Ingineri fosti, viitori...(28)
Raspunsuri - Pagina 4
nma spune:
La noi se anunta o zi cu mult soare.
Anca becurile sunt eco si bunicele. Inca nu am ajuns sa le iau.
E bine ca ai reusit sa mergi la curs. incerc sa mai citesc si eu cate ceva dar merge tare greu. Acasa nu am mare spor, acum iar sunt in faza cand vreau un birou undeva in oras.
Am uitat sa iti spun ca de la domnul C nu am primit nici un desen . Am vorbit joi si ieri trebuia sa primesc etajele.
Cristina eu platesc toate facturile prin debit direct de ceva vreme. Doar cu cei de la Electrica am avut probleme in primavara (m-am trezit ca nu am facut plati de 6 luni). Greseala a fost a celor de la banca. Am vrut sa ma retrag de la ei dar au remediat si au promis ca achita ei si penalizarile.
AncaD tu faci proiectare? daca da vreu sa stiu daca te ocupi si de curenti slabi.
Pustimea face scandal asa ca va pup!
O zi frumoasa!
tuinea spune:
Buna dimineata!
Fac eu serviciul azi:
M-am trezit pe la 7 fara ceva deja am vb acasa. Roxy era asa de frumusica azi de dimineata imbracata sa iasa afara. Toata asortata inclusiv geanta la care avea atarnat un catelus pe care il vrea cu orice pret si viu ca este jucausi...
Nico ma bucur ca la tine merge cu debitul direct. Aici la Belfast merge foarte bine si pentru mine ca euplatesc internetul asa. Cred ca si firma respectiva s-ar fi plans daca era refuzata factura la plata dar la noi cum companiile joaca pe varful degetelor daca nu ai platit sa te penalizeze ...
La noi este o vreme de cacao ca toata noaptea a fost furtuna si continua si acum. Bate un vant de se miscau si draperiile la geam.
Va pupic si sa aveti o sambata placut!
Cristina
tuinea spune:
http://picasaweb.google.co.uk/tuineacristina/SpringInJordanstown2009?authkey=Gv1sRgCLXk_cqNpqrLrQE#
Cateva pozici de primavara de aici de la Belfast doar pentru dvs doamnelor!
Cristina
iepumic spune:
Dragele mele buna seara.
Tot cautand la Mica Publicitate de pe DC anunturile de menajere (ca m-am hotarat sa testez piata fiindca m-am cam saturat de prostiile pe care le face tanti care vine la mine), am gasit ratacit urmatorul anunt:
"sunt o femeie insarcinata si in curand o sa nasc.Cine ma poate ajuta cu hainute , lucrusoare pt bebe, sau cu orice caci nu mai rezist sa imi platesc nici chiria. Mai am o fetita de 9 ani . astept raspuns pe yahoo va multumesc."
M-a impresionat si as vrea sa o ajut pe fata aceasta. Daca mai aveti pe acasa de la bebei diverse lucrusoare care nu va mai trebuie poate mi le puteti da sa i le duc fetei?
De asemenea, am o prietena care doneaza o canapea, mobila de bucatarie si un fotoliu.canapeaua arata nasol dar tb doar tapitata. Daca stiti vreo familie care ar avea nevoie de aceste lucruri va rog sa imi spuneti.
Nico, de ce te miri ca n-ai primit nimic? Nu m-ar mira sa ma trezesc cu un telefon de la dl. M peste vreo cateva luni ca vrea sa reluam treaba. Ha.
Cristinica, sa dea Domnul sa fie bine si sa nu fac si histero, ca nu am nici un chef. Dar daca va fi nevoie, asta e. Aseara am aflat de niste cunoscuti care au o fetita de 2 ani si care se chinuisera 10 ani sa faca copii, cu FIV_uri si alte nebunii...iar acum doamna este gravi in 4 luni cu al doilea bebe. Frumos asa, nu?
AncutaD, ce mai zici tu? Am vazut ca scrii de zor la Aspirante, eu nu prea am asa tragere de inima acolo...in afara de tine nu m-a bagat nimeni in seamna la intrebarea mea cu progesteronul. Asa ca multumesc de raspuns. Inginerii tot ingineri sunt , se ajuta unii pe altii.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Anca si eu am glumit. Acum sa nu mi-o iei in nume de rau dar asa sunt eu mai directa. Fetele s-au mai obisnuit cu mine... Va pupic si sa aveti un weekend super! Cristina |
asta cam asa e ca sunt un pic suparacioasa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui nma AncaD tu faci proiectare? daca da vreu sa stiu daca te ocupi si de curenti slabi. Pustimea face scandal asa ca va pup! O zi frumoasa! |
Proiectare fac cu tot cu curenti slabi
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui tuinea http://picasaweb.google.co.uk/tuineacristina/SpringInJordanstown2009?authkey=Gv1sRgCLXk_cqNpqrLrQE# Cateva pozici de primavara de aici de la Belfast doar pentru dvs doamnelor! Cristina |
superbe
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui iepumic Dragele mele buna seara. Tot cautand la Mica Publicitate de pe DC anunturile de menajere (ca m-am hotarat sa testez piata fiindca m-am cam saturat de prostiile pe care le face tanti care vine la mine), am gasit ratacit urmatorul anunt: "sunt o femeie insarcinata si in curand o sa nasc.Cine ma poate ajuta cu hainute , lucrusoare pt bebe, sau cu orice caci nu mai rezist sa imi platesc nici chiria. Mai am o fetita de 9 ani . astept raspuns pe yahoo va multumesc." M-a impresionat si as vrea sa o ajut pe fata aceasta. Daca mai aveti pe acasa de la bebei diverse lucrusoare care nu va mai trebuie poate mi le puteti da sa i le duc fetei? De asemenea, am o prietena care doneaza o canapea, mobila de bucatarie si un fotoliu.canapeaua arata nasol dar tb doar tapitata. Daca stiti vreo familie care ar avea nevoie de aceste lucruri va rog sa imi spuneti. Nico, de ce te miri ca n-ai primit nimic? Nu m-ar mira sa ma trezesc cu un telefon de la dl. M peste vreo cateva luni ca vrea sa reluam treaba. Ha. Cristinica, sa dea Domnul sa fie bine si sa nu fac si histero, ca nu am nici un chef. Dar daca va fi nevoie, asta e. Aseara am aflat de niste cunoscuti care au o fetita de 2 ani si care se chinuisera 10 ani sa faca copii, cu FIV_uri si alte nebunii...iar acum doamna este gravi in 4 luni cu al doilea bebe. Frumos asa, nu? AncutaD, ce mai zici tu? Am vazut ca scrii de zor la Aspirante, eu nu prea am asa tragere de inima acolo...in afara de tine nu m-a bagat nimeni in seamna la intrebarea mea cu progesteronul. Asa ca multumesc de raspuns. Inginerii tot ingineri sunt , se ajuta unii pe altii. Iepumic Noi pozici cu Iepi-Mici CONCEDIU 2007 All's Well That Ends Well. |
Ai grija cu cele care cer asa ca sunt cam multe tepe luate asa pe forum
Pai eu tot daia intru la aspirante ca poate are cineva nevoie de un raspuns la o intrebare serioasa...oricum acolo sunt acum numai pupaturi si bezele pe zeci de pagini
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
tuinea spune:
Buna dimineata!
Va invit la cafeluta, ceiut, capucino cum ar zice Pisi:'sa curga!'
Eu ca deobicei dupa vorbeala de acasa as ca sunt happy, happy de tot!
Aici azi este o zi frumoasa dar sa nu o deochi ...
Ancuta important este sa nu cedezi. Daca fizic nu este nici o problema la partile esentiala cu hormonii se poate lupta.
Anca merci pentru aprecierea pozicilor! Eu iubesc florile la nebunie iar aici este tara florilor si au un dar pentru a le planta. 12 luni din 12 sunt tot timpul flori. Sunt foarte geloasa ca sunt asa de buni si eu nu...
Va pupic si sa aveti o zi superba!
Cristina
Otiliav spune:
citat din mesajul lui iepumic Dragele mele buna seara. Tot cautand la Mica Publicitate de pe DC anunturile de menajere (ca m-am hotarat sa testez piata fiindca m-am cam saturat de prostiile pe care le face tanti care vine la mine), am gasit ratacit urmatorul anunt: "sunt o femeie insarcinata si in curand o sa nasc.Cine ma poate ajuta cu hainute , lucrusoare pt bebe, sau cu orice caci nu mai rezist sa imi platesc nici chiria. Mai am o fetita de 9 ani . astept raspuns pe yahoo va multumesc." M-a impresionat si as vrea sa o ajut pe fata aceasta. Daca mai aveti pe acasa de la bebei diverse lucrusoare care nu va mai trebuie poate mi le puteti da sa i le duc fetei? De asemenea, am o prietena care doneaza o canapea, mobila de bucatarie si un fotoliu.canapeaua arata nasol dar tb doar tapitata. Daca stiti vreo familie care ar avea nevoie de aceste lucruri va rog sa imi spuneti. Iepumic Noi pozici cu Iepi-Mici CONCEDIU 2007 All's Well That Ends Well. |
Nu stiu daca ai vazut dar la umanitare au depistat cateva persoane care vor astfel sa profite, e un subiect Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.), pacat ca unii chiar au nevoie. De-a lungul anilor am vazut mai multe scandaluri de acest gen (ori au disparut cu banii din donatii, ori scria o mama unui baietel pretinzand ca este copilul neajutorat). In fine, daca tu te intalnesti cu ea si o poti cunoaste cat de cat, atunci vin si eu cu un pachet care-l am pregatit pentru provincie. Cu hainutele eu am cam numai roz dar am o rochie de gravida tocmai pentru perioada urmatoare si cam merge la orice talie, iar la inaltime se poate ajusta usor, niste biberoane noi si nefolosite ca nu a fost cazul. Sau puteam sa ne intalnim peste 2-3 luni ca mai strang hainute pana atunci.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre