Ingineri fosti, viitori...(28)
Raspunsuri - Pagina 7
Pisicuta spune:
A venit primavara! Zburda mieii prin PARC
Vizionare placuta!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
tuinea spune:
Buna dimineta pe la pranz dar asa cum ii sta bine inginerului cu munca multa pe cap!
Si la noi am avut azi primavara. A fost o zi super. Am pus de gand sa las cizmele din picioare dar sa vedem daca tine vremea cu mine pana maine.
Pisi nu e Afganistan dar Irlanda de Nord este renumita pentru asa ceva. Pana acum 10 ani fuse doar razboi si acum cum le-a ajuns cutitul la os iar cu slujbele si toate celelalte probleme de criza pe care le stim si noi s-au gandit sa o puna de o batatie politica.
Nico este dificil fara bona. Este bine ca te ajuta totusi bona cea veche.
Ancuta trebuie sa ne luam de mana ca si eu sunt cu urati si daca nu ma simt de parca imi ploua si imi ninge...
Va pupic si sa aveti o zi super de tot!
Cristina
Pisicuta spune:
Morning!
Faceti cum faceti si iar vi-s pe pagina a doua! A dat astenia in inginerie, jur! Haideti mai bine la inviorare cu , dupa care sa savuram , ceiutul, lapticul sau fresh-ul, impreuna cu nelipsita .
Hai, sa aveti o zi minunata si-un WE perfect!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
ancadragoman spune:
Neata si multam de cafeluta.
Fetelor care dintre voi a mai lucrat pana acum la un camin de batrani,adica proiectarea ,ca ma intereresa si pe mine cate ceva
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
Andra.C spune:
Neata fetelor.
Scuze de absenta.. Abia ieri am dat ex de autorizare si am reusit fara probleme, acu' profit de faptul ca sefu-i liber si pot sa-mi fac de cap pe net
Multumim pentru cafeluta si bunatati, problema e inviorarea, ca la mine lipseste total si cu desavarsire
Super pozicile - Dori
Pupicesc pe toate
ancadragoman spune:
Andra felicitari ,am si eu pe 11
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
nma spune:
Andra felicitari pt examen.
Pisi am inceput dimineata cu mustrari de constiinta. I-am promis lui Alex ca ii schimb bicicleta de 2 luni si inca nu am ajuns la magazin . Felicitari lui Vladut pt mersul fara roti ajutatoare. Noi mai avem cale lunga pana acolo.
Eu saptamana trecuta am descoperit ca au disparut rolele din masina. Le-am lasat acolo si cei de la spalatorile s-au gandit ca ar fi mai bune la ei acasa.
AncaD eu am avut o lucrare la un camin de elevi (internat) si scoala.
Cristina bona veche s-a atasat tare de copii asa ca maine le fac bagajele si ii trimit la ea la tara. O sa fie prima noapte fara Andra.
La noi se anunta 21 de grade. Ma bucur ca s-a incalzit.
nma spune:
Anca am uitat sa iti raspund la intrebare. La birou trebuia sa ma intorc in septembrie dar din motive de proiecte personale am mai amanat putin (cei doi ani de concediu expira in august). Acum nu stiu ce sa fac caci firma la care eu ar trebui sa ma intorc proiecteaza mai mult pt oltchim iar acolo nu e prea roz situatia. sefu nu ma mai streseaza sa ma intorc. daca ma intorc cred ca va trebui sa renunte la doi colegi care nu prea au experienta.
Asi fi vrut sa merg la alta firma dar lor le trebuia proiectant pe inalta tensiune si eu nu ma puteam autoriza dacat daca lucram la ei o perioada. Au fost de acord dar criza asta si-a facut simtita prezanta si la ei asa ca nu isi mai permit sa faca angajari.
Andra.C spune:
Multam pt urari.
Anca, multa bafta, ex. e de bun simt, nu e dificil, da tre sa te uiti pe intrebaile publicate de ANRE pe site, iar ca problema, mie mi-a picat una de calcul cadere U - volti si procente, pe un conductor.
Naspa faza cu roleledar e compensata de cea cu bona, asa ca...
- si pe la noi s-a incalzit, ba chiar au inflorit si pomii - nu chiar toti
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Andra felicitari pt examen. . AncaD eu am avut o lucrare la un camin de elevi (internat) si scoala. |
Buna si aia asa ca idee,poti sa imi imprumuti cate ceva din proiect?
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM