Ingineri fosti, viitori...(28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata!
Cafea, papica pt toata lumea, dupa preferinte.
Cristina, nu te mai consuma cu rosul in gat. Trece! Eu faceam amigdalita cu puroi de 2 ori pe an cand eram de varsta ei...si iata-ma intreaga si ok. Asa ca nu te agita mai mult decat este cazul, toate se rezolva.
Eu m-am despartit de prietena mea, Solenzica....am vandut-o aseara. Mi se rupea sufletul dar a trebuit facut si pasul asta.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimnieata!
Cristina sanatate multa! Poate reuseste sotul sa meraga cu Roxi macar o saptamana la salina si apoi sa vedeti cum uitati voi de probleme. sa nu mai fi suparici.
Anca eu am noroc ca s-a vandut in familie prima noastra masina ca tare draga imi e.
Pisi multa sanatate si voua! Nu ne spui ce cadou ii faci soacrei ?
AncaD nimic nou despre voi?
Eu sunt cu nasul in planuri. Colegul meu nu a stiut ca trebuie sa predam luni asa ca .... nu stiu cum mai stam. Sper sa ne incadram in timp.
Pt ca tot nu mai am bona am inceput sa vizitez cresele. Se pare ca toate locurile sunt ocupate de muuult timp. Cu interventii am ajuns pe o lista de asteptare (le-am promis ca le fac proiectul la mansarda). Mai avem o cresa care ne primeste dar e departe de noi. Maine incerc si la privat dar la gradinita, crese private nu sunt la noi.

Mergi la inceput

Eu am predat ieri si acum mi-au venit niste observatii la un proiect predat acum 3 luni,nici nu mai stiu despre ce e vb

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta!
Sarut mana Ancuta de tratatie! tare buna!
Eu sunt dupa o noapte nedormita ca aseara la noi aici a fost razboi pe strada. S-au batut catolicii cu protestantii pe strada. Am primit pe la 10 fara ceva telefon de la politie sa ne tinem studentii in case. Erau elicoptere pe afara, tipete, focuri de arma dar din acelea de gaze lacrimogene... Stazile au fost inchise in zona unde stau eu... Pana la 12 si ceva s-a auzit agitatie si pe la 1 fara am vazut prima masina civila trecand pe strada...
M-am bucurat ca nu a fost Roxy aici ca se speria copilul...
De dimineta am plecat la sala cu spaima: m-am uitat in susul si in josul strazii si pana la strada principala am tinut tot o fuga. Deci mi-am facut copios pregatirea pentru sala.
Soata mea s-a dus de dimineta cu Roxy sa-i faca exudatul faringian. sa vedem ce iese. Noapate atrecuta nu a mai facut temperatura deci este mai bine.
Ancuta si eu ca si tine cu gatul. Ca pe mine ma mostenste Roxy. Eu cum mai ia un pic: puroi, nem voce si temperatura cat cuprinde cat imi sunt de mare dar cand este vorba de puiul tau ti se pare de 1000 de ori mai complicata problema...
Pisi sarut mana de susitinerea morala. Si tu stii ca eu te iubesc tare mult. Acum sa zic sid e socrosenie: ce sa facem mami sunt si ele fiinte umane si mai bune sau mai rele au nascut pe barbatii nostrii deci o zii tin pumnii sa rezisti.
Nico asa este ca e cam greu acum in mijlocul trimestrului sa aduci copilul la cresa sau garadi... Tin pumnii sa gasesti ceva bun si sper sa termini cu bine proiectul.
Ancuta noua bafta sa-ti amintesti despre proiect!
Va pupic si sa aveti o zi super de tot!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning evrione!

Treziiiireaaaa, ca iar v-am gasit pe pagina a doua!
Haideti la inviorare dupa care va poftesc la , ceiut, laptic, capucino, fresh si la o minunata si delicioasa proaspata si aburinda!

Dupa cum vedeti, eu am supravietuit zilei de ieri , caci a fost o treaba super rapida gen mers, pupat, felicitat, taiat tort, mancat (in afara de sot, caci el tine postul Pastelui integral) si ... plecat. Ca de, omul vine, dar mai si pleaca!
Nico, pai i-am cumparat din Timisoara o combina figorifica Bosh, d-aia de 2 m inaltime si i-a trimis-o al meu cu camioneta lui de la firma pana la Arad, ca soferul stie unde sta socro de asta-vara, de cand i-am reamenajat apartamentul. A ajuns la ea inaintea noasta, asa ca noi am gasit-o stand confortabil in spagat pe doua scaune si uitandu-se perplex la cadou. Copiii i-au dat fiecare cate un buchet mare de flori, iar eu i-am inmanat tortul de fructe cu frisca ... Restul e can-can!

Ancuta, sa sti ca si pe al meu il bate gandul sa-si "marite" solenza, caci a ajuns deja la faza in care creste pesti in port-bagaj, insa vad eu ca nu prea-i da ghes inimioara si inca-si mai gaseste scuze sa amane momentul. Au asa, o legatura ombilicala greu de descris!

Nico, imi pare rau ca iar esti fara bona, caci stiu cat este de greu cu doi copii mici, fara ajutor, dar sper sa gasesti o portita deschisa undeva. ... Parerea mea este ca, totusi, chiar daca-i gasesti o cresa/gradinita Andrei, ar fi bine sa-ti cauti si-un ajutor in casa, caci vor fi multe zilele in care copiii vor fi acasa, din motive de imunitate scazuta ... daca ma intelegi!

Cristinica, mama, tu-n Avganistan iti faci doctoratul, sau nebunia s-a generalizat la toata lumea! In loc sa evoluam noi dupa vestici, involueaza ei dupa noi ... sau asta li s-o trage de la prea mult bine?!?! Eu, oricum, sunt tare socata de cele scrise de tine! Ai grija mare!

Elena, Ioana, Otilia, Kati, Aurorra, AncaD, AncaC, voi nu mai ziceti nimica??? Va si va astept cu vesti-povesti!

No, ma intorc si eu la ale mele.
si-o zi minunata va doresc!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Neata fetele,poftiti la cafea

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Uite ca am facut si eu inviorarea si acum butonez de zor.
Pisi bun tare cadoul la casa omului.
Aseara am cantarit bine toate variantele pe care le am cu Andra si cea mai buna ar fi tot acasa cu bona. La camin de stat e mai complicat caci ea are dermatita atopica si ar fi o probleme mare mancarea. La privat e prea mica si o primesc doar daca se adapteaza usor. Bona oricum imi trebuie pt Alex caci el termina la ora 12. Dupa sarbatori o sa incep iar cautarile. Pana atunci ma mai ajuta vechea bona (vine la mine inainte sau dupa program).
Cristina te cred si eu ca te-ai speriat. Bine ca s-a terminat.
la cresa nu am gasit locuri pt anul viitor (adica din toamna). Se pare ca cine da mai mult primeste un loc.
AncaD cat am lucrat de acasa ma scapat de modificari la proiecte terminate dar trebuie sa ma intorc la birou si imi e groaza de ce ma asteapta.

Mergi la inceput

Te inteleg perfect ,oricum important acum este ca mai avem ce sa modificam

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor salutare. Eu am cam absentat deoarece am avut niste zile mai greute si mi-a fost foarte rau din motive de urati.
Cristinica, ce barbari!!!!!!!! Of, bine ca nu a patit nimeni nimic.
Pisi, si la noi cresteau pesti dar a izolat Iepu cu silicon si am scapat de acvariul din portbagaj.
Am avut noroc sa o dam, deja incepuse sa faca fitze. sau le facea de suparare ca o vindem.
Ancuta, stiu ce zici....exact cu asta ma "distrez" si eu acum, comentarii la un proiect predat in decembrie. Bleah.
Nico,cand te intorci la servici?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput