Ingineri fosti, viitori...(28)
Raspunsuri - Pagina 5
iepumic spune:
Buna dimineata fetelor.
Anca, asa mi se pare si mie: bezele pe zeci de pagini. Si pierzi esentialul. Ca sa gasesti o informatie trebuie sa pierzi o groaza de timp. Si unele persoane nici nu te baga in seama cand pui o intrebare. In fine.
Anca, Otilia, ma intristeaza ce imi spuneti. Stiu ca se mai intampla si lucruri din astea...dar speram ca aici pe forum sa fie mai putine sau deloc. Of, in naivitatea mea, ma gandesc ca nu m-as bucura de ajutoare menite pentru niste oamenii care chiar au nevoie de ele. Dar nu sunt toti asa. Of. Oricum fata nu mi-a raspuns la mail asa ca pana nu raspunde nici eu nu ma agit.
Fetelor care sunteti din Bucuresti, daca auziti de o tanti care vrea sa ajute la menaj poate imi spuneti. Vreau pe cineva de incredere sa ma ajute la curatenie (de intretinere, nu munci grele) si calcat, 1 data pe saptamana.
Va pup si va doresc o saptamana buna.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
nma spune:
Buna dimineata!
La mine nu e tocmai buna caci de maine iar nu mai am bona. I-au facut o oferta buna fosti patroni, iar eu nu imi permit sa ofer mai mult. Ma bucur pt ea dar imi pare rau pt mine. Sunt nervoas ca in orasul asta nu e o cresa privata iar la cea de stat trebuie sa merg cu sacosele ca sa imi primeasca copilul.
Cristina si mie imi plac tare mult florile. Foarte frumoase.
Anca eu dau toate lucrurile la saraci. Am cateva familii la care trimit cum se mai aduna cate ceva. Bona e nasa la o familie foarte saraca si chiar imi povestea azi ce tare s-a bucurat baietelul cand a incercat ceva hainute de la Alex.
Pisicuta spune:
Vad ca nimeni n-a servit nimica azi, asa ca ... ca curga , ceiutul, lapticul, fresh-ul, langa care vine si gustoasa si proaspata, ca doara-i luni si nici iarba nu creste ...
Eu sunt pe cap cu o enterocolita virala de mare spectacol capatata in WE de la cipandei, care cipandei mi-au adus-o acasa de la gradinita. Asa ca functionez pe avarii, cu hizohipsa mega-fleoscaita si cu o stare de incomprehensibilitate incomensurabila!
Hai, v-am pupat si-o saptamana minunata va doresc!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
tuinea spune:
Buna dimineta!
Sarut mana Pisi de bunatati! La mine este chiar nevoie ca sunt vlaguita rau de tot de la sala.
Pisi imi pare rau mama draga ca esti bolnavioara! Sanatate maxima!
Ancuta si eu dau hainele Roxanei tot asa la o familie care are fetita exact cu un an mai mica decat Roxy. Mai sunt si din astia care nu au nici o nevoie si dau anunturi di astea. pacat ca mai sunt si care chiar au nevoie printre ei...
De menajera mama doamne chiar o sa fie dificil ca nu stii pe cine bagi in casa... Am auzit o poveste acum cand am fost acasa de la stomatoloaga mea de m-a lasat cu gura cascata. Persoana nu nu mai ca salta mancare din congelator, cafea si alte treburi din astea dar vazand ca stapana de rusine nu zicea nimic incepuse sa 'imprumute' si lucruri de prin casa asa ca grija mare. Eu as merge pentru Bucuresti ori pe o recomandare de la cineva foarte cunoscut ori printr-o agentie ceva.
Nico mama chiar ca dificila situatie cu bona... Eu multumesc lui dumnezeu nu am schimbat-o de loc si sper sa nu fie nevoie ca tare de treaba o mai am. Mai sunt si unele chestiuni dar ajungi cand totul in general merge bine sa nu mai bagi in seama... Tin pumnii sa gasesti repede pe cineva si pe cineva bun.
Va pupic si sa aveti o zi super, super usoara!
Cristina
iepumic spune:
Salutare.
Pisi, of, ce rau ca te-ai pricopsit cu enterocolita! Sunt foarte pacatoase astea.
Ziceam de menajera...eu pe cineva acum. O am de vreo 2 ani de zile, la inceput venea mama cu ea, acum ii las cheile. De cinstita mi s-a parut cinstita pana acum, nu mi-a disparut nimic de valoare, nici bani (cand am avut, ca de obicei nu am bani in casa) in schimb face traznai mai mari sau mai mici. IN primul rand ma dispera ca indiferent ce calca pune fierul pe treapta maxima...sambata mi-am iesit din minti cand mi-am vazut una din bluzele preferate cu luciu din ala de arsura, stiti voi. Aspiratorul nu l-a curatat vreo 4 luni si nu a zis nimic, s-a intamplat as fiu acasa intr-o zi si sa il aud ca scoate zgomote ciudate...si cand ma duc....era full si infundat ca vai de capul lui, mai-mai sa arda motorul. Si cand am intrebat-o a zis ca u stie sa il curete...Vorba mamei, vina mea ca nu am verificat dar si eu, ca omul, nu m-am gandit ca cineva poate fi asa...si nici sa nu spuna ca nu stie! Macar imi zicea ca nu se descurca si sa i-l curat eu. dar ea a mers pe burta. Mi-a frecat butoanele de la aragaz (desi nu va inchipuiti ca erau f murdare, ca eu gatesc din joi in Pasti) pana s-au dus inscriptiile de pe ele si nu mai stiu sa reglez cuptorul. Mi-a frecat tigaile de teflon pana s-a dus tot teflonul (le-a frecat cu peria de sarma....ca pana m-am prins eu si am aruncat-o facuse deja pocinogul). Si astea sunt numai cateva. Nu face cu rea intentie, pur si simplu atata poate ea...si nici nu invata, ca i-am explicat de zeci de ori si mama la fel (mama chiar o supravegheaza, ca la ea cand vine mama e acasa) si tot prost le face. Pur si simplu astea sunt limitele. Bani nu imi ia multi (fata de ce am auzit la altele) dar m-am cam saturat sa trec cu vederea boacane...Pe de alta parte e cinstita si am incredere sa o las singura in casa (ca n-am chef sa stau eu sambata sa fac curat cu ea, mai bine fac singura). Uff...voi ce ma sfatuiti? Poate ar trebui sa imi tin firea si sa merg in continuare cu ea. Nici nu stiu ce sa mai zic.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
tuinea spune:
Ancuta eu nu as putea in cazul tau. As prefera pe cineva care nu face perfect dar care nu strica. Ca daca nu face perfect prin punctele esentiale mai poti pune mana si face tu singura cand doresti dar daca strica este stricat si merge la gunoi. Doamne am zis ce bine ca a mea nu mi-a stricat nimic ca tare m-as fi suparat. mai ales ca pana iti iei un lucru bun in casa trebuie sa muncesti atata.
Cauta incet in cet fara sa-i spui si poate gasesti pe cineva mai cu simt in a face ceea ce trebuie.
Cristina
Pisicuta spune:
Morning evrione!
Daca ati ispravit treb'ile pe la sala cu , , si alte asemenea, haideti de poftiti la un mic dejun pe cinste, cu , ceiut, laptic, capucino, fresh-uri si nelipsita delicioasa, sa va mearga toate din plin si sa aveti o zi de marti minunata!
Io azi mi-s ok, cu hizohipsa-n vant si incomprehensibilitatea pe cale de disparitie, numai ca problemele s-au mutat de la mine la pisoiul al "batran", pe care l-am lasat zacand acasa , cu o privire disperata, ca orice barbat care se respecta si abia face fata unor probleme de acest gen!
In orice caz, comentez si eu la problema Ancutei, spunand ca nici mie nu-mi prea place sa mi se strice lucrurile pe care le-am agonisit cu truda si munca multa, plus ca-s unele de care ma leaga amintiri dragi, povesti minunate, la care nu pot sa renunt cu prea mare usurinta si lejeritate. ... Deci, cauta o persoana cu recomandari si referinte beton, pe care s-o supravegheze mama ta o perioada indelungata.
Offf, iar urla datoria dupa mine!
V-am tzucat dulce pe toate, fara exceptie!
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
hcclara spune:
Salutare!
Pisi multa sanatate, sa te faci repede bine, a avut si Marc saptamana trecuta tot de la gradi, dar i-a trecut acum.
Cristina ft frumoase flori.
Anca eu iti spun sincer mie nu-mi place sa imi faca altcineva menajul, eu sunt mai nebuna asa si sa-si bage altcineva nasul in lucrurile mele ma scoate din sarite...nu imi placea nici cand se punea soacra-mea sa imi faca surprize din astea cand ma intorceam din concediu sau gravida fiind...mi se pare ca nimeni nu face asa bine ca mine! insa iti doresc mult succes sa gasesti o persoana buna si de incredere!
va pup pe toate
tuinea spune:
Buna seara fetelor ca dimineata si pranzul au trecut de mult...
Eu, un inginer amarat vai mama lui pe care de prea mult bine poate l-a mancat undeva - scuzati expresiunea dar nu pot sa zic in alt fel - si a inceput un doctorat la dracu in prasnic... Dupa o zi de stat in picioare, cu lumile pe cap, cu toate cele vorbe rele in gat chiar daca este post ma infatisez voua sa va zic ca nu a fost chiar de prisos ziua asta in care n-am aparut pe forum dar nici buna nu a fost ...
Roxisor este bolnava iar ca mi se uraca si rosul asta in gat la cap al fetei mele... Nu poate si el sa ma caute pe mine mai bine decat pe ea? Acu vb cu ea era vioaie dar daca zice ca face temperatura, face... Am luat decizia sa-l trimit pe al meu taras grapis sa-i faca un exudat faringian ca nu se mai poate asa...
Deci v-am spus acum tot oful si vaiul meu de azi in lnii mari ca oale si ulecel sparte au fost multe si nenumarate...
Asadar va pup si va doresc o seara super placuta!
Cristina
Pisicuta spune:
Morning!
Sa-ncepem cu invioararea, , dupa care sa curga , ceiutul, lapticul, fresh-ul si nelipsita papica, sa ne mearga toate din plin!
Cristinica, mama gatutzul Ruxitei dulci si inginerul "vai mama lui" de pleca sa-si faca doctoratul la capatul lumii, ca tare dragi imi mai sunteti!
Claudita, zici ca de la Vest vine enterocolita, ha??? Ce sa-i facem, virozele de primavara sunt mult mai dure si mai complicate decat cele de primavara, asa ca ... rezistam eroic invaziei virusologice!
No, hai ca fug! Azi am zi scurta, ca tre' sa ajung pana la Arad, sa-mi felicit socrosenia cu ocazia schimbarii prefixului! ... Nu ma fericiti, va rog, ca nu prea-s fan socro!...De, nimeni nu-i perfect, nici chiar eu!
V-am pe toate, fara exceptie si-un 1 aprilie minunat va doresc, fara pacaleli!
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor