi dea rezultatul dupa ora 14.00.
Insa, as vrea sa-l sun acum pe T sa ma programez pt laparo- nu cred ca mai are rost sa astept Bhcg-ul.
Asta este- eu sunt ff multumita ca o sa fac laparo.
Stiu ca o sa se intample si la mine minunea in curand- asa simt eu.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Buna dimineata soare!
Magditu meu drag, visul a devenit realitate!
Aris sa-ti traiasca flacaul!
Lalisor
Lili , promit sa-mi reiau obiceiurile
Tamy tin pumnii stransi! Va fi bine!
Jorjilic, da-i in colo de sefi. Noi sa fim sanatosi si zambaciosi!
Sarah
Mada, asteptam povesti de graviduta!
Aditu, tu ce coci acolo? Cred eu ca si tu ne pregatesti o surpriza!
Fetele dragutele, multumesc de urarile de gravideala. Am incredere ca incetut asa, vom deveni mamici toate! Pupacesc toata gascoteca si am incredere ca toate, cat de curand, vom trai minunea pe care o experimenteaza astazi fetele cu burtici!
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
adrianaady spune:
Neatza dragele mele
Magditu drag cum te simti? ceva ameteli, greturi pe la tine? ieri a fost o zi minunata si f fericita, si am visat frumos azi noapte, asta e si din cauza vestii minunate pe care ne-ai impartasit-o ieri
Felix scump sigur se vor lipi si de tine toate aceste urari de gravideala, ma bucur ca esti optimista si f puternica Eu azi am facut analizele din z21(lh, estradiol,fsh , progesteron si prolactina) si sotul a facut fsh, testosteron liber, prolactina,plus amindoi am facut anticorpi antispermatici. Eu sunt sigura ca vor iesi bine, abia peste 2 sapt avem la toate rezultatele. Oare daca am ramas odata gravida, mai era necesar sa fac acesti anticorpi? oricum ii facem, numai asa pt linistea mea si sa stiu ca am mai eliminat o posibila cauza.
Eu azi sunt in z21, deci mai am de asteptat , sperante am ca in fiecare luna, dar parca mai multe luna asta, nu stiu de ce, o fi aerul de primavara, vestile bune ale fetelor. Nu stiu de ce dupa z 14 asa am momente cind simt dureri mici sau diverse junghiuri mai ales la ovarul drept, cu el ovulez cred ca cel mai des, si asta de vreo 2 cicluri ....nu imi fac griji asa multe,la ecografie era totul in regula
Elly mai ai rabdare citeva ore si ai rezultatul oficial si ai timp sa il suni pe dr T
Lilisor tu ce mai faci? cum te simti?
Aris felicitari pt baietel, sa va traiasca si sa va bucurati de el
Mada tu ce mai faci? deja ai transmis gravideala la magdi, acum sa o luam si noi .....
Ana ce iti face bebelina?
Tamy tu cum mai stai cu moralul? te apropii de final ....
Jasmine, rala,georgia,naida, mihaela, lasy,alina si toate celelate o zi minunata
sarrah spune:
salutare !
magdita- felicitari !
sa ai sarcina usoara ca un fulg !
mi-au dat lacrimile ! m-a emotionat f tare minunata ta veste si in acelasi timp imi da incredere ca intr-o zi o sa anunt si eu ca am ramas gravi natural !
iti spuneam zilele trecute ca in curand va trebui sa schimbi pozele "copiilor tai" cu unele adevarate ! asa ca nu mai e mult si o sa avem o poza sau doua adevarate !
te imbratisez !
sarrah spune:
aris- felicitari frumusico ! ce BB mare ai !!! sa iti aduca numai bucurii !
pupici tuturor!
pony spune:
Magditule FELICITARI sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri din plin!
Eu nu v-am mai citit de ieri de dupa amiaza, iar acum nu-mi vine sa cred ce veste minunata am aflat!Si mie mi-au dat lacrimile de bucurie.
Te cu drag!
magdita spune:
Neata iubitele mele ,
Ieri am fost parca pe alta lume si nu am apucat sa va multumesc indeajuns la fiecare in parte pentru cuvintele minunate cu care m-ati felicitat, asa ca o fac in dimineata asta :
Felicicul meu scump, multumesc din suflet ca ai fost ieri cu tot sufletul alaturi de mine ai ai avut aceleasi emotii ca si mine pana am primit rezultatul beta. Ti-am promis, nu voi pleca la Odisee fara tine, asa ca da-i bataie luna asta. In februarie a reusit Madutz, in martie eu si in aprilie vei reusi tu, da? De-abia astept sa ne vedem duminica si sa bem sampanie de copii .
Madutzul meu drag, ma bucur enorm ca ne tinem de mana si la Odisee si ca ne vom intalni la morfofetala la dr.Iosup, asa cum ne-am promis anul trecut. Topai de fericire ca te-am urmat asa de repede .
Sarrah, sunt sigura ca si tu vei reusi in curand, trebuie doar sa incerci sa te detasezi de obsesia de a ramane acum. Crede-ma, stiu ce vorbesc . Relaxare totala si test pozitiv in curand iti urez !
Aditu, sunt la fel de sigura si de tine cum sunt si de Sarrah ca in cateva luni vei reusi si tu, iar atunci va fi cu mare noroc. Roaga-te la DD si fii optimista. despre simptome, in afara de dureri de spate sporadice si usoara neliniste in burtica, nimic.
Tinuta78, ai vazut cu ce veste am venit ieri, de Bunavestire? Parca ai intuit ca vom avea o veste asa mare, cel putin pentru mine a fost cea mai frumoasa si asteptata veste din viata mea. Bafta la laparo si rezultat beton !
Gfloare, off, prin cate ai mai trecut si tu. Mergi la o vizita la dr.T si stai de vorba cu el. Nu strica inca o opinie. Bafta multa si Doamne ajuta .
Alina06st, sa nu-ti fie teama de laparo. Trebuie sa o privesti ca pe un lucru care trebuie facut neaparat, ea reprezentand un pas foarte important in depistarea cauzelor infertilitatii. Bafta multa si rezultat beton !
Elly, tu ai facut progrese enorme, gandeste-te ca ai cm si ovulatie naturala si asta doar datorita tratamentului homeopat. Este o imensa realizare. E doar o chestiune de timp pana apare bb.
Anaconda, multumesc mult, sarcina usoara in continuare si bebelusa perfecta .
Pamy_ggg, multumesc mult iubita, si tu urmezi, da? Sa crezi asta cu tot sufletul tau.
Hionati, multumesc mult. Doamne ajuta sa primesti vesti bune, iar endometrioza sa fie pentru tine doar un "concept abstract". Nah, ca dadui si in filosofie acu'.
Naida87, multumesc mult pentru bucuria cu care ai primit vestea mea. Ma rog din tot sufletul Bunului Dumnezeu sa ingaduie aceasta fericire si aceasta emotie tuturor femeilor care isi doresc copii, mai ales acestor fete minunate de pe forum.
Lucic drag, multumesc din suflet pentru urari, si eu cred ca aceasta sarcina mult asteptata si visata este binecuvantata de Dumnezeu pentru ca am primit minunata veste in ziua Buneivestiri .
Simona2, multumesc scumpa. Doamne ajuta, sa sperati din tot sufletul ca o asemenea veste va veni pentru fiecare dintre voi, la un moment dat. Este doar o chestiune de timp.
Mihaela, va trag pe toate dupa mine draga mea, cum sa nu? Despre simptome, dureri obisnuite de cm, de spate si usoara neliniste in burtica, doar ca cm nu mai venea. Ma plimbam de vreo saptamana cu tampoanele in geanta, doar doar oi vedea rosu . Din fericire, am scapat de cm pentru vreo 9 luni . Va dati seama ce tratament pentru endo este aceasta sarcina exact in continuarea tratamentului cu diphe ?
Bubulina1, multumesc. Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara.
11_dye, multumesc si tie din suflet pentru urari, intr-adevar mi-ai urat acum cateva zile niste lucruri minunate si uite ca brandusa infloreste in burtica mea . Despre ochi albastri, sunt toate sansele sa ii aiba, tata, Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace, ii avea albatri, fratele meu ii are albastri, sora mea ii are verzi, iar nepotelul meu scump ii are tot albastri. Deci ar fi sanse ca brandusa mea sa aiba ochii albastri . Vom vedea.
Lilisorul meu drag, sper sa ma ierti ca nu am reusit sa vorbesc aseara cu tine pe mess, eram cu sora si cu mama pe mess, ca mama e in vizita la sora mea in Italia, acolo a primit marea veste de la mine .
Crisarh, multumesc din suflet draga noastra. bafta la morfofetala. Te asteptam mereu cu vesti despre tine si fetita ta.
Tamy, multumesc din suflet pentru urari si aprecieri. Cum ti-am mai spus, anul 2009 este anul nostru. Foarte multe fete vor reusi, sunt sigura de asta. aveti multa incredere, speranta, optimism si credinta in Cel de Sus. Nimic nu se face fara voia Lui .
Bebitul meu drag, multumesc din inima pentru urari, incurajari si aprecieri. Te pup si sper sa ne vedem odata cu copilasii la plimbare .
Ralamultumesc mult. Te astept si pe tine in curand cu o asemenea veste. Stii bine ca am promis sa le facem verisori nepoteilor nostri scumpi.
Oana32multumesc si tie pentru gandurile bune si vorbele frumoase. Asa credeam si eu, ca intai trebuie sa vina cm dupa diphe, si dupa aceea bb , insa citisem pe net, si mi-a confirmat asta si un medic, ca se poate ramane gravi si dupa ultima injectie de diphe, pana sa vina cm. Iar eu sunt exemplul viu.
Ana_alexia, iti doresc din suflet sa primesti cat mai curand marea veste . Detasarea este extrem de importanta.
Arisuca, felicitari, sa va traiasca minunea, sa fie sanatos si sa va implineasca viata.
Georgicul meu drag, Doamne ajuta sa trag cat mai multe fete dupa mine. Multumesc din tot sufletul pentru urari si aprecieri.
Rocsy, sigur ca as vrea sa va molipsesc pe toate draga mea. Daca as avea o putere, v-as gravidi pe toate, sa scapati de stresul infertilitatii.
Lali, inca o data condoleante scumpa noastra. Sunt alaturi de tine cu tot sufletul. Ma bucur insa ca ti-am inseninat ziua ieri.
Machusicule drag, multumesc din suflet pentru telefon ieri, pupicei dulci lui Bubu.
Fetelor : Feli, Aerlilian, Georgi, Rocsy, Lali, Sarrah, Aditu, Pamy, Elly, Naida, Simona2, Simonia, Mihaela, 11_dye, Alina06st, Gfloare, Tinuta, Mmc, Ana_alexia, Alexela, Cristy, Gargarita, Lauravoinicu, Ladyxe, Rala, Silvy24, Tamy si toate celelalte aspirante, aveti toata increderea, speranta si credinta in Dumnezeu ca va veni si pentru voi o asemenea veste !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pony Magditule FELICITARI sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri din plin! Eu nu v-am mai citit de ieri de dupa amiaza, iar acum nu-mi vine sa cred ce veste minunata am aflat!Si mie mi-au dat lacrimile de bucurie. Te cu drag! |
Multumesc mult Ponisor. Cum creste bb, in cate saptamani esti?
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra